Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ کسی تا حالا تئاتر خیابانی دیده ؟؟:persiana__hahaha: 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ ما نفهمیدم مگسه تو دهن اسی چیکار میکردراستی حمید فرغونه یادته چه عکسایی زیبای گرفتیم کنار اون پوست گوجه بوده برادر منالهی بگردم برا اسی به ستی گفتم چرخشو بغل کن تازه ما توی اونجا که شربت میدادن به جای شربت داشتیم چایی میرخیتیم من لیوان کشیدم دیدم آب جوش ه که میریزه رو دستم حسابی سوختم 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ کسی تا حالا تئاتر خیابانی دیده ؟؟:persiana__hahaha: تئاتر اصیل آمریکایی اجرا کردم،حیف که جماعت بی جنبه بودند...... :w589: 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ تئاتر اصیل آمریکایی اجرا کردم،حیف که جماعت بی جنبه بودند...... :w589: شما کلا با من صحبت نکن 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ شما کلا با من صحبت نکن :zadan: حیف که دین دستم را بسته......... 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ :zadan: حیف که دین دستم را بسته......... نبسته بود چی میشد مثلا؟؟ 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ تئاتر اصیل آمریکایی اجرا کردم،حیف که جماعت بی جنبه بودند...... :w589: :ws28: گفتم اسی جون من اینو رو من اجرا نکن معلوم نبود میخواد چیکار کنه تیریپ رمانتیک 5 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ کسی تا حالا تئاتر خیابانی دیده ؟؟:persiana__hahaha: من دیدم :mrsbeasley: چقدم عشقولانه بود !!!!! بیچاره حمید 5 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ :zadan: حیف که دین دستم را بسته......... حاجی دستت برا ما باز بود که 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ نبسته بود چی میشد مثلا؟؟ این شکلک داره مثل باقلوا باهات حرف میزنه،تازه میگی چی میشد !!! :zadan: 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ تئاتر اصیل آمریکایی اجرا کردم،حیف که جماعت بی جنبه بودند...... :w589: خیلی اصیل بود اسی! خوبه اصیل فرانسوی اجرا نکردی!:icon_pf (34): :ws28:گفتم اسی جون من اینو رو من اجرا نکن معلوم نبود میخواد چیکار کنه تیریپ رمانتیک حمید سکته کرده بود! نمیدونست چن ثانیه دیگه چی در انتظارشه 5 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ این آریو برزن هم سوژه بودا !!!!! به شدت قضای حاجت داشت،رفت جلوی دستشویی،دید شلوغه،بعد هی نشست یک بطری آب معدنی را خورد !!!! قضای حاجتش تقویت شد...... :JC_thinking: :ws28::ws28:آخ آخ چهره ش دیدنی بود گفت من برم بچه ها رو راهی کنم،میام،دیگه نیومد 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ ما رفتیم بخوابیم که فردا کلاس داریم.... پانتومیم اینجوری فایده نداره،هنوز هنرم را رو نکردم،روح استنلی در من دمیده شود،دنیا رو آب میبره،فروغ را خوابمیبره !!!!!! 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ محمدو(مدیر ارشد) بگووووووووووووووووووووووو داشت یه بن بست تابلو رو با اعتماد به نفس کامل میرفت بالاهمه داشتن نگاش میکردن 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ این شکلک داره مثل باقلوا باهات حرف میزنه،تازه میگی چی میشد !!! :zadan: پیشته بابا! ایییییییییش حیف من اصلا 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ منم تعریف کنم مگه تو هم بودی؟ 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ مگه تو هم بودی؟ ایشون روح سرگردان میباشد همه جا هستعین ایرانسل 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ مگه تو هم بودی؟ ایشون روح سرگردان میباشدهمه جا هستعین ایرانسل اره مگه ندیدیم لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ اره مگه ندیدیم کدوم بودی؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده