azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ سهراب گفتی اهل کاشانم ...روزگارم بد نیست .... خرده نانی دارم .... خوشا به حالت این خورده نان اکنون همان گنج قارون شده !!!!! 12 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ فراموش کن چیزی را که نمی توانی بدست آوری و بدست بیاور چیزی را که نمی توانی فراموش کنی! 10 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ الان خوندم عرضه مرغ(!) 4700 تومنی قطع شده و قراره مرغ(!) 5200 عرضه بشه تازه فهمیدم مردم ایران مزایده خورن , کلا دوس دارن برا زندگی هزینه زیادی بکنن آخه این جوری راضی ترن 16 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ ازحالا دلم برا اون بچه هایی که قراره به دنیا بیان می سوزه اسم ما نسل سوخته شد ولی اسم اونا نسل فریب خورده خواهد بود پ.ن : آدمی نیستم که اهل فحش باشم ولی بزار رک بگم خاک برسر اون پدرمادری که گول این یارو و دارو دسته اشو بخوره و شب بشینه بچه تولید کنه نفرین ابدی بر خودش و فرزند تولید شده اش 15 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ قابل توجه کاربران متاهل انجمن و حومه : از این به بعد به کاندوم و قرص های ضد بارداریی که از دارو خونه ها یا خانه های بهداشت و غیره میگیرید اعتماد نکنید چون دقیقا عملکردشون برعکس خواهد شد 12 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ هر چیزی که نشانی از عشق داشته باشه خودِ زندگیِ... و زندگی بدون عشق معنایی نداره... 21 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ درمورد مکالمه و اینکه نقل قول تو تاپیک ممنوع هست کم نگفتم.... :icon_razz: 12 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم از شما چه پنهان ما از درون زنگ زدیم! 11 لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ بوی باران بوی سبزه بوی خاک شاخه های شسته باران خورده پاک آسمان آبی و ابر سفید برگ های سبز بید عطر نرگس رقص باد نغمه شوق پرستوهای شاد خلوت گرم کبوتر های مست نرم نرمکم میرسد اینک بهار خوش به حال روزگار خوش به حال چشمه ها و دشت ها خوش به حال غنچه های نیمه باز خوش به حال دختر میخک که میخندد به ناز خوش به حال جام لبریز از شراب خوش به حال آفتاب 7 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ کهکشان ها، کو زمینم؟! زمین، کو وطنم؟! وطن، کو خانه ام؟! خانه، کو مادرم؟! مادر، کو کبوترانم؟! ...معنای این همه سکوت چیست؟ من گم شده ام در تو... یا تو گم شده ای در من... ای زمان؟! ... کاش هرگز آن روز از درخت انجیر پایین نیامده بودم ... کـــاش ! 12 لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ فردا یه روز تازه است. از همین فردا شروع کن . با جدیت شروع کن. اما نه یه دقیقه صبر کن ببینم... اه فردا که جمعه اس جمعه هم تعطیله بیخیال بذار بمونه همون شنبه پ.ن: اینه زندگیه ما... 13 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ اااااااه باز دلم یه جوری شده فقط احساس دل تنگی دارم نمیدونم جیکار کنم از دست این واموونده 14 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ آفتاب پنجره را میشناسد حتی اگر بسته باشد مهتاب به دیدارم می آید حتی اگر خسته باشد دل هواتو میکند حتی اگر شکسته باشد . . . 13 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ این پسر جوان در یکی از وب سایت های عکس خارجی گفت: یک سال بود که فهمیده بودیم دوست دخترم سرطان رحم داره یک سال مثل پرستار بودم واسش، اما هفته ی قبل از پیش من رفت" واقعا چند درصد از عشقا اینقدر عمیق هستن...؟! 22 لینک به دیدگاه
pesare baba 2250 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ من دل به زيباي ي، به خوب ي ميسپارم؛دينم اين است . من مهربان ي را ستايش ميكنم ؛آيينم اين است . من رنجها را با صبور ي ميپذيرم؛ من زندگ ي را دوست دارم؛ انسان و باران و چمن را ميستايم . انسان وباران و چمن را ميسرايم ،،،در اين گزرگه ... بگزار خود را گم كنم ......... بگزار از اين ره بگزرم بادوست...بادوست.... 9 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ نزدیکی در فاصله نیست در اندیشه است و تو اکنون مهمان اندیشه منی 14 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ اللهمممممممممم غشنی الضعفنی:imoksmiley: 7 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ اگر منتظر بمانی ممکن است ته مانده آن های که اول رسیده اند نصیبت شود!!! 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده