*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ عجبا .......... آخه من چرا اینقده حواس پرت شدم ... چرا یادم نمیاد که چیکار میخواستم بکنم و قرار بود به کدومشون زنگ بزنم ؟ اصلا اسم این دختره چی بود ؟ چرا یادم نمیاد 13 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ تو به جرم صداقت محکوم به تغییر وجودی می شوی تا ازت سواری بگیرند دراز گوش!! 15 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ گاهی اصلا لازم نیست هیچ اتفاق خوبی بیفته!! همین که هیچ اتفاق بدی نیفته و هربار بیای و اسمای زیادی مثل اینا و خیلیای دیگه رو اون زیر ببینی کافیه و خوشحال میشی........حتی اگه هیچی نگیو و آروم بیای و اروم بری!! *arch*, *Rain*+, *sepid*, *ملینا*, - Nahal -+, .amirali, A.Q.U.A+, a.sad, abolfazl20, alborzrad, alirezanajm, alislr1990, amirgb+, anthonio montana+, atena-571, Avenger, azezkmsf, boyee baran, ce.rz.20, city maker, DavOOd_TiTaN, dragon63, eder+, El Roman, EN-EZEL, Eng.MHSN, Euler, Gholami Hamed, green7, hamid_hisystem, hirt, ir121, jamshidi.azad.un, m f s, mahdimtree, mahsha, mahy007, majidhosseini, MechJJ+, mehryy, mission.impossible, mnahmadabadi, modares903, moein.s, MohammadReza+, morteza2128, M_Archi+, neda2020, Neutron+, nika2, novin12, Peyman+, radeon, rozha66, s.zarei, shadmehrbaz+, sina sh, singo, st.saba+, sweetest, TA.RA, مرتضي گهرنژاد, نگین عبادی, ناهی, يارمحمد, یحیی میری, yasernd, yellow, yosof3343, Zasranets, ~ Reza ~, ~M~O~J~, آرانوس, ثالث نجار, خانوم اسفندیاری, خانوم بهار, سـارا+, سعادتمندبحری, عماد مزرعاوی 28 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ من موندم تو رفتار بعضی آدما واقعا .... چرا اینقد مطمئنن در مورد فکری که در موردت میکنن و بعد هم واسه خودشون میبرن و میدوزن 9 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ دلم کتک کاری میخواد. بخورم و بزنم 7 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ امان از این بعضی ها،هرچی هست زیر سر این بعضی هاست بعضی ها یک کاری انجام می دن که نباید،حرفی می زنن که نباید،رفتاری رو نشون می دن که نباید،چشم غره ای می رن که نباید،حسادتی می کنن که نباید،زیر آبی می زنن که نباید،لبخند شیطانی رو لب دارن که نباید،به این ور و اون ور خبر می کشن که نباید،بی خیال هستن که نباید،بیچاره می کنن آدم رو با قضاوت نا به جا که نباید... بازم بگم؟! امان از این بعضی ها 12 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ بد مرضیه جلب توجه ! امیدوارم هر چه زودتر واکسنش کشف بشه تا این مرض هم ریشه کن بشه بخصوص از جامعه مجازی،،،الهی آمین عمه ت یجیبُ مُضطرو از این حرفا 22 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ [h=6]بزن به سلامتی حرفهای دلت که به کسی نگفتی.... بزن به سلامتی اینکه کوه درد بودی ولی دم نزدی..... بزن به سلامتی تنهایی هات ولی تنهایی رو دوست نداشتی... بزن به سلامتی ارزوهایی که نتونستی لمسشون کنی..... بزن به سلامتی عشقی که طالعش به اسمت نبود ولی هنوز هم دوسش داری.... بزن به سلامتی شبهایی که تو تنهاییهات گریه کردی ولی نمیدونستی برای چی [/h] 9 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ بازم صبح شددد موندم شب ساعت چند بخوابم که صبح راحت پاشم ساعت 2 شب میخوابم صبح خواب الو پا میشم ساعت 10 شب میخوابم صبح خواب الو پا میشم بمیرم برا خودم کمبود خواب دارم 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ دقیقا این عکس من و یاد ادمایی میندازه که دیگران و خر فرض میکنن غافل از اینکه خودشون خرن و تو چاه افتادن و راه فراری ندارن 16 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ حالم دیگه از این محیط به هم میخوره. واقعا دارم متنفر میشم از این جو:icon_razz: مسخره ترین اتفاقی بود که میتونست بیفته. دیگه هیچ انگیزه ای واسه فعالیت توی اینجور جاها ندارم. جایی که قراره یکم سرگرمی واسمون ایجاد کنه و با 4 تا آدم درست حسابی آشنا شی و ازشون یاد بگیری اگه بخواد اینجوری باعث بازی با احساسات و اعصاب خوردی باشه بهتره که کلا نباشه! وقت و انرژی که باید میذاشتم واسه امتحان و انتخاب رشته ، صرف یه بازی مسخره شد. جدا اذیت شدم این دو سه روز. اعتمادم به همه چیز داره سست میشه تو این فضا. تف به این دنیا،مخصوصا از نوع مجازیش:icon_razz: 32 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ حسودی کردند .... به صمیمیتمون ... به اعتمادمون ... به خنده هامون ... به دوره هم بودنامون ... حسودی کردند ... پ.ن : به قول مامان بزرگم چشممون زدن... چشمشون کــور به اعلامیه های روی دیوار هم دیگه اعتمادی نیست مــرگ رو هم به بازی گرفتن ...جماعت نادان ... 30 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ شنیدم حال یوسف خوب شده خیلی خوشحال شدم امیدوارم واسه هیچ کدوم از دوستای خوبم تو این انجمن اتفاق بدی نیوفته..... همتونو دوست دارم........ 9 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ یعنی باعث و بانی این هوا و الرژی که ناخواسته بهمون عرضه شده تا هفت جدو ابادش تو گور نداشتشون بلرزند ... جفت چشمام از بس میخاره و میسوزه شده مثل خون اشام... عطسه هم از اون طرف...هرچی فحش بلدم بهشون نثار کردم تا اون هزاروخرده ای سال پیش که باعث تمام این عذابها شده برامون....خدا نیست نداریم یا سربه نیستش کردن وگرنه خودت میدونی و بس 13 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ خدایا چرا دروغ گفتن شده یه کار روزمره؟ چرا صداقت این همه بی ارزش شده ..... 18 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ ماه اولی که تو این انجمن عضو شدم دوست نداشتم بیام احساس غریبی میکردم:icon_pf (34):... ولی بعد که atre baroon آشنامون یک سری چیزاشو بهم یاد داد یک کم علاقه مند شدم اومدم دو سه روزی فعالیت کردم که یکی از اون بالا بالا ها بهم گفت بهت نمیخوره تازه وارد باشی یک کم دلخور شدم که چرا این حرفو بهم گفت مگه میشه آدما به راحتی دروغ بگن که حرفمو باور نکرد ولی الان میفهمم که ایشون واقعا حق داشتن چون تو این دنیای مجازی به راحتی میشه دروغ گفت مثله همین ماجرای آقا یوسف که من به خاطرش دو روز سر کارم اعصاب خوردی کشیدم ولی از اینکه حال ایشون خوب باشه خوشحالم 13 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ منم امروز مثل mission.impossible یه کمی از بزرگ نمائی ها ناراحت شدم ولی اینقدر از بهبود دکتر یوسف خوشحال بودم که ناراحتی هام یادم رفت واقعا خدارو شکر میکنم که حالش خوبه..... 6 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ يادش بخير اونوقتها چسب نواري كم مياورديم،چسب جلد كتاب در مي اورديم 14 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ چند وقت بود از اهنگ های قمیشی دور بودم الان گوش دادنش چه فاز خوبی داره 7 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ بگذار هر چه می خواهند بگویند من تنهای به ندای قلبم گوش می سپارم 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده