shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 29 مرداد، 2011 باور کن من چشمم شور نیست اون لحظه نمیدونم چرا این طوری میشدنزدیک بچه مردمو خفه کنم خوب شد زدم پشتش نجاتش دادم تو و اسی که الوچه خودنتون دیدنی بود اسی تا الوچه خورد سرشو گذاشت رو صندلی انگار تا حالا از این چیزا نخوردین نه؟؟ نه مشکل فنی بود عیبی نداره...... ولی خودم خودمو نجات دادمها......... خوبه باز خوردن بعضی از جاها آقایون از این چیزیها نمیخورند بد میدونند 1
Ehsan 112349 سازنده ارسال شده در 29 مرداد، 2011 خب بچه ها مثل اینکه خاطره ها تموم شد.یکی بیاد ببنده این تاپیکو... مگه خودت تاپیک محترم نداری که مزاحم تاپیک مردم میشی !!! مزاحمت و چشم چرانی تاپیکی را ندیده بودیم !!!! 5
Ehsan 112349 سازنده ارسال شده در 29 مرداد، 2011 الان سر صبری و با حوصله نشستم خوندم خیلی جالب شرح واقعه شده بود واقعا بسی لذت بردیم ایشالله دفعه بعدیش خودم میام :4chsmu1: ای کاش میشد بیام منم فرصت جهاد همیشه هست..... مهم اینست که اهل دل باشید. تازه این نوشته کلی سانــسور داشت،یک چیزهایی را میخواستم به طعنه بگم،گفتم بیخیال ممکنه به باورها بر بخوره. 6
morta 3324 ارسال شده در 29 مرداد، 2011 امان از این امتحانات خرداد که نمیفهمند ما میخوایم بریم کاشان ... امان از دست امتحان حسابان یکشنبه که نمیفهمه ما جمعه میخوایم بریم کاشان ... امان ... امیدوارم یه فرصت پیش بیاد در اینده ... ممنون از شرح جالبتون ... 5
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 29 مرداد، 2011 مگس مرد بود یا زن کفشای پاشنه بلند و دامن مشکی نشان از یا زن بودن میداد باور کن من چشمم شور نیست اون لحظه نمیدونم چرا این طوری میشدنزدیک بچه مردمو خفه کنم خوب شد زدم پشتش نجاتش دادم تو و اسی که الوچه خودنتون دیدنی بود اسی تا الوچه خورد سرشو گذاشت رو صندلی انگار تا حالا از این چیزا نخوردین نه؟؟ دوبار گفتی،عین دوبار داشت بنده خدا خفه میشد داشتی نجاتش میدادی با اون ضربات مهلک:jawdrop: من دیگه آخرش گفتم یه لگد میزنم تو اون تابلو قیمتهای رستوران جوجه که نبود،گوشت یک حیوان وحشی بود پوستم کنده شد تا تهران آلوچه رو اسی تا وسطاش اومد بعد گفت حمید من اینو اشتباهی باز کردم داشت نوشته هاشم میخوردمنم که هی سعی کردم هسته نیاد زیر دندونم نياد،حواسم به صدای خرچ خورچ چیپس بی زبونم بود که تو هی منو دق دادی باهاش بودهرچی هسته بود میومد زیر دندونم:ws28:دیدی گفتم چیپسه قبلا از این صداها نمیداد توچیکارش کردی؟ لواشک آورد گفتم من دیگه کم آوردم،گفت قطر این مستطیل رو درار،اشکم دراومد تا اون همه لواشک رو خوردم راستی اون قضیه ...بییییییییییییییییییییییییییب(پیام خصوصی)رو دفعه بعد برا من باید شفاف سازی کنی و یه جایگزین بیاری براش 8
*mishi* 11920 ارسال شده در 30 مرداد، 2011 من یک خانم چادری هم فکر کنم دیدمگویا با ما بود... من ندیدم چادریفقط یه خانم مسن باهاتون دیدم نمیدونستم مامان کدومتون 3
*mishi* 11920 ارسال شده در 30 مرداد، 2011 ببین تکلیف مارو مشخص کن :icon_pf (34): بلندقدترین افراد گروه که احتمالا سرشون میخوره به سقف آتروس بودن و سجاد اسپو که اصلا عینکی نیستن! منم لباس راهراهی سفید و بنفش و سبز تنم بود. همرو با هم قاطی کردی! :icon_pf (34): اسپاو شناختم.آتروس الان که فکر میکنم شناختم ولی تورو مطمئنم.قدت بلند بودا حالا نه خیلی اشتباه میکنیقدش بلند نبود اینقدرها......... یه کم قدش بلند بودا،لباسشم سفید بودا 4
Neutron 60973 ارسال شده در 30 مرداد، 2011 اسپاو شناختم.آتروس الان که فکر میکنم شناختم ولی تورو مطمئنم.قدت بلند بودا حالا نه خیلی یه کم قدش بلند بودا،لباسشم سفید بودا آره قدم بلند بود. :smiley (18): 2
*mishi* 11920 ارسال شده در 30 مرداد، 2011 آره قدم بلند بود. :smiley (18): کی گفته قدت بلند بود:w00: 2
Neutron 60973 ارسال شده در 30 مرداد، 2011 کی گفته قدت بلند بود:w00: کی گفت؟ بین قد 188 و 190، دیگه 180 قد بلند محسوب نمیشه. 2
*mishi* 11920 ارسال شده در 30 مرداد، 2011 کی گفت؟ بین قد 188 و 190، دیگه 180 قد بلند محسوب نمیشه. کی گفت؟ قد منو که دیدید،190 هم بودم بازم کفش پاشنه بلند پا میکنم 2
Neutron 60973 ارسال شده در 30 مرداد، 2011 کی گفت؟قد منو که دیدید،190 هم بودم بازم کفش پاشنه بلند پا میکنم میترسم با این قدت پاشنه های کفشت نتونه تحمل کنه، بشکنه. 2
*mishi* 11920 ارسال شده در 30 مرداد، 2011 میترسم با این قدت پاشنه های کفشت نتونه تحمل کنه، بشکنه. آخه کی گفته قد دختر 190:banel_smiley_4: 1
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 30 مرداد، 2011 آخه کی گفته قد دختر 190:banel_smiley_4: :jawdrop::jawdrop:شوخیشم قشنگ نیست تو منو ندیدی؟ عکسی که اسی گذاشته رو ببین شاید منم زیارت کرده باشی البته فقط بدنمون معلومه 3
Neutron 60973 ارسال شده در 30 مرداد، 2011 آخه کی گفته قد دختر 190:banel_smiley_4: مگه دخترا نمیتونن اونقدر رشد کنن؟ 3
Neutron 60973 ارسال شده در 30 مرداد، 2011 :jawdrop::jawdrop:شوخیشم قشنگ نیستتو منو ندیدیدی؟ عکسی که اسی گذاشته رو ببین شاید منم زیارت کرده باشی البته فقط بدنمون معلومه تو شبا نمیخوابی؟ 1
*mishi* 11920 ارسال شده در 30 مرداد، 2011 :jawdrop::jawdrop:شوخیشم قشنگ نیستتو منو ندیدی؟ عکسی که اسی گذاشته رو ببین شاید منم زیارت کرده باشی البته فقط بدنمون معلومه نه حالا یه مشخصاتی بده شاید یادم بیاد مثلا کچل بودی یا بینیت عقابی بود یا....شاید یادم بیاد:JC_thinking: مگه دخترا نمیتونن اونقدر رشد کنن؟ نه نمیتونن 4
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 30 مرداد، 2011 مگه دخترا نمیتونن اونقدر رشد کنن؟ به نظر خودت میتونن؟همینطوری خون به مغزشون به زور میرسه قدشون هم بلند شه که دیگه پمپ میخوان(شوخی بید) تو شبا نمیخوابی؟ نه،از وقتی تئاتر خیابونی روم اجرا شده دیگه نمیخوابم نه حالا یه مشخصاتی بده شاید یادم بیاد مثلا کچل بودی یا بینیت عقابی بود یا....شاید یادم بیاد:JC_thinking: نه نمیتونن هوم من اممممممممممممممممممممم عینکی سفید تپل قد متوسط 4تا شیوید داشتم که این آخری ام آرچی داشت با ناخونش اونا رو هم میکندگفتم جون هرکی دوست داری بذار بمونه اینا یه کوله هم باهام بود تی شرت ساده جیب دار دماغمم یه تیم 70نفره میخواد که عملش کنند همچین موجودی رو ندیدید؟یابنده مژدگانی دارد 7
zahra22 19502 ارسال شده در 30 مرداد، 2011 هوممن اممممممممممممممممممممم عینکی سفید تپل قد متوسط 4تا شیوید داشتم که این آخری ام آرچی داشت با ناخونش اونا رو هم میکندگفتم جون هرکی دوست داری بذار بمونه اینا یه کوله هم باهام بود تی شرت ساده جیب دار دماغمم یه تیم 70نفره میخواد که عملش کنند همچین موجودی رو ندیدید؟یابنده مژدگانی دارد :ws28: 4
*mishi* 11920 ارسال شده در 30 مرداد، 2011 به نظر خودت میتونن؟همینطوری خون به مغزشون به زور میرسه قدشون هم بلند شه که دیگه پمپ میخوان(شوخی بید) نه،از وقتی تئاتر خیابونی روم اجرا شده دیگه نمیخوابم هوم من اممممممممممممممممممممم عینکی سفید تپل قد متوسط 4تا شیوید داشتم که این آخری ام آرچی داشت با ناخونش اونا رو هم میکندگفتم جون هرکی دوست داری بذار بمونه اینا یه کوله هم باهام بود تی شرت ساده جیب دار دماغمم یه تیم 70نفره میخواد که عملش کنند همچین موجودی رو ندیدید؟یابنده مژدگانی دارد همسفراش بیان بگن اینو دیدن یا نه!!!!! 4
ارسالهای توصیه شده