EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ واقعا به چه حقی به خودت اجازه می دی که در مورد دیگران قضاوت کنی ؟ به چه حقی به خودت اجازه می دی به اسم رک گویی هر حرفی رو بکوبونی توی صورت طرف مقابلت ؟ به چه حقی به خودت اجازه می دی دیگران رو نصیحت کنی ؟ به چه حقی به خودت اجازه می دی به دیگران برچسب های تعیین شده با معیار خودت رو بزنی ؟ واقعا کی این حق رو به تو می ده ؟ فکر می کنی چی هستی ؟ اصلا کی هستی ؟ مگه تو هم جز همین آدما نیستی ؟ پس با این حساب اگه دیگری هم همین حق رو به خودش در مورد تو داد دیگه ناراحت نشو چون طبق قانون طبیعت اونا فقط دارن عکس العمل رفتارت رو بهت نشون می دن ! 14 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ مملکت دور از جانتان شده است گاوداری . . . . 12 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ کلاغ پر گنجشک پر روح فاطمه پر ... 12 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ این روزا زیاد به خودم میگم "خوب بعدش چی؟" یه وقتایی هم به خودم میگم تو زیادی خونسردی هااااااااااا مگه نمیبینی اوضاع رو ، یعنی واقعا هنوز امید داری همه چی درست میشه ؟؟؟!!! 13 لینک به دیدگاه
Army.of.onE 711 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ تــا حـــالا دقــــت کـــردیــــن !؟ شـــانـــــس یــــه بـــار در خــونــه آدمـــو میــــزنـــه , بَـــدشــــانـــســـی دســـتـــش رو از روی زنـــگـــــــ بـــر نـــمیـــداره , بـــدبــَـخـــتـــی هَـــم کـــه کـــلاً کـــلیــد داره . . . . . .!!!!!! 8 لینک به دیدگاه
ghazal1991 1818 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ حدود 2 ماه تا کنکور مونده، اما روز به روز از میزان استرسم کم میشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 تابستون چقد استرس داشتما 8 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ چرا باید انقد ساده باشم آخه... من که کاری به کار کسی نداشتم...خودش اومد... 11 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ من عاشق درس ویروس شناسیم:girl_in_dreams: خیلی شیرین و جالبه :girl_yes2: ولی از وقتی که این ویروس عجیب افتاده به جونمو با هیچ قرص و کپسولو آمپولیم خوب نمیشه بدجوری به انتقام از همه ویروسا فکر میکنم:spiteful: 14 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ میبوسم خاک پاک رفیقامو میبوسم... یه دونه ان به مولا یه دونه... 10 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ چقد زود ادما قول و قرارشونو فراموش میکنن حالا به هر دلیلی خوب هیچکی مستقیم که تو چشت نیگا نمیکنه که بگه مقصره ، یه جور ماس مالی میکنه 13 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ سو تفاهم حالتی ست که به ساده ترین وجه اتفاق می افتد.... در بیشتر مواقع جماعت زرنگ...همه چی را در قالب سو تفاهم می دانند.... و از این کلمه ی مظلوم به نفع خود سَری می برن و قُربونی می کنن برای توجیه فعلِ بدی که ازشون سر زده... در این مواقع در کنار استفاده ابزاری از سو تفاهم طرف مقابل را اُسکول نیز فرض می کنن...که از اولی پُرمُخاطره تر هست... چون در اولی طرف را با بازی کردن نقشی و وارونه نشون دادن قضیه در موقعیت قبول سوتفاهم قرار می دن...خوب زحمت داره... ولی وقتی کار به اُسکول کردن طرف می رسه چون ضریب هوش طرف رو پایین می دونن...زحمتی نمی دن و حتی به قصد کاری می کنن که بفهمی اُسکولی!!! در اینجاست که جماعت زرنگ به لقب زیبا و مُلَبَسِ شامورتی باز نائل می شوند که ایشالله مبارکشون باشه... پ.ن:سو تفاهم گاهی کلافِ سردرگم می شه...که تمیز دادن نخ از سوزن توش مشکل می شه...گاهی هم به سادگی تمیز دادن آب و سنگ.... در میون تشخیص سوتفاهم...باید مواظب باشیم...اُسکول نشیم 11 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ از سال 83 که پسرا رفتن دانشگاه هر سال روز دانشجو که میشد مامان بهمون هدیه میده... به هر سه تامون(البته همین روز یه تولد هم داریم ..تولد یکی از برادرامه ... ) امسال من دانشجو نیستم یعنی به منم هدیه میده؟ البته من ورودی 86 بودم ...سه سال قبل دانشجو شدن هم بهم هدیه میداده.... از این استقرا نتیجه میگیریم که امسال هم بهم هدیه میده...:hapydancsmil: 12 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ خوب بعضی وقتا حوصلمو نداره :5c6ipag2mnshmsf5ju3 بهتره دور و برش نپلکم من که راضی به اذیتش نیستم 9 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ تهی بودن رو چطور میشه توصیف کرد؟ شاید بشه گفت یک خلاء روحی فکری ذهنی قلبی ... هرچی که فکرشو بکنی 9 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ چقدر امشب خبر بد شنیدم......:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اتوبوس واژگون شده ، مدرسه ی سوخته ، لرزش زمین ، جنگ و گلوله....... خدایا تو دنیات چه خبره ...................... 10 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۱ هیچکس از هیچکس خبر ندارد . . . . . 9 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۱ خودم میدونم یه وقتایی طوفانی میشم ناجور طوری داغون میکنم و بهم میریزمش که دیگه نمیشه به همین آسونی ها حتی وصله پینه کردش 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۱ میگن نگین روزگار نگید خدا میگن باعث و بانی همه چی انسانه اخه پس این رسم چیه تا دوسشون نداری دوست دارم بدجور ، تا دوسشون داری بدجور رهات میکنن فدات بشم با این آفرینشت 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۱ بعد 5 روز دیشب با خیال زاحت یه خواب خوبی کردم م م اما خیلی خوشحالم خوب حالشو گرفتم:hapydancsmil: بیتربیت های منحرف پسره حالشو گرفتم 8 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۱ چقد بد شدم...خسته شدم..:shame: 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده