Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ سلام سلام:girlhi: همه خوبن؟ خب خداروشکر که همه سلامتن و خوبن:girl_angel: خوش میگذره؟ خب خدارو شکر که خوش میگذره.. همیشه به شادی:w42: خب حالا جدا از احوالپرسی ها و اینا ... که میدونم همه خوبو شادو سلامتو موفقو اینا هستین میرسیم به تحلیل شخصیت مسعودیه انجمن..... زیادفسفراتونو نسوزونید ... منظورم BME.MASOOD خودمونه یه بیوگرافی میدم بیشتر بشناسینش: نام: مسعود فامیلی: مسعودی بچه: مشهد بزرگ شده ی : کل ایران (منشاء خونگرمیش اینجاستا) رشته تحصیلی: مهندسی پزشکی(اینجوری نشین زیر مجموعه رشته زیست شناسیه) تا اینجاشو من گفتم حالا درباره خصوصیات اخلاقی و روحی اینای مسعود هرچی به نظرتون امده رو تایپ کنید ( میتونین حدسم بزنید... هرچی دوست دارین بگین) از طرفه من ازادین هر چی نکاته منفیه بیشتر بگین امتیازه بیشتر دارین ... اصن گیجالت نکشین خب تموم شد دیگه... ادامه نداره هرچی به ذهنتون میرسه رو بگین ممنون مسی تشکر لطف میکنید مرسی خیلی ممنون زنده باشین ..... :rose: 31 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ مسعود: کم حرف، با ادب، خوش برخورد، دوستدار کارتون با هم صحبت های زیادی نداشتیم تا شناخت کاملی ازش پیدا کنم. در این حد شناخت دارم. 6 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ به به ببین کی اینجاس... نام: مسعود کنیه: کچلللللل (نیدونم کنیه چیه..اومدی واسم بوگو..:4chsmu1:) جدا از شوخی پسمل خوف و درس خونیه...درس خون که چه عرض کنم...عاشخشه.. خیلی شوخه..ولی کاملا ادب رو رعایت میکنه... سنگ صبور خوبیم هست... نصیحتاشو اگه گوش کنیم به نفعه...:45645: همیشه سعی میکنه دید مثبتی به زندگی داشته باشه که این خیلییییییی خوبهههه..:girl_yes2: امیدوارم همیشه موفق باشی کچلللللللل و ارشد قبول شییییی.. :icon_gol: 11 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ به به مسعودِ بابا! :167: خب اولش كه اينجا ديدمش حس كردم دُز لطافتش بالاست و در اون صحنه بود كه دُز آزارمندي من زد بالا (وگرنه همه ميدونن من خودم به خودي خود! طفليم):persiana__hahaha: خيلي مودبه. خيليم نظيفه.(نميدونم چرا واقعا؟) با تشخصم هست :w127: خوش اخلاق مهربون مثبت انديش جوياي علم و دانش به ميزان لازم اصن متيييين آقاااااا ديگه همينا من هر آنچه در توانم بود انجام دادم. با نكته منفيم برخورد نكردم وگرنه دريغ نمينموديم :persiana__hahaha: برات هميشه آرزوي موفقيت مي كنم. (اینجوری نشین زیر مجموعه رشته زیست شناسیه) يه دو مين مياي پروف من با هم صحبت كنيم؟ 13 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ سلاملكم! مسعووووووووووود مظلوووووووووووووووووووم آروووووووووووووووووووووووووووم بي سر و صدا! يه بار ديدمش فخط! چون هيچ صدايي ازش درنيومد منم در همين حد ميشناسمش! 8 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ و سلامی به گرمی بارون و شادابی افتاب ،به سفیدی بهار و سرزندگی زمستون ( ببخشید ادبیاتم ضعیفه ) مسعود کیه ؟ چجور انسان دیوونه ایه ؟ اصا انسانه ؟ چه اخلاقهای خوبی داره ؟ اخلاق بداش چیان ؟ به عنوان یه دوست چه نصیحتی دارین که بهتر بشه ؟ زودی به سوالام جواب بدین دوست دارم اصلا تعارف نکنید و هرچی به فکرتون میرسه بگید ممنون دوستان گلم 16 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ مسعود: کم حرف، با ادب، خوش برخورد، دوستدار کارتون با هم صحبت های زیادی نداشتیم تا شناخت کاملی ازش پیدا کنم. در این حد شناخت دارم. مرسی سارا جون . حالا نمیشد نگی کارتون زیاد میبینم شوخی کردم . ظهری نذاشتن پاندای کنفوکار 2 رو تا اخر ببینم :shame: به به ببین کی اینجاس... نام: مسعود کنیه: کچلللللل (نیدونم کنیه چیه..اومدی واسم بوگو..:4chsmu1:) جدا از شوخی پسمل خوف و درس خونیه...درس خون که چه عرض کنم...عاشخشه.. خیلی شوخه..ولی کاملا ادب رو رعایت میکنه... سنگ صبور خوبیم هست... نصیحتاشو اگه گوش کنیم به نفعه...:45645: همیشه سعی میکنه دید مثبتی به زندگی داشته باشه که این خیلییییییی خوبهههه..:girl_yes2: امیدوارم همیشه موفق باشی کچلللللللل و ارشد قبول شییییی.. :icon_gol: کچل خودتی بشه جان :167: خیلی خوبیهای جالبی رو گفتی فرانه ، فکر کنم احتیاج داشتم یکی اینا رو بهم بگه حالا بدو بگو چه اخلاقهای بدی دارم 10 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ به به مسعودِ بابا! :167: خب اولش كه اينجا ديدمش حس كردم دُز لطافتش بالاست و در اون صحنه بود كه دُز آزارمندي من زد بالا (وگرنه همه ميدونن من خودم به خودي خود! طفليم):persiana__hahaha: خيلي مودبه. خيليم نظيفه.(نميدونم چرا واقعا؟) با تشخصم هست :w127: خوش اخلاق مهربون مثبت انديش جوياي علم و دانش به ميزان لازم اصن متيييين آقاااااا ديگه همينا من هر آنچه در توانم بود انجام دادم. با نكته منفيم برخورد نكردم وگرنه دريغ نمينموديم :persiana__hahaha: برات هميشه آرزوي موفقيت مي كنم. مرسیییییییی اوری جونممممممممم :wubpink: اما به جون خودم راه نداره ، تا نکته منفی نگی ول کنت نیستم سلاملكم! مسعووووووووووود مظلوووووووووووووووووووم آروووووووووووووووووووووووووووم بي سر و صدا! يه بار ديدمش فخط! چون هيچ صدايي ازش درنيومد منم در همين حد ميشناسمش! :ws28: تحلیل جالبی بود کلا من حالتم اکستریمه . یا خیلی مظلوم یا خیلی شوخ و پرحرف :shame: مرسی الهام جون 7 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ مسعود پسری خونگرم اروم ولی ابزیرکاه و شیطون هستش. مسعود پسری اهل خانواده هستش که خاتواده نقش پر رنگی در زندگی مسعود داردبه طوری که حاضر است ملاقات با دوستانش رو نیاید ولی با خانواده باشد. مسعود در قرار های ملاقات با دوستان(میتینگ مشهدی ها)به مسعود دقیقه ی 90 معروف هستش چون معمولا تا 10 دقیقه قبل از گرد همایی معمولا درگیر درس و پروژه هایش هستش. مسعود وقتی با اشراری چون شاهین و علیرضا 2003 مجید و وجیهه و بهناز وقتی همراه غیر قابل کنترل میشه و در ان لحظه به مسعود اتشین معروق هستش نمی دونید که چه اتیشی می سوزونه با قیافه یه مظلومانه و معصومانه پدر همه رو در میاره و هیچ کس به غیر از من و مجید این ویژگی مسعود رو کشف نکرده است. 8 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ سلاملكم! مسعووووووووووود مظلوووووووووووووووووووم آروووووووووووووووووووووووووووم بي سر و صدا! يه بار ديدمش فخط! چون هيچ صدايي ازش درنيومد منم در همين حد ميشناسمش! :ws47: بابا مسعود زیر زیر زیرکی کار میکنه من این مار مولک رو میشناسم 5 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ نیدونم چرا ولی با شاهین خیلیییی موافقم... 4 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ نیدونم چرا ولی با شاهین خیلیییی موافقم... پس بزن قدش :icon_pf (17): 4 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ فقط در نمایشگاه کتاب دیدمش و برخورد چندانی نداشتم باهاش ولی پسر خوب و مودبی بود:rose: 7 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ و سلامی به گرمی بارون و شادابی افتاب ،به سفیدی بهار و سرزندگی زمستون ( ببخشید ادبیاتم ضعیفه ) مسعود کیه ؟ چجور انسان دیوونه ایه ؟ اصا انسانه ؟ چه اخلاقهای خوبی داره ؟ اخلاق بداش چیان ؟ به عنوان یه دوست چه نصیحتی دارین که بهتر بشه ؟ زودی به سوالام جواب بدین دوست دارم اصلا تعارف نکنید و هرچی به فکرتون میرسه بگید ممنون دوستان گلم خُب...! همین جـا یه نکتـه رو باید اعلام کنم. مسعود جـان از یه کم ضعیف یه کم بیش تر ضعیف هست تو ادبیات...! یکی از دوست های خوب من. از اون دیوونـه خوبـاش! هـــوم؟! شک داری؟! گفتم کـه! باادب، خوش برخورد، مهربون، آهــان! و ... راز دار! من تا به حال چیزی ندیدم. اگه دوست داشته باشه به عنوان یادگاری جمله ای از من داشته باشه،حرفی که الان به ذهنم میرسه اینـه: ( دنیـا مثل نمایش نامه هست، هر کسی نقشش رو بازی میکنه و بعد مخفی میشه. تمام سعی خودت رو بکن که زیبــا بازی کنی. ) خواهش دوست گل :wubpink: 8 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ با سیلااااااام مسعود نگو بلا بگو عرض کنم که بنده تو دیونه خونه باهاش اشنا شدم و به ابعاد شخصیتی این موجود ناشناخته پی بردم مشخصه ی بارزش پشتکار برای تحصیل علمه( میخواد پرفسور شه بچم) مودب و با شخصیته، انسان قابله اعتمادیه و یه دوست خوب:dancegirl2: تازه اهل برنامه ریزیم هست و واسه زندگیش برنامه داره که این دیگه از عجایبشه نکته ی منفیشم اینه که تو این مسابقش یه عکس امپول نمیذاره من حدس بزنم خلاصه بگم مسعود عشقه منه:aghosh: 11 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ سلاممممممممم گفت اگه نیای کتکت میزنم واسه همین اومدم مسعود پسری کنجکاوبسیار خونگرم و ... کلا پسمل خوبیه 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ سلام بر مهندس پزشک انجمن آخه فکرشو بکن طرف مهندسه ولی دراصل تو کار پزشکیه مسعود بمن چه خودش میگه دیوونه انجمنه ولی نیست خیلی هم پسره خوبیه فقط دیکته و بنویسیمش درحد نابودیه باید یک فکری به حالش کنه رقیب من توی مسابقات مهندسی پزشکی هست.........هی عکس میذاره من میحدسم من میذارم اون میحدسه...... دیگه حال و هوایش تیری پس غیر قابل پیش بینیه شیطون و مظلوم و آروم و همه چیزیش قاطیه....... خیلی درس میخونه بلکه بتونه یک عکس رو حدس بزنه ولی نمیتونه نمی دونم چرا با این همه استعدادش:JC_thinking: من ندیدمش تا حالا ولی خب معلومه چی هست دیگه....... فعلا همینها بعد چیز دیگه ای یادم اومد میام میگم در موردت:thk: 30 خرداد یعنی 4 روز دیگه مسعود این شکلی میشه تولدش مبارکش باشه پیشاپیش همینها دیگه........ باقیشو باقیه گفتند.. موفق باشی تو درس و مشقات فقط گفتنت کافی بود وردنه نمی خواست که می اومدم:brodkavelarg:بندازش زمین.......... .................... 7 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ خب رفیق جینگ خودم مسودی بلا:aghosh: توی نت دیوونه و شیطون توی واقعیت در ظاهر آروم و مظلوم اما فک میکنم درونش گاهی شیطون و گاهی بسیار آرومه و همیشه مظلوم صبرش کمه زود دپ میزنه اما یه راه هایی یاد گرفته با حالتای بد روحیش مقابله کنه. همیشه ادب رو رعایت میکنه و حرمتها رو بسیار حفظ میکنه از طرف دیگه دوست داشتنو بلد هستش(هر چند داره تمرین هم میکنه) یه جاهایی اعتماد به نفسش میاد پایین که بازم خودش سعی میکنه خودشو درست کنه. با همه دیوونگیش خیلی از منطقش خوب استفاده میکنه. البته باید بگم که این دیوونگی که میاد بعضی وقتا یکی از راه حلهای درست کردن حالتهای بد روحیش باید باشه. خلاصه هر چند نمیتونه کاملا روی خودش و حالتاش مسلط باشه اما شدید سعی میکنه و تا مدتی دیگه به تسلط کامل میرسه. فک کنم داره به بلوغ عقلی میرسه و مراحل پایانیو طی میکنه. آدم مورد اعتمادی هست. بسیار با معرفت و مهمتر دلسوز برای رفیقاش :rose: کلا رفیق خودمه :aghosh: 9 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ مسعود بهتر با من کنار بیای میدونی من ادم خطر ناکی هستم بهتر هستش به من یکی شیرینی بدی وگرنه تو دانی و دوستان مشهدی 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده