Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ نمیدونم جای این تاپیک کجاست. اگه جای مناسبش اینجا نیست منتقل کنید. سلام بر دوستان رادیو دوست انجمن. شما رادیو گوش میدید؟ منظورم رادیو آنلاین هست. من بیشتر اوقات در حال گوش دادن به رادیو فردا هستم. از این لینک میتونید استفاده کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام روی گزینه بشنوید کلیک کنید تا پنجره مربوط به پخش زنده رادیو براتون باز شه. برای گوش دادن به رادیو های داخلی هم میتونید برید به آدرس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نظرتون درباره رادیو چیه؟ شما هم رادیو خوبی رو سراغ دارید که معرفی کنید؟ 34 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ من تو ماشین رادیو گوش می دم. یه کانالی هست به اسم light FM که همش آهنگای آروم و مهربون می ذاره. موجش هم 101.9 12 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ سلام بر دوستان رادیو دوست انجمن. سلام من رادیوی موجی لب طاقچه مامان بزرگمو دوست دارم !! عزیز دلم یه توصیه حالا که زیاد فردا گوش میدی اینو میگم که یه باریکی از رفقا برا مصاحبه رفتهبود یه ارگانی یکی از سوالاش این بود آیا رادیو مخصوصا رادیو های غیر دولتی از جمله فردا رو گوش میدید؟!!! گرفتی چی شد؟! 6 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ من تو ماشین رادیو گوش می دم. یه کانالی هست به اسم light FM که همش آهنگای آروم و مهربون می ذاره.موجش هم 101.9 نتونستم آنلاینش زو گیر بیارم. یعنی سایتشو پیدا کردم ولی یه پیغام عجیبی راجع به موقعیت میده. راستی رادیو فردا یه برنامه خیلی جالب داره تحت عنوان صبحانه با خبر. از ساعت 7 شروع میشه. 6 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ سلام من رادیوی موجی لب طاقچه مامان بزرگمو دوست دارم !! عزیز دلم یه توصیه حالا که زیاد فردا گوش میدی اینو میگم که یه باریکی از رفقا برا مصاحبه رفتهبود یه ارگانی یکی از سوالاش این بود آیا رادیو مخصوصا رادیو های غیر دولتی از جمله فردا رو گوش میدید؟!!! گرفتی چی شد؟! بله در جریانم. :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ نتونستم آنلاینش زو گیر بیارم. یعنی سایتشو پیدا کردم ولی یه پیغام عجیبی راجع به موقعیت میده. راستی رادیو فردا یه برنامه خیلی جالب داره تحت عنوان صبحانه با خبر. از ساعت 7 شروع میشه. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بله همینه. ولی میگه رادیو در موقعیت شما موجود نیست. 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ من هر وقت تو ماشینم رادیو گوش میدم اونم رادیو جوان 3 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ نه،خیلی وقته رادیو گوش نمیدم. قبلا یک صبحه جمعه بود گوش میدادم. الان فقط رادیو فــــردا تو ماشین!! 4 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ منم راديو خيلي دوس دارم ولي متاسفانه خيلي فرصتشو ندارم كه گوش بدم گوينده هاي راديو پيامو خيلي دوس دارم :aghosh: ميخام يه روزي مثه اونا شم!:wubpink: 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ فقط صبحه جمعه ها خیلی باحاله ، جمعه ایرانی بود اسمش؟ 3 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ به راديو بيشتر علاقه دارم ............ هيجان و نشاط بيشتري داره !!!!! شبها راديو فردا و بقيه روز رو راديو جوان گوش ميكنم 3 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ من هر روز صبج که میرم بیرون ( مدرسه ) میگذااریم روی یه کانالی که اخبار میگه ... در ۲۴ ساعتم ۲ ساعت کلا برنامه داره 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ من شبا رادیو هفت رو از تلویزیون میبینم. کانال 7 ساعت 11 خیلی جالبه .. 6 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ من قدیما گوش می کردم 2 3 سال پیش برنامه های شبانه ی رادیو به خصوص رادیو جوان خیلی خوب بود اما الان ... راستش به نظرم سطح برنامه های رادیو اومده پایین 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ منم یک زمانی که هنوز کارم با کامی نبود رادیو گوش میدادم رادیو جوان رادیو فردا که همیشه پارازیت داره سر درد میگیره آدم ولی برای بعضی جاها واقعا رادیو بهتر از هرچیزی جواب میده 3 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ من خودم راديو ددي ام البته براي همسر و فرزندانم پخش دارم فقط :dancegirl2: 6 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ رادیو جوان خیلی شفاف حرف میزنند و دوسش دارم با نشاطه 5 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ یه رادیو خوب دیگه هم هست. رادیو زمانه. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ من خودم راديو ددي ام البته براي همسر و فرزندانم پخش دارم فقط :dancegirl2: :aghosh: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده