H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ دلم یه بغل خدا می خواد ... احساس میکنم خیلی وقته بغلم نکرده ... هستا ، خیلی مهربون تر از همیشه هم هست ... اما انگار ناراحته ازم ... جلو نمیاد ... همونجوری از دور داره نگام میکنه ... 14 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ ای وای من ........اومدم اسم نفر سوم ا خ ر ا ج شده به یکی بگم زود نوشتن موضوع بسته شد:w58: عجببببببببببببببببب ضد حالی خوردم من..................... 5 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ یک سوالی هست که مدتهاست تو ذهن منه ولی جوابی براش پیدا نکردم و اون اینکه چرا " چشم دیدن پیشرفت دیگری رو نداریم؟؟ " 15 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ ای بابا عجب روزگاری شده من آخه جرمم چیه بابا خسته شدم آهایییییییییییی ایها الناس دست از سرم بردارید بابا منم آدمم خسته شدم دهااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 10 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ از غرور متنفرم . . . اما حالا متاسفم برای خودم که نمی تونم مغرور باشم . . . 14 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ این موقع از سال بدترین زمان واسه درس خوندن و پروژه کار کردنه..هوا یه جوریه که آدم نا خودآگاه شل و ول می شه مخصوصا هوای شرجی 13 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ متاسفم واسه کسانی که برای جلب توجه از هر ابزاری استفاده میکنن حتی احساسات کاربران . . . . . . . پ.ن: ستاد کش دادن حوادث 23 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ امشب جایی عروسی هم هست ؟؟؟ اخه پس فردا تولده 6 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ دارم فکر میکنم منم بد نیست یه کم از این حماقتم دست بردارم بی رحم بشما به دیگران محبت نکنم بی دلیل جدیدا مردم وقتی بی دلیل بهشون محبت میکنی با تعجب نگاهت میکنند آخه دارند فکر میکنند یا احمقی یا یه چیزی ازشون میخوای آی بدبختی داریم ها همون آقا من از این ثانیه از این محبت و اینا انصراف بدم بهتره 8 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ الان من اینجوریم :icon_razz: 5 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ این روز ها گوش هایم دراز شده ... دیگر به هیچ الاغی نمی خندم ! 16 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ چقدر سخته نتونی اونجوری که دلت میخواد زندگی کنی و حرف بزنی...... 14 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ چقدر مسخرست که نه سر پیاز باشی نه ته پیاز بعد بیان تورو اعدام کنن! 16 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ دوباره بغض این روزام می بارن هرشب از چشمام.... غرورت هردومون و کشت تو می دونستی من تنهام..... نمی خوام باورم باشه یروزی مثل من بودی..... یه روزی هرچی خوبی بود تو دادی دست نابودی... چی میشد راه برگشتی میذاشتی تاکه برگردم.... غرورت مثل مه بودش منم دنیامو گم کردم.... نه از تنهایی می ترسم نه از حرفای تکراری.... کی میدونه شاید توام امشب تا صبح بیداری..... 8 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ دوستان متاسفانه دیروز با یه گوسفند برخورد کردم الان هم بیمارستانم دکترا میگن تب کنگو گرفتم 11 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ ببخشید نقل قول نیستا!یاد این افتادم که از وقتی که تب کنگو اومده من دارم کباب برگ و جگر میخورم! چقدر خوبه گاهی آدما خل باشن 10 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ تموم شهر خوابیدن ، من از فکر تو بیدارم.... گور بابات اصن منم میرم بخوابم دیگه:shame: 15 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ دلم که برایت تنگ میشود سرک میکشم لابهلای نوشتههایم هیچ جای دیگری نیست که اینقدر پر باشد از تو..! 10 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ یادش بخییر دو سال پیش صبح 14 ام خرداد صبح مناظره جنجالی بود 8 لینک به دیدگاه
taghdir 2528 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ تو ﻣﯽﺩﺍﻧﯽ ﺍﺯ ﻣﺮﮒ ﻧﻤﯽﺗﺮﺳﻢ، ﻓﻘﻂ، ﺣﻴﻒ ﺍﺳﺖ، ﻫﺰﺍﺭ ﺳﺎﻝ ﺑﺨﻮﺍﺑﻢ ﻭ ﺧﻮﺍﺏ ﺗﻮ ﺭﺍ ﻧﺒﻴﻨﻢ ... 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده