شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ صندلی داغ واقعا داغه......... حدود 2 ساعتی میشه دارم تایپ میکنم بلا خره تموم شد......شانس آوردم امید زود رفت خوابید راحت شدم.....شب همگی خوش......:hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ تکليف گفتنيها که معلوم است. زحمت نگفتنيها هم ميافتد بر گردن سيگار...! / 17 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ بیچاره پسر کوچولوی همسایه همه ی دوستاش با دوچرخه یا اسکیت بازی میکنن...اما اون فقط 1 شمشیر پلاستیکی داره. هر روز که از کنارش رد میشم 1 لبخند تقدیمش میکنم 25 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ هیتلربه ناپلئون می گوید:مابرای شرافت می جنگیم وشمابرای پول می جنگید، ناپلئون میگوید:انسانهابرای آنچه که ندارن می جنگند...! 11 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ هیچوقت نفمیدم بعضیا برا چی خاموش میان؟ دوست دارن حضور داشته باشن ولی بقیه نفهمن که حضور دارن؟ خب یا درست حسابی بیا یا نیا کلا، شتر سواری که دولا دولا نمیشه والا به قرعان پ.ن: فقط سوال بود به من ربطی نداره 17 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ واسه اینکه پروف بقیه رو چک کنن و اونا نفهمن (قابل توجه بعضیا) 12 لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ عشق کلید قلب است ، امیدوارم قفل دلت هرز نباشد که با کلید هر کس و ناکسی باز شود ... 9 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ يادمون باشه وقتي سرمون به چيز تازه اي مشغول شد ويا دلخوشي تازه اي پيدا كرديم و.... دوستامونو فراموش نكنيم خصوصا اينكه حتي بخودمون زحمت نديم جواب سلامشو بديم آره اصلا كار خوبي نيس 12 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ آنقدر به انسانهای روی زمین بی اعتماد شده ام که میترسم وقتی از خوشحالی به هوا میپرم،زمین را از زیر پاهایم بکشند...! 13 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ دیدن خواب لذت بخش و شیرینه .... وقتی خواب کسی رو میبینی که نیست و توی خوابم همش فکر می کنی زندس ..... خواب بابابزرگ رو چقدر دوست داشتم ..... [FLASH= برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام NAMEH.swf] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام NAMEH.swf[/FLASH] 22 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ ميگن زود قضاوت نكنين راست ميگن ديگه حرفي رو ميگيم و دل ميشكنيم وبعدا مي اوفتيم به التماس وخواهش وعذر خواهي نكنين اين كارو اصلا خوب نيس خدايي ماهم گناه نداريم آدم از كسي دلش زود ميشكنه كه خيلي دوسش داره وازش انتظار داره پس اين به اون در 16 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ گفتنی زیاده،از هر در بگیم باز یکی دو در بسته می مونه! یک در رو وا می کنم،یک سرکی توش می کشم،می بینم... به! همه نالند و نالند و نالند!!! در رو می بندم و من هم می نالم! شنیده بودم خمیازه ، خمیازه می آره!! ناله رو نمی دونستم تقلید بدون فکر ارزش انسانیت رو می بره زیر یک علامت سوال به بزرگی حماقت! پ.ن:ببخشید سیاه شد تازه از تعویض روغنی اومده بودم 13 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ سخته وقتی تو اس ام اس ازت می پرسه خوبی ؟ تو هم با بغض 5 خط تایپ میکنی ، ولی به جای Send... همه رو پاک میکنی و مینویسی : خوبم مرسی تو خوبی ؟ 17 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ اگر كسی را دوست داری، به او بگو. زیرا قلبها معمولاً با كلماتی كه ناگفته میمانند، میشكنند. 12 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ تا خدا یار است با سلطان مپیچ. گر خدا برگشت صد سلطان به هیچ... 7 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ امشب که حس فیلم دیدن دارم فیلم خوب تو نت پیدا نمیشه اَه............:icon_razz: 7 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ دنیا را به ابعاد اندیشه تو دوست دارم والاست و بی انتها چقدر خوب است ندانستن برخی از مفهمومات وقتی همه ی مفهموم ها در تو خلاصه باشد ای خوب خوبان 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده