shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ .... .... .... ctrl+c ctrl+v ... ... ... میگن هرچی از دل بیاد به دل میشینه این کپی پییستا هیچ جا نمیشینه بُ خُدا حالا هی برو حرفای مردمو بیار اینجا ول بده ... حداقل بین کپی پیستهات یه چیزی هم از خودت بگو انگشتای ظریفت خشک نشه ! 20 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ رفتم حموم موقع بیرون اومدن شیشه روغن موم افتاد و شکست ... حالا فردا همه بهم میخندند موهام خدا میدونه چه شکلی میشه:icon_pf (34): 10 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من دارم میام به سمت تهران شهر دود و.... اگر دیگه نیومدم حلالم کنید دوست دارم ببینمتون فعلا خدا نگهدارتون بای تا های دیگر 11 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ غمگین که باشی فرو میریزم مثل اشک. نه مثل دیوار شهر که هر کس چیزی بر آن به یادگار نوشته است. 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هنوز خروس همسایه مون بیدار نشده و قوقلی قولول نکرده اما من بیدار شدم 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چقد حلال زاده اس الان انگار بیدار شد :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تصمیمی دیگر دارم... زین پس فقط خودم خواهم بود... خود خود خودم... با افکار کوچک مبارزه میکنم حتی به قیمت جنگ با کلاغ! ثابت میکنم جرات ابراز افکارم را دارم حتی به قیمت تهمت... در مقابل حرف های مفت نباید سکوت کرد! 20 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شونه های ادم فقط برای تحمل سختی نیست گاهی باید اونها رو بالا انداخت و گفت بیخیال 18 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ امروز متوجه شدم که امتحان میان ترم یکی از درسایی که از بعد عید هنوز نرفتم سر کلاسش فرداست. دعا کنید بتونم خوب بدم امتحانمو که هییییچی نخوندم. 8 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بیــشتـریـن ضــربــه هـــارو ، بهــتـریـن آدمـــا میــخـــورن... ! واسـه خــــــوبــــــیـ هاتــــون ، حـــد بــــزاریــــد !!! 14 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اومده میگه سلام... با بی حوصلگی میگم ؛سلام. میگه خیلی خوشحالم بلاخره جواب سلام من رو درست دادید. بهش میگم...حتمن متوجه نشدم قبلن. میگه میدونی همیشه از طرز فکرت خیلی خوشم میومد. میگم:جدییی؟؟(الان مثلن پشت گوشام رو داره مخملی فرض میکنه) میگه؛آره معلومه خیلی آزاد اندیشی... تو دلم میگم اااای حیف که نمیشه ...وگرنه آزاد اندیشی رو با هفت تیر تو ملاجت خالی میکردم. داره حرف میزنه...منم استرس دارم...فکرم مشغوله....منتظرم....خطها داغونه....انتن ندارم. دوباره میگه هدا...حواست هست...میگم...نهههه.... میگه چرا....میگم فکرم مشغوله.... میگه میتونم کمک کنم.... میگم نه دوست پسرم گفته از خودم کمک بگیر فقط....:)) قیافش دیدنی میشه....میگه اها...میخواستی بگی ...داری... بلاخره خطها وصل میشه...انگار همه استرسهام ..پرواز کردن... زنگ میزنم...میگه سلام...میخندم...و پا میشم میرم....بدون خدافظی با اون پریش احوال...دوست داشتم بهش بگم آی هیت یو ....اما نشد...اما مطمئنم تو دلش بهم فوش داد..:) ................ ..... دلگیر نشو از آدمها... نیش زدن طبیعتشونه!! سالهاست که به هوایِ بارانی می گویند : " هوایه خــــــراب...!چون اون لحظه بارون واسشون استفاده ایی نداره. . . . دوست دارم دراین مدت چند صدم ثانیه ای که پیشم هستی به تو بگویم که... زندگی بدون تو از نفس عمیق کشیدن در آب دریا هم سخت تر است خیلی خیلی سخت تر...!!! اما نمی شود! هرکاری می کنم نمی شود که بگویم!! 23 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چه اشتباه بـزرگیست ، تلخ کردن زندگیمان ، برای کسی که در دوری ما ، شیرین ترین لحظات زندگیش را سپری میکند … 12 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خدایا شکرت... ولی بهتر نبود این همه عقلی که یه جا به بعضی از ماها دادی حداقل توی ۵-۶ نفر تقسیم میکردی که نه ما از فهمیدن زیادی عذاب بکشم ، نه اونا از بیشعوری اینقدر بیخیالی طی کنن ..... :banel_smiley_4: 16 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ از یه جایی به بعد متنفر می شی .... بدت می یاد .... از همونی که که روزی برات مهم بود ..... اما بازم یه وقتا دلت پر می کشه براش ..... تا بهش بگی لعنتی ..... لعنتی کاش فهمیده بودی دوستت داشتم ..... 20 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بـوي گنـدِ خيـانت تمـامِ شـهر را گـرفتـه مـردهـايِ چشـم چـران ، زن هـايِ خـائـن ، دخترهاي شهــو تي و پسرهاي شهـو تي تر پـس چـه شـد ؟ چيـدنِ يــک سيـب و اينـهمـه تقـاص ؟ بيچـاره آدم .. بيچـاره آدميتـــــ 10 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ وقتی ادم حال یه کار نداشته باشه از چپ و راست براش بد میباره حال و حوصله ماشین روندن نداری مجبور میشی بری بیرون یه بار شانس میاری تصادف نکنی اما بار دوم شانس نمیاری و تصادفه رو میکنی :icon_pf (34): 9 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آسمانم دلم برای تـو، آنقدر تنگ می شود که آغـوشم برایـــش کهکشان است ! 7 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من واقعا صبرم تمومه. بد ، بدم 10 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دقت كردین :بابات از تو چشات میخونه چه گندی زدی ولی وقتی پول نداری به ۱۷ زبون زنده ی دنیا هم بگی متوجه نیست ! 9 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ لویی پاستور ميگه برای کسی کار کن که بفهمد برایش چه می کنی ...واقعا 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده