آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ لطفا مراقب ارتباطاتتمون با بقیه باشیم .... واس هر ارتباط یه حد و حریم و هدف و تعریف بزاریم تا بعدا دچار پشیمونی نشیم خیلی حرف پشت این یه جمله هستا 17 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ وقتـــی داشتــم فکــر میکـــردم آخـــرین بـــاری کـــه آرامــش داشتــــم کـــی بــــود؟ ســــر از خــــاطـرات کـــودکــــی در آوردم !! 13 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ انسانهای بزرگ و موثر سعی میکنن کاری کنن و به همین دلیل به جایی میرسند انسانهای کوچک سعی میکنن مثل اون بزرگها باشن وبه جایی نمیرسن (ادر) 19 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ امروز به این مسئله یقین پیدا کردم، که بی نمک ترین جای دنیا دستای منه....... ولی بازم بی خیال...... 14 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ ....................... گاهی سکوت اونقدر جواب گویایی ست که هیچ جوابی نمیتواند جوابش را بدهد 12 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ بخشنده باش ... نه با کسانی که اشتباهات کوچک میکنند ، چرا که این کار ساده ایست. بلکه با کسانی که اشتباهات بزرگ و جبران ناپذیر می کنند. 13 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ قبل از این که بخواهی در مورد من و زندگی من قضاوت کنی در راه من قدم بزن از خیابان...ها، کوهها و دشت هایی گذر کن که من کردم اشکهایی را بریز که من ریختم... دردها و خوشیهای من را تجربه کن . . . سالهایی را بگذران که من گذراندم روی سنگهایی بلغز که من لغزیدم دوباره و دوباره برپاخیز و مجدداً در همان راه قدم بزن همانطور که من انجام دادم . . . بعد ، آن زمان می توانی در مورد من قضاوت کنی... منبع: صفحه "اندیشه های پوشالی" در فیس بوک قضاوت در مورد انسانها سخته. خیلی سخت... 20 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ نفس کشیدن قدغن گلایه کردن قدغن بوئیدن عطر گلها توی فصل گرما قدغن استفاده از باد کولر توفصل گرما قدغن باز گذاشتن حتی پنجره و برخورد باد مستقیم تو صورتت قدغن زندگی کردن توی فصل گرما قدغن وقتی آلرزی میتازونه کلا همه چیز قدغن . . . خدایا هیچی و هیچ وقت که به حرفهامون توجه نمیکنی دست خوش لااقل بذار از فصل زیبای تابستون لذت ببرم خسته شدم از اینکه نمیتونم نفس بکشم چشمام میسوزه و شدم خون آشام بخاطر آلرژی از عطسه های پی درپی ..... راستشو بگو من بندهت نیستم خداجون؟ یا تو سرجای خودت نیستی خداجون؟ این چندتا حق طبیعیمو لااقل بهم برگردون باقیش پیشکشت..نخواستیم 10 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ کسی که نشسته همیشه خسته نیست شاید جایی برای رفتن ندارد 7 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ ببین چقد اوضاع خرابه که خودمم نمیتونم خودمو گول بزنم دیوار میخوااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم 9 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ تو پیام خصوصی یه حرفی رو به یکی میزنی بعد همون حرف رو از دهن یکی دیگه تو یه پست تو انجمن میبینی!!! عجبا !!! آدم دیگه به پیام خصوصیم اعتماد نداره 20 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ باید راجع به موضوعات زیادی بشینم و اساسی فک کنم خیلی زیاد و به یه ثبات برسم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم و چه جوری روش فکر کنم کاش یه جوری میشد یکی به آدم فکر کردنم یاد میداد 15 لینک به دیدگاه
ali-95 104 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ بهترین صبحانه ای که خوردم چایی و پنیر و نون لباش بود... 7 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ چند مدتي يه طوريم شده ميام اينجا وميخونم ولذت ميبرم با اينكه خيلي حرف دارم ودرد دل ولي نوشتنم نمي آد ديروز داشتم يه فايلpptدرست ميكردم عالي شد وبه برخي دوستان تقديم كردم اين جمله خيلي خوشم اومد ترجيح ميدهم كه شكستي صادقانه باشم تا موفقيتي پرنيرنگ 14 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ وای خدا ، من چه م شده باز :icon_pf (34): 9 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ یکی از دوستام میان ترم از 8 نمره نیم گرفته بود خواستم انگیزه بدم بهش، گفتم ببین حسن جان سعی کن نیمه پر لیوان را ببینی هنوز پایان ترم مونده ... بعد اون یه نگاه تلخ و معنی داری انداخت و گفت " اصلن مگه لیوانی مونده لیوان شکست پودر شد هیچ نیمه ای درکار نیست برادر نه پر نه خالی چیو ببینم !!":hanghead: 9 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ ادم گاهی وقتا تو زندگی به جاهایی میرسه که همش میگه " که چی بشه اخرش ؟!!" ..الان من اونجام قبلنا اونجا بودم که همش میگفتم " گور باباش " یه نمه بهتر شدم اما اخرش که چه ؟ 9 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ چرا فقط کسایی که بهمون احتیاج دارن نگرانمون میشن؟ 9 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ دستم درد میکنه.... فکر کنم در رفته...... بیچاره شدم رفت:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ مطمئنم فردا میخوام برم سر کار خواب میمونم:icon_pf (34): نزدیک 2 نصف شبه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده