shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ باور کن من چشمم شور نیست اون لحظه نمیدونم چرا این طوری میشدنزدیک بچه مردمو خفه کنم خوب شد زدم پشتش نجاتش دادم تو و اسی که الوچه خودنتون دیدنی بود اسی تا الوچه خورد سرشو گذاشت رو صندلی انگار تا حالا از این چیزا نخوردین نه؟؟ نه مشکل فنی بود عیبی نداره...... ولی خودم خودمو نجات دادمها......... خوبه باز خوردن بعضی از جاها آقایون از این چیزیها نمیخورند بد میدونند 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ خب بچه ها مثل اینکه خاطره ها تموم شد.یکی بیاد ببنده این تاپیکو... مگه خودت تاپیک محترم نداری که مزاحم تاپیک مردم میشی !!! مزاحمت و چشم چرانی تاپیکی را ندیده بودیم !!!! 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ الان سر صبری و با حوصله نشستم خوندم خیلی جالب شرح واقعه شده بود واقعا بسی لذت بردیم ایشالله دفعه بعدیش خودم میام :4chsmu1: ای کاش میشد بیام منم فرصت جهاد همیشه هست..... مهم اینست که اهل دل باشید. تازه این نوشته کلی سانــسور داشت،یک چیزهایی را میخواستم به طعنه بگم،گفتم بیخیال ممکنه به باورها بر بخوره. 6 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ امان از این امتحانات خرداد که نمیفهمند ما میخوایم بریم کاشان ... امان از دست امتحان حسابان یکشنبه که نمیفهمه ما جمعه میخوایم بریم کاشان ... امان ... امیدوارم یه فرصت پیش بیاد در اینده ... ممنون از شرح جالبتون ... 5 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ مگس مرد بود یا زن کفشای پاشنه بلند و دامن مشکی نشان از یا زن بودن میداد باور کن من چشمم شور نیست اون لحظه نمیدونم چرا این طوری میشدنزدیک بچه مردمو خفه کنم خوب شد زدم پشتش نجاتش دادم تو و اسی که الوچه خودنتون دیدنی بود اسی تا الوچه خورد سرشو گذاشت رو صندلی انگار تا حالا از این چیزا نخوردین نه؟؟ دوبار گفتی،عین دوبار داشت بنده خدا خفه میشد داشتی نجاتش میدادی با اون ضربات مهلک:jawdrop: من دیگه آخرش گفتم یه لگد میزنم تو اون تابلو قیمتهای رستوران جوجه که نبود،گوشت یک حیوان وحشی بود پوستم کنده شد تا تهران آلوچه رو اسی تا وسطاش اومد بعد گفت حمید من اینو اشتباهی باز کردم داشت نوشته هاشم میخوردمنم که هی سعی کردم هسته نیاد زیر دندونم نياد،حواسم به صدای خرچ خورچ چیپس بی زبونم بود که تو هی منو دق دادی باهاش بودهرچی هسته بود میومد زیر دندونم:ws28:دیدی گفتم چیپسه قبلا از این صداها نمیداد توچیکارش کردی؟ لواشک آورد گفتم من دیگه کم آوردم،گفت قطر این مستطیل رو درار،اشکم دراومد تا اون همه لواشک رو خوردم راستی اون قضیه ...بییییییییییییییییییییییییییب(پیام خصوصی)رو دفعه بعد برا من باید شفاف سازی کنی و یه جایگزین بیاری براش 8 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ من یک خانم چادری هم فکر کنم دیدمگویا با ما بود... من ندیدم چادریفقط یه خانم مسن باهاتون دیدم نمیدونستم مامان کدومتون 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ ببین تکلیف مارو مشخص کن :icon_pf (34): بلندقدترین افراد گروه که احتمالا سرشون میخوره به سقف آتروس بودن و سجاد اسپو که اصلا عینکی نیستن! منم لباس راهراهی سفید و بنفش و سبز تنم بود. همرو با هم قاطی کردی! :icon_pf (34): اسپاو شناختم.آتروس الان که فکر میکنم شناختم ولی تورو مطمئنم.قدت بلند بودا حالا نه خیلی اشتباه میکنیقدش بلند نبود اینقدرها......... یه کم قدش بلند بودا،لباسشم سفید بودا 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ اسپاو شناختم.آتروس الان که فکر میکنم شناختم ولی تورو مطمئنم.قدت بلند بودا حالا نه خیلی یه کم قدش بلند بودا،لباسشم سفید بودا آره قدم بلند بود. :smiley (18): 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ آره قدم بلند بود. :smiley (18): کی گفته قدت بلند بود:w00: 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ کی گفته قدت بلند بود:w00: کی گفت؟ بین قد 188 و 190، دیگه 180 قد بلند محسوب نمیشه. 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ کی گفت؟ بین قد 188 و 190، دیگه 180 قد بلند محسوب نمیشه. کی گفت؟ قد منو که دیدید،190 هم بودم بازم کفش پاشنه بلند پا میکنم 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ کی گفت؟قد منو که دیدید،190 هم بودم بازم کفش پاشنه بلند پا میکنم میترسم با این قدت پاشنه های کفشت نتونه تحمل کنه، بشکنه. 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ میترسم با این قدت پاشنه های کفشت نتونه تحمل کنه، بشکنه. آخه کی گفته قد دختر 190:banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ آخه کی گفته قد دختر 190:banel_smiley_4: :jawdrop::jawdrop:شوخیشم قشنگ نیست تو منو ندیدی؟ عکسی که اسی گذاشته رو ببین شاید منم زیارت کرده باشی البته فقط بدنمون معلومه 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ آخه کی گفته قد دختر 190:banel_smiley_4: مگه دخترا نمیتونن اونقدر رشد کنن؟ 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ :jawdrop::jawdrop:شوخیشم قشنگ نیستتو منو ندیدیدی؟ عکسی که اسی گذاشته رو ببین شاید منم زیارت کرده باشی البته فقط بدنمون معلومه تو شبا نمیخوابی؟ 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ :jawdrop::jawdrop:شوخیشم قشنگ نیستتو منو ندیدی؟ عکسی که اسی گذاشته رو ببین شاید منم زیارت کرده باشی البته فقط بدنمون معلومه نه حالا یه مشخصاتی بده شاید یادم بیاد مثلا کچل بودی یا بینیت عقابی بود یا....شاید یادم بیاد:JC_thinking: مگه دخترا نمیتونن اونقدر رشد کنن؟ نه نمیتونن 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ مگه دخترا نمیتونن اونقدر رشد کنن؟ به نظر خودت میتونن؟همینطوری خون به مغزشون به زور میرسه قدشون هم بلند شه که دیگه پمپ میخوان(شوخی بید) تو شبا نمیخوابی؟ نه،از وقتی تئاتر خیابونی روم اجرا شده دیگه نمیخوابم نه حالا یه مشخصاتی بده شاید یادم بیاد مثلا کچل بودی یا بینیت عقابی بود یا....شاید یادم بیاد:JC_thinking: نه نمیتونن هوم من اممممممممممممممممممممم عینکی سفید تپل قد متوسط 4تا شیوید داشتم که این آخری ام آرچی داشت با ناخونش اونا رو هم میکندگفتم جون هرکی دوست داری بذار بمونه اینا یه کوله هم باهام بود تی شرت ساده جیب دار دماغمم یه تیم 70نفره میخواد که عملش کنند همچین موجودی رو ندیدید؟یابنده مژدگانی دارد 7 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ هوممن اممممممممممممممممممممم عینکی سفید تپل قد متوسط 4تا شیوید داشتم که این آخری ام آرچی داشت با ناخونش اونا رو هم میکندگفتم جون هرکی دوست داری بذار بمونه اینا یه کوله هم باهام بود تی شرت ساده جیب دار دماغمم یه تیم 70نفره میخواد که عملش کنند همچین موجودی رو ندیدید؟یابنده مژدگانی دارد :ws28: 4 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ به نظر خودت میتونن؟همینطوری خون به مغزشون به زور میرسه قدشون هم بلند شه که دیگه پمپ میخوان(شوخی بید) نه،از وقتی تئاتر خیابونی روم اجرا شده دیگه نمیخوابم هوم من اممممممممممممممممممممم عینکی سفید تپل قد متوسط 4تا شیوید داشتم که این آخری ام آرچی داشت با ناخونش اونا رو هم میکندگفتم جون هرکی دوست داری بذار بمونه اینا یه کوله هم باهام بود تی شرت ساده جیب دار دماغمم یه تیم 70نفره میخواد که عملش کنند همچین موجودی رو ندیدید؟یابنده مژدگانی دارد همسفراش بیان بگن اینو دیدن یا نه!!!!! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده