Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 14 شهریور، 2011 نمیدونم جای این تاپیک کجاست. اگه جای مناسبش اینجا نیست منتقل کنید. سلام بر دوستان رادیو دوست انجمن. شما رادیو گوش میدید؟ منظورم رادیو آنلاین هست. من بیشتر اوقات در حال گوش دادن به رادیو فردا هستم. از این لینک میتونید استفاده کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام روی گزینه بشنوید کلیک کنید تا پنجره مربوط به پخش زنده رادیو براتون باز شه. برای گوش دادن به رادیو های داخلی هم میتونید برید به آدرس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نظرتون درباره رادیو چیه؟ شما هم رادیو خوبی رو سراغ دارید که معرفی کنید؟ 34
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 14 شهریور، 2011 من تو ماشین رادیو گوش می دم. یه کانالی هست به اسم light FM که همش آهنگای آروم و مهربون می ذاره. موجش هم 101.9 12
alborzrad 2116 ارسال شده در 14 شهریور، 2011 سلام بر دوستان رادیو دوست انجمن. سلام من رادیوی موجی لب طاقچه مامان بزرگمو دوست دارم !! عزیز دلم یه توصیه حالا که زیاد فردا گوش میدی اینو میگم که یه باریکی از رفقا برا مصاحبه رفتهبود یه ارگانی یکی از سوالاش این بود آیا رادیو مخصوصا رادیو های غیر دولتی از جمله فردا رو گوش میدید؟!!! گرفتی چی شد؟! 6
Abolfazl_r 20780 مالک ارسال شده در 14 شهریور، 2011 من تو ماشین رادیو گوش می دم. یه کانالی هست به اسم light FM که همش آهنگای آروم و مهربون می ذاره.موجش هم 101.9 نتونستم آنلاینش زو گیر بیارم. یعنی سایتشو پیدا کردم ولی یه پیغام عجیبی راجع به موقعیت میده. راستی رادیو فردا یه برنامه خیلی جالب داره تحت عنوان صبحانه با خبر. از ساعت 7 شروع میشه. 6
Abolfazl_r 20780 مالک ارسال شده در 14 شهریور، 2011 سلام من رادیوی موجی لب طاقچه مامان بزرگمو دوست دارم !! عزیز دلم یه توصیه حالا که زیاد فردا گوش میدی اینو میگم که یه باریکی از رفقا برا مصاحبه رفتهبود یه ارگانی یکی از سوالاش این بود آیا رادیو مخصوصا رادیو های غیر دولتی از جمله فردا رو گوش میدید؟!!! گرفتی چی شد؟! بله در جریانم. :icon_pf (34): 4
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 14 شهریور، 2011 نتونستم آنلاینش زو گیر بیارم. یعنی سایتشو پیدا کردم ولی یه پیغام عجیبی راجع به موقعیت میده. راستی رادیو فردا یه برنامه خیلی جالب داره تحت عنوان صبحانه با خبر. از ساعت 7 شروع میشه. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
Abolfazl_r 20780 مالک ارسال شده در 14 شهریور، 2011 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بله همینه. ولی میگه رادیو در موقعیت شما موجود نیست. 4
*Sanaz* 10640 ارسال شده در 14 شهریور، 2011 نه،خیلی وقته رادیو گوش نمیدم. قبلا یک صبحه جمعه بود گوش میدادم. الان فقط رادیو فــــردا تو ماشین!! 4
Cinderella 9897 ارسال شده در 14 شهریور، 2011 منم راديو خيلي دوس دارم ولي متاسفانه خيلي فرصتشو ندارم كه گوش بدم گوينده هاي راديو پيامو خيلي دوس دارم :aghosh: ميخام يه روزي مثه اونا شم!:wubpink: 6
afa 18504 ارسال شده در 14 شهریور، 2011 به راديو بيشتر علاقه دارم ............ هيجان و نشاط بيشتري داره !!!!! شبها راديو فردا و بقيه روز رو راديو جوان گوش ميكنم 3
morta 3323 ارسال شده در 14 شهریور، 2011 من هر روز صبج که میرم بیرون ( مدرسه ) میگذااریم روی یه کانالی که اخبار میگه ... در ۲۴ ساعتم ۲ ساعت کلا برنامه داره 4
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 14 شهریور، 2011 من شبا رادیو هفت رو از تلویزیون میبینم. کانال 7 ساعت 11 خیلی جالبه .. 6
کهربا 18089 ارسال شده در 14 شهریور، 2011 من قدیما گوش می کردم 2 3 سال پیش برنامه های شبانه ی رادیو به خصوص رادیو جوان خیلی خوب بود اما الان ... راستش به نظرم سطح برنامه های رادیو اومده پایین 5
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 14 شهریور، 2011 منم یک زمانی که هنوز کارم با کامی نبود رادیو گوش میدادم رادیو جوان رادیو فردا که همیشه پارازیت داره سر درد میگیره آدم ولی برای بعضی جاها واقعا رادیو بهتر از هرچیزی جواب میده 3
قاصدکــــــــ 20162 ارسال شده در 14 شهریور، 2011 من خودم راديو ددي ام البته براي همسر و فرزندانم پخش دارم فقط :dancegirl2: 6
Nightingale 10531 ارسال شده در 14 شهریور، 2011 رادیو جوان خیلی شفاف حرف میزنند و دوسش دارم با نشاطه 5
Abolfazl_r 20780 مالک ارسال شده در 14 شهریور، 2011 یه رادیو خوب دیگه هم هست. رادیو زمانه. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 14 شهریور، 2011 من خودم راديو ددي ام البته براي همسر و فرزندانم پخش دارم فقط :dancegirl2: :aghosh: 3
ارسال های توصیه شده