اتیکا 246 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ عشق يعني: وقتي ازتون پرسيدن چه نسبتي با هم داريد؟ سرتو بالا بگيري و شجاعانه بگي: عشقمه، ميفهمي؟ 11 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ شبا ساعت 7 صب شام مي خورم صبا ساعت يك بعد از ظهر صبحانه ، تنگ غروبم نهار ... و چه بسا پيش اومده هر سه وعده شام بخورم ... به اميد امدن يك روز خوب :icon_pf (34): 16 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ 4 تا دختر تو زندگيم بودن كه دوستشون داشتم ولي تقريبا همشون يا ازدواج كردن يا در شرف ازدواجن ، مراسم عروسي يكشون چند روز ديگه است دعوت شدم به سلامتي ، نميدونم رقصيدن در هيجان و شادي كسي كه ازآن تو نيست چه حسي داره ..شايد تجربه كردم بستگي به شامش داره 19 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ گمون کنم قشنگ ترین عیدی من همین عیدی طبیعت باشه! بارونی که 3 روزه داره میباره و من از پنجره تماشاش می کنم! 13 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ دوس دارم مفید باشم ولی نمیدونم چیکار کنم سخته خداییش :icon_pf (34): 8 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ به قول یکی که یادم نیست کی بود هر رنگی قشنگه جز دو رنگی! ولی امان از اون روزی که مد سالمون بشه رنگ دورنگی! 15 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ بعضی وقتها یه چیزهایی میشنوی که حرصت و درمی اره آخه وقتی من کاری به کارتون ندارم چرا کار به کارمن دارید اخه؟ خدا کنه خوب بشید فقط ........... چندین بار گفتم بازم میگم اون علامت خطر گوشه سمت راست پائین رو هی برای هر چیزی کلیک نکنید..... حالا دوتا خط از امضای من کمتر بشه یا بیشتر مشکلاتتون حل میشه؟ میخوام حل نشه اصلا....... پس اون عکسهای نصف صفحه تو امضا ها مشکلی نداره با فونت های 6 برای امضاها................. هرکسی مشکل داره با چهارتا خط من بیاد به خودم مستقیم بگه ممنون میشم 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ خدای ما هم بزرگه ........ نوبت من هم میشه ............ 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ سلامتی پسرخاله... که به خاطر اینکه کلاه قرمزی و ببعی و پسرعمه زا مسموم نشن، کیک خراب رو خورد و کارش به بیمارستان و سرم کشید! و به خاطر اینکه گربه ها و مورچه ها هم مسموم نشن، حتی کیک رو دور نریخت... دمت گرم پسرخاله! که به آقای مجری گفتی مورچه به کجاش سرم بزنه؟! گربه از اون بالای دیوار می افته! مرامتو عشقه پسر ... 24 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ انما کُل شیٌ فـان [ همه چیز شوخیست ] 13 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ جیمی خدا بگم فرمولاتو از یادت ببره دانشمند حالا من پسر خاله از کجا بیارم نصفه شبی دلم خواست یکی واسه من پسر خاله پیدا کنه 10 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ انگشتام تو رودربایسی چشماتون موندن... موندن چی بنویسن که لایق باشه حرکاتشون رو از راست به چپ..از بالا به پایین.. درشت شدنش رو کلمه هایی که بولت شده....یا های لایت با یک رنگ قرمز... که می خواد یک چیزی بگه....اونکه اسمش بشه حرفِ دل... بشه صداقت..که بشینه به دل.... که بگی آخیش..همون بود که می خواستم.... همون که مونده بود پسِ ذهن...رو زبون....تو دل.... که نمی اومد بیرون از جایی که خوش کرده بود.... فکر می کنم...هر بار به اینا فکر می کنم تا بنویسم... هر بار به جای خودم به اینا فکر می کنم واسه نوشتن... . . . می گم اگر تو همه ی کارا اینجور بودم...اینجور بودی....اینجور بودیم... خوب می شد یا بد؟!...بهشت می شد یا جهنم؟!... اندکی تامل باید.... 10 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ رهبر ما آن پسرخاله ی 13 ساله ایست که کیک فاسد را میخورد تا بقیه مسموم نشوند!! بیا پری این اولیش: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم دومیش: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 11 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ از بزرگی پرسیدن خوش می گذره گفت: خوش میگذره مال قدیم بود الان دیگه فقط خوشیم که می گذره............... 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ اینجا شاید جاش نباشه ولی دلم میگه بنویسمش: [h=6]به سلامتیه اونیکه میتونست ازت انتقام بگیره میتونست تو جمع خرابت کنه میتونست اشکت رو در بیاره ، میتونست ولی دلش نتونست ! [/h] 8 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ دیروز یکی می گفت مموتی صورتشو بوتاکس کرده، موقع بیاناتش وقت سال تحویل کشف کرده بود 13 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ هنوز خوابین؟ خجالت نمیکشین؟ من برای اولین بار تو عمرم صبح زود بیدار شدم ورزش کردم بربری گرفتم بعد شما هنوز خوابین؟ نه خجالت نمیکشین واقعا؟ چطوری اینهمه میخوابین من نمیفهمم 20 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ مردم ایران تنها مردمی هستند که صبحای روز تعطیل زود پا میشن، میرن ورزش میکنن، بربری میگیرن، بعد که برگشتن خونه میگیرن تا لنگ ظهر میخوابن. 18 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ گمون کنم هیچ وقت نفهمم وقتی بابام میگه با این پولی که تو مانتو می گیری من زمان جوانی ماشین صفر کیلومتر می گرفتم یعنی چی!! 19 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ عاشق خیابونای تهران تو این روزای عیدم جون میده واسه عقده ترافیک خالی کردن 17 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده