shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ اینجا شده مسابقه تشخیص هویت 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ من بچه پر روام. اگه میدونستم شما اید، آشنائیت میدادم با دوستان. خلاصه شرمنده. یادم اومد.میگفتم الان سرش میخوره به سقف 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ نگار فکر میکرد نوترون داداش دیگه محمد هست من گفتم اونها دوتا بیشتر نیستند....... بالاخره نمی دونم کجا بود فهمیدم این جیمی خودمونه.......... 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ یادم اومد.میگفتم الان سرش میخوره به سقف چرا؟! 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ ببین تکلیف مارو مشخص کن :icon_pf (34): بلندقدترین افراد گروه که احتمالا سرشون میخوره به سقف آتروس بودن و سجاد اسپو که اصلا عینکی نیستن! منم لباس راهراهی سفید و بنفش و سبز تنم بود. همرو با هم قاطی کردی! :icon_pf (34): 9 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ قدت بلند بود خو! اشتباه میکنی قدش بلند نبود اینقدرها......... 2 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ :ws28: فكر كنم بهتره دفعه بعد قبل از رفتن تو يه تاپيك همه شناسايي بشن بعد سفر :دي 6 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ يه خاطره ديگه يادم اومد:4chsmu1: اولين گروه كه به بالاي آبشار رسيدن منو اوريو آدمين و ميلاد كج فكر و ح م ي د بوذيم منتظز بوديم تا بقيه بيان 2تا خائن براي بدست اوردن پست و مقام آدمين بزرگ رو باد ميزدند:4chsmu1: 6 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ نه بابا شیخ،موتور هم نداره،چه برسه به ماشین. یک دختر داره این شیخ،کل سرمایه های پدر را بالا میکشه واسه خرید عروسک و خوردنی و... !!! :w74: اهای پشت سر دختر داداش من ایجور حرف نزن مردک خدا نشناس اسی جان لوپتو بیار جلو... گوگولی... :ws47:چقدر شبیه هم هستن وای :ws28: فكر كنم بهتره دفعه بعد قبل از رفتن تو يه تاپيك همه شناسايي بشن بعد سفر :دي بسیار فکر بجایی هستش من هم سری بعد شرکت میکنم 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ ببین تکلیف مارو مشخص کن :icon_pf (34): بلندقدترین افراد گروه که احتمالا سرشون میخوره به سقف آتروس بودن و سجاد اسپو که اصلا عینکی نیستن! منم لباس راهراهی سفید و بنفش و سبز تنم بود. همرو با هم قاطی کردی! :icon_pf (34): شايد ميلاد كج فكر رو ديده اونم قد بلند و عينكيه 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ يه خاطره ديگه يادم اومد:4chsmu1: اولين گروه كه به بالاي آبشار رسيدن منو اوريو آدمين و ميلاد كج فكر و ح م ي د بوذيم منتظز بوديم تا بقيه بيان 2تا خائن براي بدست اوردن پست و مقام آدمين بزرگ رو باد ميزدند:4chsmu1: ان دو خود شیرین هم باید یکی بی فکر باشه یکی میلاد 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ شايد ميلاد كج فكر رو ديده اونم قد بلند و عينكيه شیخ نی؟ 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ ان دو خود شیرین هم باید یکی بی فکر باشه یکی میلاد حيف نميخوام لوشون بدم بايد بدست ادمين شاهين ترور بشن 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ حيف نميخوام لوشون بدم بايد بدست ادمين شاهين ترور بشنن بده عزیزم من این بی فکر رو که از دل وجون میکشمش و اما میلاد رو هنوز تو شکم حدسم از دو خود شیرین دورست بود یا نه؟ 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ بده عزیزم من این بی فکر رو که از دل وجون میکشمش و اما میلاد رو هنوز تو شکم حدسم از دو خود شیرین دورست بود یا نه؟ كاملا اشتب گفتي ولي نزديك شدي 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ اون که بعید میدونم هضم شده باشهانشا ما یه جا دیگه رکب خوردیم که قرار گذاشتم بگیم رفتیم ولی نرفته بودیم اسی آریو رو یادته؟جلوی گلاب به روتون آب خورد... این آریو برزن هم سوژه بودا !!!!! به شدت قضای حاجت داشت،رفت جلوی دستشویی،دید شلوغه،بعد هی نشست یک بطری آب معدنی را خورد !!!! قضای حاجتش تقویت شد...... :JC_thinking: حالا میخواین اینجا در ملا عام نگین....... خو این آرتمیس در طول مسیر هی جلوی من آب میخورد به من آب نمیداد. شمر هم اینکارو نمیکرد..... بعد داشتم از تشنگی تلف میشدم رفتم یه شیشه آب معدنی بزرگ خریدم گفتم اول برم .... بعد بیام بخورم . خودتونم میخواستین بیاین خوب ولی اینقدر شلوغ بود پشیمون شدیم ...... منم لج کردم نشستم یه شیشه آب معدنی رو تنهایی خوردم.......... :ws28::ws28:آخ آخ چهره ش دیدنی بودگفت من برم بچه ها رو راهی کنم،میام،دیگه نیومد خوب من مجبور شدم برم دیگه نتونستم برگردم........ 7 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ كاملا اشتب گفتي ولي نزديك شدي در بی فکر که شکی ندارم ولی اون نفر دوم کی هستش 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ پانتومیم قرار بود یکی نقش لوسین را بازی کند !!!! بعد با کلی حرکت به یکسری از موجودات موذی کلمه لوس را فهماند. بعدا آنها گفتند لوس = اسی !!!!!! آخه من کجام لوسه !!!!!!!!!!!!!!!!!! :ws3: خدایی خیلی باحال بود این ها پانتومیم بلد نبودند و نیستند.... :w589: همش فکر برنده شدن هستند و چیزهای سخت طرف میگه باغ کندلوس !!!!....... :w589: یک جـــنتی مثلا بگین،بازی میکنم در حد تیم ملی.... ما خودمان با بچه ها پانتومیم را بیشتر برای خنده و شوخی های در حد تیم ملی اجرا میکنیم. یاتاقان (!!!!!!) یادت رفته؟! :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: 5 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ راستی بچه ببخشید من مجبور شدم بدون خداحافظی از حضورتون مرخص بشم........... برخی دوستان در جریان هستن یه مشکلی پیش اومد که لازم بود برم................. انشالا دفعه های بعد بازم ملاقاتتون کنم......... 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده