pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سالها رفت و هنوز یک نفر نیست بپرسد از من که تو از پنجره ی عشق چه ها می خواهی؟ صبح تا نیمه ی شب منتظری همه جا می نگری گاه با ماه سخن می گویی گاه با رهگذران،خبر گمشده ای می جویی راستی گمشده ات کیست؟ کجاست؟ صدفی در دریا است؟ نوری از روزنه فرداهاست یا خدایی است که از روز ازل ناپیداست...؟ 9 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ برای من نوشته گذشته ها گذشته تمام قصه ها هوس بود برای اونوشتم برای تو هوس بودولی برای من نفس بود کاشکی خبرنداشتی دیوونه نگاتم یه مشته خاک ناچیز افتاده ای به زیر پاتم کاشکی صدای قلبت نبودصدای قلبم کاشکی نگفته بودم تاوقت جون دادن باهاتم 8 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به به....چه بوی بارونی... زیر بارون بروید...کیف میده!!!! نرید گریه کنیدا........... صورتتونو رو به اسمون بگیرید..... چه حس خوبی داره افتادن قطرات بارون روی صورت.... یه کم هم شکرگزار آفریدگار باشیم گاهی..... 15 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دلم گرفته از خودم ... خودم اسیر غم شدم ... 14 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ [h=2]با توام.....[/h] خط زدن من پایان من نیست..... آغاز بی لیاقتی توست.... برای من همیشه بهترین بوده و هست.... اگر برای من نبودی قطعا بهترین نبودی...... 13 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ امروز خیلی دلم هواتو کرده بود چشمام دنبال چشمات بود میخواستم یه ثانيه ببينمت اما نبودي هیچ وقت نخواهي بود 8 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ببار باران! اینجا زمین چرکین است اینجا تمام دلها را ماتم گرفته اینجا همان دیار حسرت باران است تو تنها نیستی! چشم های من هم بارانی است ببار همچو من ......! 8 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اصولا چیزی که روابط زیاده پدیده ی ضد حال زدنه... 12 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من رویا می بینم یا واقعیت داره؟؟؟ یه دفعه تمام چیزایی که رویاشو داری سر راهت قرار بگیرن؟؟؟ واقعا پائولو کوئیلو راست میگه: زمانکه آرزوی چیزی را دارید تمام کیهان دست در درست هم می دهد تا خواسته ات را سر راهت قرار دهند... جوری سر راهم قرار گرفت که اصلا فکرشو نمیکردم ... خدایا شکرت 11 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چه سخت است یک رنگ ماندن دردنیایی که مردمش برای پررنگ شدن حاضرندهزاررنگ باشند. 8 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آهنگ زیبای پروفایل جواد مسی... [FLASH=width=1 heigh=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود ... حس خوبی داد بهم. مرسی جواد. 18 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دیشب فهمیدم چقدر آدما میتونن بی انصاف باشن و چقدر نا امید شدم .... 16 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نشسته ام....... کجا؟!! کنار چاهی که تو برایم کنده ای!! عمق نا مردیت را اندازه میگیرم......... 8 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دقت کردین کسی رو که از همه بیشتر میشناسینش از همه کمتر میتونید دربارش حرف بزنید و توصیفش کنید؟ 16 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ وقتی غمگینم تکرار این جمله شدیدا آرومم می کنه هر کس روزنه ایست به سوی خدا اگر اندوه ناک شود اگر به شدت اندوه ناک شود ... 12 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هروقت بارون میاد یه حسه خوبی بهم دست میده نه دلم میگیره نه یاد عشق از دست رفته و اصلا به دست نیومده و این چیزا میافتم آروم میشم خیالم راحت میشه اعتقادم به این جمله بیشتر میشه : یه روز خوب میاد 16 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ باشه تنها عقل کل دنیا شمایی . خوش باش 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ از قدیم گفتن گهی پشت به زین و گهی زین به پشت نوبت ما هم میشه ه ه 5 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خواستم گلايه كنم نه ، همه گلايه ميكنن من گلايه نمي كنم من تاسف ميخورم برا آرزوهام 4 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ در بوی نم زده ای که روی موهای لطیف تو می پیچد میتوان عمری زندگی کرد در چشمان بسته ای که نیمه شب انگار سالهاست خوابست میتوان عمری هز کرد در تار و پود لباس ابریشمی تنت نه یک ساعت نه چند ساعت بلکه میتوان عمری خیره گشت در نگاه گیرای تو میتوان از همه دل برید و پرید و با تکانی و بالی تا آسمان مردمکت رفت و عمری پرواز کرد . . . . . پ.ن: به این اراجیف می گویند دست نوشته های بدون مخاطب من 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده