just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ چه جوری دلشون میاد واقعا وقتی عکس دوم رو میبینم تمام تنم تیر میکشه و عکس سوم که جای هیچ حرفی باقی نمیزاره ...! 11 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ واقعا وقتی عکس دوم رو میبینم تمام تنم تیر میکشه و عکس سوم که جای هیچ حرفی باقی نمیزاره ...! آره کلا انسانیت رفته زیر سوال حیوونها هم به خدا با بچه هاشون اینجوری نمیکنن هیچ بلکه مراقبشونن کجا داریم میریم نمیذونم 10 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ حالا که چی بشه اینکار؟ بازم میگم خدا واقعا نمی دونه بعضی وقتها به چه کسی بچه بده.......... 9 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ واقعا چند ثانیه خیره شدم به مانیتور .......... خودمون پرورششون دادیم دیگه طبیعیه ........... چقدر میتونه یه آدم بی احساس باشه ....... 12 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ چقدر يه انسان ميتونه نادان باشه 9 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ واقعا اینها انسانند ؟ واقعا اینها از محبت و انسانیت چیزی میفهمند !!! 7 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ ای خداااااااااااا خدایا اخه چرا ادم باید انقد نفهم باشه که همچین کاریو با یه بچه بکنه 7 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ اینا حیونن نه انسان....... :jawdrop: :icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ در بيشعور بودن اين انسان شكي نيست از قيافه اش فهميدم از چه تيره و نسلي ميباشد اگه همون باشه كه فكر ميكنم طبيعيه اون تيره وارداتي كلا وحشي اند چون اجدادشان در هند بدتر از اين انجام ميدن . شايد اون مردك احمق پدرش نباشه كسي از نزديكانش باشه كه داره سوء استفاده ميكنه از اون كودك بدبخت كه بايد با همسناش بشينه بازي كنه داره تو خيابون ها از نظر جسمي ازش بهره برداري ميشه 5 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ تو حتما اونجا بودی پول میدادی نه؟؟؟ نه احتمالا باباهه رو می خوابوندم و میگفتم با چرخ از رو سرش رد شن 4 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ وای یه انسان تا چه حد میتونه پست باشه خدایا؟ خواهر من تو یه روستا حق التدریسه بعضی وقتا چیزایی تعریف میکنه از دهن بچه های کلاسش آدم دلش میخواد پدر و مادر اون بچه رو بکشه این تصویر پیش اون ماجراها هیچه...همین چند وقت پیش مجبور شدن زنگ بزنن اورژانس 123 بیاد یه پسر بچه رو ببره چرا؟ چون توسط پدر کثیف و معتاد خودش مورد شکنجه و سو استفاده جسمی و ج ن س ی قرار گرفته بوده حتی فکرشم باعث میشه مغز آدم سوت بکشه واقعا اون خاطرا از روحیه اون بچه هرگز پاک نمیشه حتی اگه مورد رواندرمانی قرار بگیره رشته خواهر من روانشناسیه و میگفت وقتی با بچه حرف زدم آسیب روحی که دیده بود حد نداشت ... همین امروز من تو روزنامه راجب دختری به نام حدیثه خوندم که به خاطر سهل انگاری پدر معتاد به شیشه خودش دستشو که با یه گچ درست میشد از دست داد از قضا دیروزم از شکنجه پدری به پسر بچه 4 ساله خودش خوندم به نام نیما فقط دلم میخواست قیافه معصوم بچه رو میدی مثل ماه بود زیر چشمش یه وجب کبود جگر آدم میسوخت بچه رو میدید... از این موردا کم نیست فقط باید وقتتو بذاری حتی چشم بینا هم نمیخواد ... واقعاحیف اسم بعضی از آدمارو انسان گذاشت 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ چه پسر قوی ای ........... همه ی پستا اخی و وای بود و ناراحت کننده به این پست که رسیدم منفجر شدم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده