H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ مهم نیس در موردت چه فکری می کنن ... مهم اینه، اونـــــــــــــــقدر مهمی ، که می شینن در موردت فکر می کنن ... 25 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ چقدر ظالمن ، چقدر ظالمن ای خدا ، به دادم برس هر چی خودمو به بیخیالی میزنم درد ظلم بیشتر میشه، چقدر خودخواه ، چقد بفکر خودش ، چرا واسه من برعکسه، جای اینکه به فکر من باشه ... خداوندا تمومش کن دیگه التماست میکنم تمومش کن؛ منم نیاز به نفس کشیدن دارم ، از این قفس آزادم کن ، تو میدونی من به تنهایی توان خارج شدن ندارم ، کمکم کن کمکم کن به کدامین گناه ؟!!! 21 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ من تو را هر کجای دنیا،هر گونه که باشی برای تمام لحظه هایم دوست دارم، خسته و آشفته باشم یا خوشحال و خندان در همه حال با یاد تو و نگاهت و دعایت دلگرمم. دوستت دارم مادر عزیزم:4uboxsmiley: 21 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ دلار تهران الان 3800 یورو 4870 14 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ کسی که تورو بهتر از خودت بشناسه همون کسیِ که همیشه و در همه حال کنارت میمونه 20 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ من نـه عاشق هستــم و نــه محتاجِ نگاهـی که بلغـزد بر مـن ،، من خـودم هستـم و تنهایــی و یک حس عجــیـب که به صــد عشق و هوس مـی ارزد...! 19 لینک به دیدگاه
ya~ya 820 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ بزن چنگ و بزن چنگ و بزن چنگ بزن بر تار و پودم چنگ، تو ای سنگ توکه دستت لطیف و قلبت از سنگ بزن چنگ و بزن زخمه بر این ننگ بزن چنگ و بزن چنگ و بزن چنگ چرا رفتار بعضی ها با طرف مقابلشون مثل زدن چنگ و گتیاره دل طرفشونو تو دستشون میگیرن بعد زود رها میکنن و این کارو بارها و بارها تکرار میکنن و از صدای آهی که از اون دل بلند مشیه یه ملودی می سازن و ازش لذت میبرن؟ 17 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ گفته بودم که اگر بوسه دهی توبه کنم که دگر با تو از اینگونه خطاها نکنم بوسه دادی چو برخواست لبت از لب من توبه کردم که دگر توبه بیجا نکنم......... 14 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ کلی حرف دارم... اما اینترنتم تموم شده... دایل آپ وصل شدم الان.................:4564: 3ساعته دارم تلاش میکنم بیام انجمن 15 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ بي تو مهتاب شبي باز از آن كوچه گذشتم همه تن چشم شدم خيره به دنبال تو گشتم شوق ديدار تو لبريز شد از جام وجودم، شدم آن عاشق ديوانه كه بودم در نهانخانه ي جانم گل ياد تو درخشيد باغ صد خاطره خنديد عطر صد خاطره پيچيد 14 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ ﺑﻌﻀﯽ ﻭﻗﺘﺎ ﺩﻟﻢ ﻭﺍﺳﻪ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﺗﺎﮐﺴﯿﺎ ﻣﯿﺴﻮﺯﻩ... ﺩﺍﺭﻥ ﯾﻪ ﺟﺮﯾﺎنی رﻮ ﻭﺍﺳﻪ ﻣﺴﺎﻓﺮﺟﻠﻮﯾﯽ ﺗﻌﺮﯾﻒ ﻣﯿﮑﻨﻦ، ﺟﺎﯼ ﻫﯿﺠﺎﻥ ﺍﻧﮕﯿﺰ ﻣﺎﺟﺮﺍ ﮐﻪ ﻣﯿﺮﺳﻪ ﯾﻬﻮ ﻣﺴﺎﻓﺮ ﻣﯿﮕﻪ : ﺁقا ﻣﺮﺳﯽ ﻫﻤﯿﻨﺠﺎ ﭘﯿﺎﺩﻩ ﻣﯿﺸﻢ. :icon_razz: و دوباره راننده تاکسی میمونه و کلی غصه و خستگی توی دلش و کلاچ. 27 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ آی خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 11 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ نمیدونم چرا اینجا میتونم فقط بتایپم کامم قاط زده 12 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ خدا یعنی من جنی شدم یا واقعا زمین لرزید حس کردم صندلیم داره تکون میخوره ژئوفیزیک هم فعلا چیزی ثبت نکرده خدا به خیر کنه :icon_pf (34): 12 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۱ تا حالا تجربه نکرده بودم این حس رو...خیلی عجیبه... 14 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۱ هِی می یام اینجا بنویسم هِی نمی شه ... 17 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۱ یاران چشم چرخاندند بر شیخ و به او گفتند: یا شیخ!!! چرا این پنجره را(پروف رو گویند یاران) به دوستانت محدود نمی کنی؟!!! اندکی تامل کرد و گفت! بگذار آن که به سرای ما سر می زند...اول ببیند...بعد اگر پسندید..ما را با پیغامی خشنود سازد.... نه آنکه از طلب کنجکاوی که چه خبره است..کیست؟!...ما را درخواست دوستی دهد و بعد که راه پیدا کرد به سرای خرابه مان....از کرده ی خود پشیمان گردد.... ما را از این سو یک بهای دیگر هم هست.... یاران گفتند چه؟؟؟؟! گفتیم.....از کنجکاوی دیگران دفتر دوستان ما زیاد نمی شود.... یکی دیگر پرسید:استاد! فضول هایی که با هیبت تازه وارد ها... وارد می شوند چه می کنی؟! گفتم..دعا می کنم...دعا می کنم که بهبود یابند!.... که مرض فضولی...درمانش از سراطون هم سخت تر است... جملگی یاران نعره زدند و هر کدام لباس استاد را تکه تکه کردندی و برای تبرک بر سر و کله اشان مالیدندی!!! پ.ن:تلخندی بود از یک هنجار مجازی....یعنی فضولی 19 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۱ بزرگنرین دغدغه ی دانشجوی ترم اولی . . . . . . . . . . اگه بخوام از کلاس بیام بیرون باید اجازه بگیرم ؟! 21 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۱ فردا آزمون استخدامی شهرداری دارم. شاید باورتون نشه، ولی دلم نمیخواد قبول شم... 19 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۱ دیگه نمیتونم اینجا بنویسم؟ ؟ ؟ 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده