Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۱ چه سعادت بزرگیه که روح آدم ظهر عاشورا از قفس تن پرواز کنه و مشایعت کنندگان تابوتت عزاداران حسینی باشن 13 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۱ باورم نمیشه یک سال گذشت... پارسال بهش میگفتم پاشو خودتو جمع کن سال دیگه کلی کار داریم که بکنیم... ولی امسال تنها بودم... جات خالیه.. 22 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۱ دنیایت یـکــ نفر بـاشد و تو همان یکـ نفر را نداشته بـاشی ! P.s : از ما که گذشت به آدمیان بگویید برای زنده بودن اول احتیاج به آرزو دارند بعد اکسیژن / 21 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۱ الان اومدم خونه چقدر شام غریبان دلگیر و در عین حال خوب بود امسالم تموم شد محرم خیلی زود رفت تا ســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــال بعد کی میدونه چه اتفاقایی قراره که بیفته 13 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۱ امسال رو همش با پارسال مقایسه می کنم!نمی دونم چرا!هر مناسبتی که امسال میاد رو با پارسال ، با حس خودم با پارسال مقایسه می کنم!چقدر تفاوت وجود داره... نمی دونم کدوم بهتره ولی ... بی خیال جالبه که تو پستای قبلی که بچه ها نوشتن هم تقریبا این مقایسه ها دیده می شه! امسال محرم همونجوری گذشت که وقتی 12-13 ساله بودم آرزو کردم بگذره...هر روزی که گذشت حس کردم آخرین محرمیه که می بینم!نمی دونم واقعا همینطوری هست یا نه اما انگار آدم وقتی به آرزوش می رسه یهو می ره تو خلا هرچند که هنوزم پر از آرزو باشه... خدایا به امید تو... 13 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ دلی دارم که دلداری ندارد سری دارم که سرداری نداری ............ کاشکی منم میتونستم مثل باقی باشم ... 13 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ هیچی محال نیست !بالاخره یه کار عامه رو انجام داد! این آدمای کم توقع اند که به هیجا نمیرسن! حتی خدا هم دستی ازشون نمیگیره :ا 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ درد داره وقتی دردت و بگی درمونش هم بگی بازم کسی حاضر نباشه دردت و درمون کنه این دردش بیشتره ولی انگاری اینجوری بودن بهتره چون اکثریت به غریب اینجوری هستند و موفق تر و خوشبخت تر و بهتره وضعشون خدا هم بما صبر بده سایه دل تنگی رو دل دوستمون بیفته انگاری خودمون غمدارشیم زندگی خودمون میریزه بهم .. یجورهای متأسفم برای خودم و امثالهم ش.پ خرچنگ دل گیر 8 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ چقد بده هم ماهی آدم خرچنگ دل گیر باشه دل همه خرچنگیا میگیره 13 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ ﻫﻤﯿـــــــــــــــــــﺸﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﺷــﯽ ﺍﺯ ﺗـــــــــــﻮ ﺧﺴــــﺘﻪ ﻣﯿﺸﻮﻧﺪ ﻣﺮﺩﻣـــــــــــــــــﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺍﮔــــﺮ ﻧﺒﺎﺷــــﯽ ﻣﯿﮕـــــــــــــﻮﯾﻨﺪ ﺑﯽ ﻣﻌــــــــــــــــــــــــــﺮﻓــﺘــــﯽ 12 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ چقدر بد بعد از تعطیلات صبح زود بلند شی بیای سر کار مریضم باشی کلیم کار داشته باشی.......... 9 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ اگه پرسيدي "چي شده" و گفتم "هيچـــــــــي" ، گورتو گم نکن برو، یه ديقه بشين دوباره بپرس، ميگـــــــــم...!!! 16 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ بعضيا فکر ميکنن خيلي بارشونه ماهم به عنوان يه خر زحمت کش قبولشون داريم! 13 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ دارم فكر مي كنم شناختن آدما چقدر سخته و در اغلب موارد غير ممكن!... وقتي عمري ميگذره و تو هنوز هيچي ازش نميدوني!...نميدونم!... كم ميارم...خودمو...تو رو...زندگي رو...كم ميارم!...عمرمو كم ميارم!...بودنو كم ميارم!... 15 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ همه چیز برای تو بود همه چیز به نفع تو بود نگاه ها ، حرف ها ، حدیث ها..... حتی روزگار ، قدم به قدم ، با تو راه می آمد در این بین ، تنها حق با من بود اما..... نگران نباش ، با خیال راحت برو اینجا همه حق را نادیده می گیرند ، اینجا کسی برای حق تره هم خورد نمی کند ، اینجا..... بی خیال ، راحت برو..... 18 لینک به دیدگاه
ghazal1991 1818 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ دارم کم کم به این نتیجه میرسم همه آدما دارن آلزایمر میگیرن، همه چیو خیلی خیلی زود فراموش میکنن. این فراموشی هم فقط در جهت خوبیاته، کافیه یه بدی کنی تا عمر دارن یادشون نمیره 14 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ دنبال یه بهونه میگردم تا عین بچه ها زار زار بزنم زیر گریه 13 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ ما در این بزم پر سودا دل به عافیت طبع خوش نداریم هر چه میبینیم ته مانده هاییست از چیزهای پر تقدس شرف ، ایثار ، عشق ، هنر دکان و بازارست این سوداکده 14 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده