pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ نیمکت چوبی آن خیابان بلند... من و تو و انبساط رویا... یادت هست..؟ باران هم به پای بی پروایی اولین نگاهت نمیرسید... میگفتی از نگاهم میخوانی... که امروز هوای دلم ابریست یا آفتابی..! 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ بیست و دو فروردین دومین سالگرد درگذشت جهان بود روحش شاد و یادش گرامی از برت دامن کشان، رفتم ای نامهربــــــــــــــان! از من آزرده دل، کی دگر بینی نشـــان؟ رفتم که رفتم! رفتم که رفتــم! از من دیوانه بگذر! بگذر ای جانـــــــــانه بگــذر!هر چه بودی، هر چه بودم بی خبــــــــر، رفتم که رفتم! رفتم که رفتـم! شمع بزم دیگران شو، جام دست این و آن شوهر چه بودی، هر چه بودم ناگهـــــــــــان رفتم که رفتم! رفتم که رفتـم! بعد ازین کن فراموشم که رفتم ،دیگر از دست تـــو ، می نمی نوشم که مستمبا دل دیرآشنــــــــــــــــــــا گشتــــم از دامت رهــــــــــــــــابی وفـــــــــــا!بی وفـــــــــــــــــا!بی وفــــــــــــــا! رفتم که رفتـــــم! http://www.4shared.com/audio/hvE6Yt04/raftam_ke_raftam.html 11 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ یادش بخیر چندسال پیش یه خرگوش داشتیم میبردیمش پارک یعنی هنوز که هنوز بعضی از برو بچ پارک هنوز مارو با خرگوشمون میشناسند یادش بخیر بزرگ شد فرستادنش به یه باغی ..خیلی بامعرفت بود در خونه هم که باز بود نمیرفت از بیرون ... یه شب بارونی بود اومدیم دیدم نیست اون بود و دوتا جوجه اردک با یه قفس مشترک تو کنج باغچه.. سه تایشون اومده بودند بیرون رفته بودن توی wc حیاط تا خیس نشوند..دلم براش تنگیده ها یعنی حسابی....... ولی قبل از عید یه خرگوش دیگه گرفتیم بی معرفت دوروز تو حیاط بود الان یک هفته هست گم شده معلوم نیست چه به روزش اومده:icon_razz: معرفت هم معرفت حیوونهای قدیم.......... 9 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ بذار حساب کنم ببینم چندتا از کارههایی رو که قرار بود در سال 91 انجام بدم انجام دادم تا حالا: یه عروسی قرار بود برم رفتم شنبه هم امتحانم و بدم شرش کنه بشه بره بالاخره رفتم کلاس دف هم ثبت نام کردم.......:hapydancsmil: دف هم خریدم امیدوارم بتونم تا آخرش برم و موفق هم بشم....... ایشالا تا آخر سال درام هم میرم 9 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ [h=6]ماکه میدانیم روزی پروانه خواهیم شد ؛ بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند ![/h] 12 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [TR] [TD] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ [h=6] بی روسری بیا که دقیقا ببینمت اما به گونه ای که فقط من ببینمت با تو نمی شود که سر جنگ وکینه داشت حتی اگر که در صف دشمن ببینمت نزدیک تر شدی به من ازمن به من که من حس کردنی تر از رگ گردن ببینمت مثل لزوم نور برای درخت ها هر صبح لازم است که حتما ببینمت حس می کنم دو دل شده ای لحظه ای مباد درشک بین ماندن و رفتن ببینمت [/h] 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ از الان که هوا گرمه وای بحال تابستون :icon_pf (34):از گرمای تابستون بدم می یاد :icon_razz: 10 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ خدایا از خودت میخوام که امروزو به خیر بگذرونی... 8 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ من امسال رو خیلی با امید شروع کردم اصلا هیچی نمیتونست جلوی ذوق و شوقم رو بگیره هیچی نمیتونست حالم رو عوض کنه انقد دلم روشن بود...انقد................. حقم نبود اینجوری بشه حقم نبود اینجوری وقت کم بیارم واسه................ شایدم من زودتر .......... 11 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ بعضــــــی ها گـــریه نمی کنند ! اما از چشـــــم هایشان معلوم است که اشکــــی به بزرگی یک سکــــوت گــــوشه ی چشمشان به کمیــــــن نشسته . . 14 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ یکى از سرگرمى هاى مردم ایران اینه که وقتى از مطب دکتر میان بیرون حساب کنن ببین اون دکتره روزى چقد درآمد داره! 12 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ هیچ وقت نگو به آخر خط رسیدی، همیشه به یاد بیاور معلمت را که آخر خط می گفت: نقطه سر خط!!.. 13 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ روح انجمن.....بخند...شاد باش....مثل قدیم باش.....چرا انقد ناراحتی آخه.......... 8 لینک به دیدگاه
shamim _ thr 505 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ دعا میکنم برا همیشه نری...دعا میکنم برگردی...دعا میکنم حالا که اومدم باز رو در و دیوار اینجا اسمتو ببینم دوست خوشجلم... 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ حس میکنم دیگه دوستم نداری حس میکنم زیاده وجودم چرا به این زودی ازم بریدی من که گل سر سبد تو بودم حس میکنم تو این روزا نمی خوای یه لحظه هم حتی من و ببینی کاش میدونستم عشق دیروز من فردا که شد تو با کی هم نشینی دوستم نداری میدونم دوستم نداری اما تو چشمات مبینم که بیقراری خدا کنه که برگردی تو پیشم بدون تو من دیونه میشم دوست ندارم حضور من کنارت باعث دل خستگیه تو باشه شاید سفر رفتن من یه فصل تازه ای از زندگی تو باشه حس میکنم باید از اینجا برم جایی که هیچکی راهشو بلد نیست باید برم که قدرمو بدونی یه مدتی تنها بمونی بد نیست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ هیچ کیفی بهتر و ارزونتر از خیس شدن زیر بارون نیست! تا حالا تو عمرم تو روزای بارونی چتر برنداشتم و زیر بارون ندوئیدم! خیس شدن زیر بارون یکی از بهترین لذت های زندگیه منه امروز یه روز خیلی بارونیه، استاد هم که نیومد کلاسام لغو شد خیلی روز خوبیه 10 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ ساعت 4 شو دیگههههه... دوستم میخواد 4 بیاد پیشم. 6 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ چرا برای بعضیا درک این مسئله سخته که آدم بعضی وقتا نیاز داره با خودش خلوت داشته باشه؟ من دارم از شلوغی دور و برم دیوونه میشم! 8 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ سكوت ميكنم نه براي اينكه حرفهايت را قبول دارم يا تسليم شدم وحرفي براي گفتن ندارم فقط به اين دليل كه فرصتي داده باشم تا تغيير كني همين . 13 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده