pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نمی دونم چرا به یکی بگی موش موشی جوجو پیشی بگی بدش نمیاد اماااا بهش بگی حیوان بدش میاد 11 لینک به دیدگاه
blue-sky 346 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بغض هایت را برای خودت نگه دار ، گاهی سبک نشوی سنگین تری ! 16 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ در عشق حقیقی کوتاهترین فاصله ها بسیار طولانیست و از طولانی ترین فاصله ها میتوان پل زد ...... 10 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بعضی وقتا دوس دارم یه دونه محکم بزنم تو صورت خودم .... درد داره ، ولی لازمه ... 18 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کاشکی مغز آدما ریموت میداشت...یه موقع هایی خاموشش میکردی و میرفتی توی دنیای آرزوهات...جایی که همه چیز آرومه! 13 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ می گویند برای یافتن یک شخص بخصوص فقط یک دقیقه، و برای یافتن ارزش او یک ساعت، و برای دوست داشتن آنها یک روز، و برای فراموش کردن آنها تمامی عمر لازم است........... 11 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نقی تورو قسم به شوخ طبعیت به این بیرون از گود تو تبعیت نقی تورو به طول و عرض تحریم شاهین نجفی درست که بعضی ترانه هاش خیلی بی تربیتیه ولی دل شیر داره بخصوص این ترانه نقیش دمش گرم 10 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خیلی سخت بود … با ” بُغض ” نوشتم , با ” خـــنده ” خواندی . . . 9 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ گاهی وقتا " اشـــــــک " هم تنهات میزاره با غصه هات!!!! 11 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ احساس است... مزرعه كه نیست هی شخمش میزنی لعنتی...! 11 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دو نفر گیر نمی یاد ادم انقد راه میاد تا تهران باهاشون بره نمایشگاه کتاب 14 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آره حرف دلشو بهم گفت گفت كه با زور جداش كردن از عشقش و حالا هم فراموش نكرده وداره ميسوزه وميسازه چي بگم چطوري دلداري بدم همينطوري طبق عادت وبيخودي گفتم باشه قسمت اين بوده !!!!! عجب دنيايي ! 10 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ زخم هایم به طعنه به من میگویند ، دوستانت چقدر با نمک اند !!!! 14 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اسمون خاموشی و تو سینه پهن و قشنگت راز پنهانی چقد از دلبر و دلدار داری هق هق گریه لیلی که ازش قیس زو گرفتن حسرت و اه مجنون رو کوله بار داری اسمون تنگ دلم بیا تا برای هم بنالیم با اینکه می دونم مثل من هزارون ادم زار داری رنگ چنگیز مغول مثل برف امشب از بس تو این دور زمونه ادم خون خوار داری اسمون دلتنگی امشب نکنه تو هم مثل من غم بسیار داری !!! 10 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ لباس بی معرفتی چه بر تنت اندازه بود!!! لورنای کبیر کپی برداری فقط با ذکر منبع مجاز است!!!!چون جمله کاربردیه! 17 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بمان....،پشت سرت،در را که می بندی،خانه خراب می شوم!!! 10 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ این روزها عجیب احساس خفگی می کنم ... 13 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اينجا گاه نوشتس يا ارشيو کپی پيستای چن نفر؟!! :)) خيلی رو اعصاب ميشه اين کار گاهی.. :) دليلش چيه واقعاً؟!! ميشه بسه؟! انجمن انقدر بی روح و لوس و دلگير شده ک ياد خرابه های پره معتاد ميوفتم!... يعنی اون معتادهاشم خودمونيم ها!! معتاد چاره اي جز مصرف نداره!... اين اعتياد و مصرف دلشو به شدت زده!! جذابيته اوليه رو نداره... کسلش ميکنه حتی... ولی باز مصرف ميکنه..! هی ميخواد نياد انجمن! ميخواد مصرف نکنه... ميگه نميام ديگه...! ولی سيستم ک روشن ميشه بعد از کمی کلنجاره درونی نو انديشان و شايد چن جای ديگم, باز ميشه... و بعد... حس مذخرفي تمام دلتو ميگيره..! اعتياد ک ميگن ک ميشنيديم ک شايد درکش نميکرديم ک فک ميکرديم ک آخه اگه اذيتشون ميکنه چرا ترک نميکنن خو؟؟؟؟!... همينه هاااا!!!:/ حالا درک ميکنم! چيکار کنيم خو!:/ 19 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بگــــذار که بر شاخه ی این صبـــــح دلاویــــــــز بنشینم و از عشق سرودی بسرایــــم... بیا لحظه های آبی را دیوانه وار تجربه کنیم...:) 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده