Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ محمد اسم اون دایناسوره جی بود؟که فروغ کف کرد من اصلا اون رو نشنیدم...تو هم حافظه ت قاطی داره ها!! 3 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ آفرین!صد بار بلند بلند بگو تا به وقتش بتونی ازش استفاده کنی!!اسی شکل روزنه شد شماها نتونستید بگید!!:دی دقیقا دیگه آخرش بنده خدا اسی بال بال میزد ولی شماها هی گمراه میشدید از موضوع فکر کنم باید عنوان تاپیک میشد گزارشات پانتومیم 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ من اصلا اون رو نشنیدم...تو هم حافظه ت قاطی داره ها!! :w00: 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ محمد اسم اون دایناسوره جی بود؟که فروغ کف کرد ترانازاروس. 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ دقیقا دیگه آخرش بنده خدا اسی بال بال میزد ولی شماها هی گمراه میشدید از موضوع فکر کنم باید عنوان تاپیک میشد گزارشات پانتومیم وای امروز تو شرکت نیشم جمع نمیشد..شانس اوردم کسی دور و برم نبود:دی خط اخر تایید میشه به شدت! وااااااااااااااااای تئاتر خیابونییییییییییییییییی :ws28::ws28: وااااااااااااااااااااااااااای ساربان :ws28: حمید جان من یه بار اون حرکت رو توصیف کن 6 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ دلم خواااااست :w821: منم موخوام لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ وااااااااااااااااااااااااااای ساربان :ws28: فرووووووووغ معرکه بوووووووووود ساربانو یادم رفته بووود... .... مخصوصا با اون حرکات موج دار ... واقعا دارم پشت کامپیوتر دیگه بلند میخندم خونه همه تعجب کردن 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ وای امروز تو شرکت نیشم جمع نمیشد..شانس اوردم کسی دور و برم نبود:دی خط اخر تایید میشه به شدت! وااااااااااااااااای تئاتر خیابونییییییییییییییییی :ws28::ws28: وااااااااااااااااااااااااااای ساربان :ws28: حمید جان من یه بار اون حرکت رو توصیف کن اولش فک کردم میگی سایه بان بعد دیدم داری حرف خر و اینا رو میزنی گیج شدمگفتم شاید ساربان بوده بعد گفتم شتر رو چجوری به این محمد بفهمونم خلاصه جالب بود تو تندر رو ثبت کن فعلا 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ حمید جان من یه بار اون حرکت رو توصیف کن حمید خدا خفت کنه ... یاد اون حرکتت افتادم... همونی که بین خودمو خودت بود. 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ فرووووووووغ معرکه بوووووووووودساربانو یادم رفته بووود... .... مخصوصا با اون حرکات موج دار ... واقعا دارم پشت کامپیوتر دیگه بلند میخندم خونه همه تعجب کردن کنتاکی رو چی میگی؟ میگفتی یه کلمه که بینش حرف اولی دوبار تکرار میشه بخش اولشم مرغ ه 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ راستی یه حرکت فروغ زد با انگشتاش خیلی خنده بود هیچکی نفهمید. فقط منو اسی و ممد فهمیدیم. 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ فرووووووووغ معرکه بوووووووووودساربانو یادم رفته بووود... .... مخصوصا با اون حرکات موج دار ... واقعا دارم پشت کامپیوتر دیگه بلند میخندم خونه همه تعجب کردن من تو نشیمنم میخوام کسی نفهمه دارم کبود میشم!! اولش فک کردم میگی سایه بانبعد دیدم داری حرف خر و اینا رو میزنی گیج شدمگفتم شاید ساربان بوده بعد گفتم شتر رو چجوری به این محمد بفهمونم خلاصه جالب بود تو تندر رو ثبت کن فعلا تندر جز افتخارات من محسوب میشه! فکر کردی خود محمد مهدی اگه بود چجوری اجرا میکرد؟؟:w00: 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ حمید خدا خفت کنه ... یاد اون حرکتت افتادم... همونی که بین خودمو خودت بود. راس میگی خودمم الان خندیدم بش 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ وقت فوتباله دیگه جمع کنید برید! 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ کنتاکی رو چی میگی؟میگفتی یه کلمه که بینش حرف اولی دوبار تکرار میشه بخش اولشم مرغ ه اوری گفت: مرغ مرغ 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ راستی یه حرکت فروغ زد با انگشتاش خیلی خنده بود هیچکی نفهمید. فقط منو اسی و ممد فهمیدیم. چی؟؟؟:jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ بازی الان شروع میشه پاشید برید در مجلسی نشسته بودیم.. ناگهان خری گفت............. لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ من تو نشیمنم میخوام کسی نفهمه دارم کبود میشم!! تندر جز افتخارات من محسوب میشه! فکر کردی خود محمد مهدی اگه بود چجوری اجرا میکردی؟؟:w00: این چرا فعلهاش نمیخونه؟ آسمون رو نشون میدادیم باو خودمون کف کردیم اون نستراداموس هم تهش بود انوشه کتاب نشون داد گفت نستراداموس:ws28: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده