Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ من خونه عامريا بودم جدی........ پس چرا خودت را معرفی نکردی !!!!!!!!! 4 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ جدی........ پس چرا خودت را معرفی نکردی !!!!!!!!! فكر ميكنم خيلي تابلو بود ببخشيد كلا زياد نمونديم،بيشتر محو اون ليدرتون شده بودم 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ این هم عکسی جدید در آبشار نیاسر،که به خاطر مصالح ملی مجبور شدم سانسورش کنم....... طرف چپ مونیتور اسی و طرف راست hamid19395...... 15 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ ولی کلا این اسی بهش نمیخورد اینقدر شیطون باشه......... من که ندیدم ولی ظاهرا هست.......کاشکی یکی از این تئاترهاتون فیلم میگرفت میداد ما هم ببینیم چه موجوداتی هستید...... 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ ولی کلا این اسی بهش نمیخورد اینقدر شیطون باشه......... من که ندیدم ولی ظاهرا هست.......کاشکی یکی از این تئاترهاتون فیلم میگرفت میداد ما هم ببینیم چه موجوداتی هستید...... این ها پانتومیم بلد نبودند و نیستند.... :w589: همش فکر برنده شدن هستند و چیزهای سخت طرف میگه باغ کندلوس !!!!....... :w589: یک جـــنتی مثلا بگین،بازی میکنم در حد تیم ملی.... ما خودمان با بچه ها پانتومیم را بیشتر برای خنده و شوخی های در حد تیم ملی اجرا میکنیم. 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ نوترون جان یک دقیقه بیا خودت شبیه گوگولی بکن....... :girl_yes2: 4 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ این هم عکسی جدید در آبشار نیاسر،که به خاطر مصالح ملی مجبور شدم سانسورش کنم....... طرف چپ مونیتور اسی و طرف راست hamid19395...... اسی تو اینی؟؟؟؟!!!! من اشتباهی یکی دیگرو نشون بهار دادم 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ اسی تو اینی؟؟؟؟!!!!من اشتباهی یکی دیگرو نشون بهار دادم از کجا منو شناختی؟ :JC_thinking: از لهجم فهمیدی تو این عکس؟ 4 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ اسی تو اینی؟؟؟؟!!!!من اشتباهی یکی دیگرو نشون بهار دادم آسا از این عکس که چیزی معلوم نیس نکنه منظورت همون آب میوه س:persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ دوستان کسی صاحب این خودرو را میشناسد؟ من شنیده ام که این خودرو خیلی خر کاره......... 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ دوستان کسی صاحب این خودرو را میشناسد؟ من میشناسم 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ من میشناسم کی هست صاحبش؟ بگو زودتر بیاد ماشینو برداره وگرنه با چاقو لاستیک ماشینشو پاره میکنم.... :zadan: این ماشین تندر90،خیلی شبیه خر هستا،تا حالا دقت نکرده بودم.... :JC_thinking: 5 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ از کجا منو شناختی؟ :JC_thinking: از لهجم فهمیدی تو این عکس؟ آسا از این عکس که چیزی معلوم نیسنکنه منظورت همون آب میوه س:persiana__hahaha: یادته کیو نشونت دادم؟؟؟!!!!! من هیچکیو یادم نمیاد ولی یکی بود که لباسش راه راه اینجوری بود(همین که تو عکسه).چندبار نگام بهش خورد.فقطم این یادمه الانحالا که لباسشو دیدم صورتشم یادم اومد. 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ کی هست صاحبش؟ بگو زودتر بیاد ماشینو برداره وگرنه با چاقو لاستیک ماشینشو پاره میکنم.... این ماشین تندر90،خیلی شبیه خر هستا،تا حالا دقت نکرده بودم.... این ماشین برا شیخ هستش از طرف ................. جا ساندیس دادن 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ این ماشین برا شیخ هستش از طرف ................. جا ساندیس دادن نه بابا شیخ،موتور هم نداره،چه برسه به ماشین. یک دختر داره این شیخ،کل سرمایه های پدر را بالا میکشه واسه خرید عروسک و خوردنی و... !!! :w74: 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ نه بابا شیخ،موتور هم نداره،چه برسه به ماشین. یک دختر داره این شیخ،کل سرمایه های پدر را بالا میکشه واسه خرید عروسک و خوردنی و... !!! اختیار داری این ماشین رو از صرفه جویی از یک ماه یارانه هاا خریداری کرده تازه بقیه اش رو هم به مسجد و حسینه کمک کرده من امار شیخ رو دارم یه سری به بالشت زیر سرش بزنی می فهمی 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ نوترون جان یک دقیقه بیا خودت شبیه گوگولی بکن....... :girl_yes2: اسی جان لوپتو بیار جلو... گوگولی... 7 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ من هیچکیو یادم نمیاد ولی یکی بود که لباسش راه راه اینجوری بود(همین که تو عکسه).چندبار نگام بهش خورد.فقطم این یادمه الانحالا که لباسشو دیدم صورتشم یادم اومد. منم لباس راه راه تنم بود. احتمالا منو با اسی اشتباه گرفتی. 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ منم لباس راه راه تنم بود. احتمالا منو با اسی اشتباه گرفتی. تو عینک داشتی اره؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ تو عینک داشتی اره؟؟؟؟ من بچه پر روام. اگه میدونستم شما اید، آشنائیت میدادم با دوستان. خلاصه شرمنده. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده