Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ سفرنامه من شده اسکانیا و ساندیس...........و کوه نوردی همون ساندیسش یک دنیاست...... 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ خوب اون سری نظراتتونو در مورد بچه ها میگفتید...... لطف کنید چندتا از نظریهاتونو در مورد ما چند عضو تازه دیدار شده هم بگویید.......... 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ خوب اون سری نظراتتونو در مورد بچه ها میگفتید...... لطف کنید چندتا از نظریهاتونو در مورد ما چند عضو تازه دیدار شده هم بگویید.......... اعضای تازه دیده شده که قبلا همشون معلوم الچهره بوده اند !!!!!! :icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ آخ آخچقدر با میلاد خندیدم :ws28: اسبه یادته؟دهنش با گوشت مماس شده بود که نجاتت دادم اسبی که فرق عالم با عوام را نفهمد، از نظر ما خر است..... 11 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ اسی جون عالی بود دمتگرم. متن جدا خوبی بود. 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ اعضای تازه دیده شده که قبلا همشون معلوم الچهره بوده اند !!!!!! :icon_pf (34): خسته نباشید ممنون از نظر عظیمتون 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ همون ساندیسش یک دنیاست...... آره سه تا گیرم اوم تا رسیدم خونه میگفتی به شما هم بدهیم 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ خسته نباشیدممنون از نظر عظیمتون تو که عالی بودی به نظرم خیلی ساکت و خانوم من قبلا فکر میکردم با یه خانوم خشن سر و کار دارم بعد دیدم نه اینطوریا هم نیست چقدر کل انداختی سر پنجره اتووبوس ها اسی آلوچه رو بگو 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ اسی جون عالی بود دمتگرم. متن جدا خوبی بود. اکثر اسامی را مجبور شدیم در صفحات اول سانســـور کنیم.... وزارت ارشاد گفت این چه وضعش است ای اسی بی خرد،که نام مردم را رو میکنی. راست میگفت..... 8 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ متنی که سانسور میشه..ارزش خودش رو هم از دست میده ها...:167: 9 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ اسی آلوچه رو بگو نمیدونم این آلوچه ها را از کجا آورده بود !!!!!! از اون آلوچه هایی بود که زنان افغان تو تشت لگد میکنند؟ :w768: 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ تو که عالی بودی به نظرمخیلی ساکت و خانوم من قبلا فکر میکردم با یه خانوم خشن سر و کار دارم بعد دیدم نه اینطوریا هم نیست چقدر کل انداختی سر پنجره اتووبوس ها اسی آلوچه رو بگو ممنون خانمی از خودتونه خسته بودم خشانتم ته کشیده بود......... آلوچه دوست داشتی؟ سالم رسیدید خونه شماها؟ من که حالم بدشد ...... 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ نمیدونم این آلوچه ها را از کجا آورده بود !!!!!! از اون آلوچه هایی بود که زنان افغان تو تشت لگد میکنند؟ :w768: هر چی بود تاثیر بدی روی معده ها داشت ولی انصافا دستش درد نکنه شهدخت یکی باشه 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ نمیدونم این آلوچه ها را از کجا آورده بود !!!!!! از اون آلوچه هایی بود که زنان افغان تو تشت لگد میکنند؟ :w768: نوش جونت خوب بد بود نمیخوردیشون اه اه با این خانم بهرامیتون و لیدر عتیقتون......... 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ نوش جونت خوب بد بود نمیخوردیشون اه اه با این خانم بهرامیتون و لیدر عتیقتون......... نمیشد از مال مفت گذشت،یک مو از خرس کندن هم غنیمت است....... :there: 7 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ :icon_pf (17): قفووونت برم من من فقط بخاطر اينكه مكانيك هارو سر به نيس كنم رفته بودم حيف كه عمليات موفقيت آميز نبود:icon_pf (34): عملیات موفقیت امیز نبود دیگه چیه ابجی؟ رحم کردیم بهشون الطاف همایونی شامل حالشون شد ! این ستی یک اسپمری ها ... تو دنیای واقعی اسپم میکرد! با اون اوری! :icon_pf (34): استعداد میخواد بتونی تو واقعیتم اسپم کنی بيا تعريف كن اسي گل يا پوچ هم بلد نبود دستشو مشت ميكرد اونم از بالا ای خدااااااااا! اسی گفت تو باغ بندازمت تو آب،بهت رحم کردم الطاف همایونی وگرنه جفتتون و داده بودم گرگ بخوره از کی؟از تو؟حیف اوری گفت کاریش نداشته باش:w00: آخ آخچقدر با میلاد خندیدم اسبه یادته؟دهنش با گوشت مماس شده بود که نجاتت دادم میذاشتی گوششو گاز بگیره اسی جیغ نکشیدی؟ نمیدونم این آلوچه ها را از کجا آورده بود !!!!!! از اون آلوچه هایی بود که زنان افغان تو تشت لگد میکنند؟ :w768: تک خوری؟ الوچه میخوری تنها ؟ 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ من الان عذاب وجدان گرفتم اسم یک عده را آوردم !!!!!!! مجبور شدم سانسـور کنم،بذارید به حساب جهالت....... 7 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ عملیات موفقیت امیز نبود دیگه چیه ابجی؟رحم کردیم بهشون الطاف همایونی شامل حالشون شد ! استعداد میخواد بتونی تو واقعیتم اسپم کنی اونم از بالا ای خدااااااااا! الطاف همایونی وگرنه جفتتون و داده بودم گرگ بخوره میذاشتی گوششو گاز بگیره اسی جیغ نکشیدی؟ تک خوری؟ الوچه میخوری تنها ؟ وای خدای من اسی نیم متر پرید اونور یعنی دوربین میخواست که ثبت بشه اون صحنه تاریخی اسبه دهنشو باز کرد،گوش اسی تو دهنش بود که گفتم اسیییییییییییی بپا یه بارم سر ناهار دهنش پر بود میلاد اومد محکم بزنه تو کمرش نذاشتم 6 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ عملیات موفقیت امیز نبود دیگه چیه ابجی؟رحم کردیم بهشون الطاف همایونی شامل حالشون شد ! استعداد میخواد بتونی تو واقعیتم اسپم کنی اونم از بالا ای خدااااااااا! الطاف همایونی وگرنه جفتتون و داده بودم گرگ بخوره میذاشتی گوششو گاز بگیره اسی جیغ نکشیدی؟ تک خوری؟ الوچه میخوری تنها ؟ آلوچه چیه؟ گفت کوچه محدودیت سنی رو اعمال کردیم در موردت که نرسید بهت دیگه من الان عذاب وجدان گرفتم اسم یک عده را آوردم !!!!!!! مجبور شدم سانسـور کنم،بذارید به حساب جهالت....... 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ اسبه دهنشو باز کرد،گوش اسی تو دهنش بود که گفتم اسیییییییییییی بپا من دارم میگم اون موجودی که فرق گوش عالم با عوام را نفهمد خر است،باز میگی اسب !!!! اون خر از یکی از دشمنانم برای حمله به من پول گرفته بوده،وگرنه حیوانات هم اطاعت میکنند. 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده