گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ خرا وقتی عاشق میشن عاشق شدن . ادما وقتی عاشق میشن خر شدن. 10 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ این روزا تمایلم به نت خیلی خیلی کم شده !! و از این بابت خوشحالم...امیدوارم یه حس پایدار باشه. در واقع به این نتیجه رسیدم که چه کار بیهوده ایه ( باعرض پوزش ) که هی تو یه دنیای مجازی وول بخوری. این روزا خیلیییییییی بیشتر پیش خونوادمم و این برام خیلی لذت بخش تره تا گشت زدن تو نت ! تمایل به نت داره جای خودش رو به تمایل به کتاب خوندن و ساز زدن می ده.عالـــیــــــــــــــــــــــه 13 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ وای خدا دندونم کچلم کرده 4 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ لحظات از آن توست؛ آبی، سبز،سرخ، سیاه، سفید رنگهایی را که بایسته است بر آنها بزن روزهایت رنگارنگ... 5 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ دو تا رفیق بودن همیشه با هم میرفتن شراب میخوردن ؛ یکیشون میمیره چند وقت بعد اونیکی میره میخونه به ساقی میگه دو پیک بریز ساقی میگه چرا دو تا ؟ میگه یکی واسه خودم یکی برای رفیقم یک سال بعد دوباره میره میخونه میگه یه پیک بریز ساقی میگه رفیقتو فراموش کردی؟ میگه نه خودم توبه کردم اینو میخورم به یاد رفیقم سلامتی تمام رفقا ... 11 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ یواش میزنی از پشت سر به من دستی كه گرگ هستی باید شكار را بكنیم با چشم های بسته تا ته جهان سفریدن با گونه های خیس از شیطنتت خندیدن از تو به كوی كسی كه بوی كفن میداد جهان لیلی بود و جنسیتش رو نفهمیدن 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ گل من گاهی بداخلاق و کم حوصله و مغرور بود اما ماندنی بود . این بودنش بود که او را تبدیل به گل من کرده بود . . . " شآزده کوچولو - آنتوان دوسنت اگزوپری " 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ یه کمی یه کمی یه کمی یه کمی منو دوستم داشته باش عمری جونمی قلبمی یه کمی منو دوستم داشته باش 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ 5 سال ... کاش دوباره 18 سالم میشد 5 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ آنقدر دوستت دارمکه هر چه بخواهی همان را بخواهم اگر بروی شادم اگر " بمانی "شادترتو را شادتر میخواهمبا من یا بی من بی من اما شادتر اگر باشی کمی ... ناشادمو این همان عشق استعشق همین تفاوت است همین تفاوت که به مویی بسته است و چه بهتر که به موی تو بسته باشد خواستن تو تنها یک مرز دارد و آن نخواستن توست و فقط یک مرز دیگر و آن آزادی توست 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ یاد گرفتم...وقتی از دست تنبیه از پرچین می پرم به حیاط همسایه.... چشمانم را بدُزدم...تا دخترک با شنیدن صدایم خجالت زده نشود... آرام پاورچین پاورچین رَد می شوم از حیاط... گاهی حس می کنم می بیند مرا.... لحظه ای از تاب خوردن می ایستد و گوش تیز می کند... ندیدم چشمانش را.... ولی از لابه لای مجلس های خاله و خانباجی ها....وصف زیبایی چشمانش را شندیم... اما چه سود..که سو ندارد..... می خواند.....شعر هایی از یک دفترچه....با لمس انگشتان... نوای صدایش..می پیچد.....لا به لای خاطراتم... تازه می کند همه ی احساساتی را که سرکوب کرده ام..در کنج اتاق.... احساسی به نرمی همان گل یاس...که بر پرچین خانه مان....مشام رهگذران را صفا می داد... نمی دانم تا به کی پاورچین پاورچین باید از خیال او بگذرم... . . . عاشقانه نوشتن زیباست....گَه گاهی هم باید لا به لای خاکستری هایم برای تو...کمی لطیف بنویسم... با آنکه باز رگه هایی ازرنگ خاکستری بر آن است.... 15 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ ايا خبر عجيبى شنيده؟ ایا از شنیدن اون خبر شاخ دراورديد؟ قبل ازناراحتى بدانيد الان عيده, سيزده بدرم نزديکه! و احتمال اينکه دروغ مسخره سيزده باشه ازحقيقت بودنش بيشتره! 19 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ قبل از خواب دوتا دعا می کنم یکی اینکه زلزله نیاد و اوار سنگین سیمان سنگ رو سر کسی خراب نشه و دوم اینکه دیگه اغوشت تو خواب سراغم نیاد و منو رسوا تر کلافه تر و بی قرار تر از این که هستم نکنه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 14 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ ایرانسل دیگه داره جای دوستامو پر می کنه ، فقط مونده اس ام اس بده کجایی ؟ 19 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ همه خوشبختی رو از دید خودشون یه جور تفسیر کردن و خب هیچ کس هم به نتیجه واحدی نرسید واژه خوشبختی همراه با ما رشد کرد و می کنه با هر تغییر شخصیتی و فکری ما تغییر می کنه حدود یه ماهه که به این تعریف از خوشبختی رسیدم خوشیختی یعنی اینکه خودت افسار دار تغییرات زندگیت باشی هر موقع که خواستی تغییری در سبک زندگی , مکان زندگی , کیفیت زندگی , موقعیت و مکان شغلی و.. انجام بدی حس اسیری و زندان و پابسته بودن نکنی شاید به طور کامل نشه بهش رسید ولی خوشحالم به این تعریف رسیدم تعریف قبلیم از خوشبختی ارامش روحی و فکری بود اون موقع هنوز عقلم نرسیده بود از خودم بپرسم روش رسیدن به ارامش فکری و روحی چطوریاست 12 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ همین تعریف جدید از خوشبختی که ارائه شد وابسته به یک عامل هست که اگه اون تامین باشه همه چیز حله، پول 9 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ تو دورن هر ادمی یه موجودی هس که اگه بهش رو بدی بدجور نقدت می کنه بخصوص اگه به حالت تسلیم پیشش بری امشب من به این موجود پر رو میدون دادم:icon_razz: بدجورداره خردم می کنه با شمردن ضعف های شخصیتی و روحیم یکیش رو همین الان کوبید رو صورتم حسادت زنانه یه حسادت کور و بی منطق 10 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ Man khoob nistaaaaammmmmmmmmmmmmmm 5 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ اصولا توو زندگیم کاری به کار کسی نداشتم... الانشم ندارم و از این به بعدم نخواهم داشت. همین اول دارم میگم که من نه ادعایی دارم و نه حریف کسی میشم و نه برتری خاصی نسبت به شماها دارم. خواهشا بیخیال من یکی شید و کاری به کار من نداشته باشید ، بذارید سرم توو لاک خودم باشه. پیشاپیش از لطف و رحم شما سپاسگزارم. 11 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ گاهی وقتا مثل یه تیکه سنگ می افتم به جون همه دیوارهایی که کوچه های زندگی ام رو بن بست کردن!انقدر سمج بازی درمیارم که دیوار فرو میریزهولی گاهی منم زیر آوارش دفن می شم، و اون وقتاییه که می بینم پشت این دیوار اونی که می خواستم نبود 16 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده