شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اسرار خویش به کسی مگوی ، زیرا سینه ای که در حفظ راز خود به ستوه آید ، از سینه ی دیگران نباید انتظار امانت داشته باشد . 8 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نمیدونم چرا به بعضی از آدما میگی ممنون که این روزا هوامو داری یهو یه مدل دیگه میشن جواب سلام به زور میدن...ناپدید میشن یهو تشکر هم نکنی یه مدل دیگه طلبکار میشن اینا همونان که فردا یه اتفاقی بیافته میگن یادته داغون بودی من فلان کردم بصار کردم؟! چی بگم والا...آدم از درون پودر شه ولی چیزی به روش نیاره جلو اینجور آدما بهتره........ 27 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ از آدمها از درویی ها از اینکه تو روی آدم یه جورند و پشت سر هزار جور خسته ام دلم آدمیزاد میخواد ! نه شکلش خودش سیرتش ! 12 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دلم هواتو کرده خاک بر سر من احمق نکنن که دلم هوای تو اشغالو میکنه 18 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نمیدونم مشکل عشوگری ها ،لب خنده های یواشکی ، قد باریکای هوس انگیز ، گیسو های بلند ساق و سینه های بلورین هست یا دل بونه گیر خودم، که این روزا بدجور بونه گیر شده.؟ 15 لینک به دیدگاه
shamim _ thr 505 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ لحظه های خوب زود به خاطره تبدیل میشن...آرزوها زود عقده میشن...دوست داشتنها زود تموم میشن...عشقها زود خراب میشن...محبتها زود فراموش میشن...آدمها زود پشیمون میشن... ولی دیگه دیر شده...چون عادت کردیم امروز رو ازدست بدیم... 15 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ كاش ميشد گذشته رو فراموش كرد كاش ميشد خاطراتو مثل اشغال مچاله كرد انداخت بيرون كاش ميشد زندگي رو از نو ساخت وهزاران كاش ديگه كه هيچكدوم از اين كاش ها درست نميشه 11 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دیگه آخرشهههه.. باور کن.. 9 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تو فیلم دوداس یه جاش میگه: پدرم گفت پارو رو ترک کن ،پارو گفت شرابو ترک کن،همه گفتن شهر رو ترک کن کی روزی میشه که خدا بگه دنیا رو ترک کن؟ کی روزی میشه که واقعا دیگه بتونم نت رو ترک کنم دل پُری دارم ازش! 1%خوبی و 99% بدی داشت 17 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خیلی حال میکنی انگار همش حال منو میگیری و دل منو میشکنی 8 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کاش میتونستم پرواز کنم و برم جایی که کسی دلم رو نشکنه اگر کسی دل کسی رو بی خود شکست و تنهاش گذاشت بشه مجازاتش کرد اما الان چی نه مجازات میکنم نه پرواز فقط حرص میخورم از دست توی نامرد بی معرفت 9 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ این را می دانم ادم بی ظرفیت با قطره اب خفه می شود... 14 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بدترین نوع دلتنگی وقتی است که همه چیز و همه کس بی ربط وبا ربط :"تو" را یاد "او" می اندازد 12 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یعنی حااااااااالم از صدای ضبط شده ی خودم به هم میخوره! 10 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دلم دریا و آرامششو میخواد و ... 15 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چقد دیشب حال داد اس دادم و هر چی دلم خواست گفتم پ ن: فحش ندادم آآآ 8 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ رسوای عالمم کرده از آه و ناله وحسرتش کلافه شدم مردم ... حقِ که این دل دیونه را تو سینه زندونی کنم شاید از این بچه بازی ها از این دیونه گری ها از این ول معطلی ها کور و پشیمون بشه 12 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خـــــــــــــــــام. خامی ینی این که تا یه ضربه بخوری ، فکر کنی که کوه دردی. تا یه کم شادی ببینی، مست و بی خبر بشی. خامی ینی این که تجربیات کم سطحِ سطحی ِ کم عمقت رو که عمقش به اندازه ی عمق فرورفتگی پای حشره روی سطح آب رودخونه هم نیست....عمیــــــــــــــــــق بدونی 17 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ در این شکی نیست که آدمـ ـیـ ـزاد روزی می آید که روزی برود ! فقط رفتنشان حرف دارد . . . یکی را بلند میشوی میروی پشت سرش اشک میریزی و قل هو الله دور سرش فوت میکنی و به باد میسپاریش ! یکی هم مقداری درجه وفایش کم است و خودش همینجوری میرودبی حرفبی نقل قول و او را به خاطرات شاید بسپاری ! یکی هم مثل همین کیسه زباله باید راس ساعت 9 شب گذاشت دم در و درشو محکم بست بوی گندش محله را متعفن میکند . . . و میسپاریش به روز قیامت ! 13 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ [h=2][/h] بزرگترین نابکاری آن است که بپنداریم برای آنکه برترین باشیم باید دست به ویرانگری چهره دیگران بزنیم . هیملر....فک کنم اینو راست میگفتی... 14 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده