a_m68 250 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ ای واینگفتم اینا بودن!!!! حالا آمنه بصورت نامحسوس میاد هااااااااا لیلی حالا بزنمت؟؟؟؟ :whistle::whistle: وااااااااااااای بچه ها خیلیییییییییییی خوش گذشت میدونستم خوش میگذره اما نه تا این حد! جو بسیار خوب و صمیمی بود...بازیها و حرکات موزون بسیار جالب و دیدنی !! یه تشکر ویژه دارم از انوشه به خاطر زحماتش و اینکه اینقدر گله از بقیه هم خیلی خیلی ممنون انشالله سفرای بعدی..وقت بشه میام سفرنامه رو مینویسم :ws2: مامی بگو اگه من نبودم بهت خوش نمیگذشت!!:دی :jawdrop: تو منو میترسونی ...کلمه های سخت میدی من دشمنتم ؟؟؟ :jawdrop: ولی هنوز یکی طلبت!! مامی میشه یه بار تندر 90 رو اجرا کنی؟!!!! 9 لینک به دیدگاه
lili 68 402 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ خدایییییییییییییییییییییییییییی؟ شما اون صندلی بغلی من نبودید؟! من اصلا فکر کردم مهمونید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ندیدی شیرنی های کنکور انوشه رو کی خورد؟ بله دیدم کی یواشکی جنایت می کرد ی تعارف هم نمی کرد فکر کنم حداقل ده تا شیرینی خوردین 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ مامی بگو اگه من نبودم بهت خوش نمیگذشت!!:دی صد در صد عزیزم مامی میشه یه بار تندر 90 رو اجرا کنی؟!!!! همه دشمن بیرون دارن ما تو خونه داریم اینهمه نکته مثبت بازی رو ول کردی به این چسبیدی؟ اونم تندر نود نبود همون تندر بود نمیدونستم از کجا برسم بهش تقصیر این محمد مهدیه با این کلماتش :w00::w00: 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ :whistle::whistle: مامی بگو اگه من نبودم بهت خوش نمیگذشت!!:دی مامی میشه یه بار تندر 90 رو اجرا کنی؟!!!! :wubpink: کجایی بابا؟؟ نبودی آبجی 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ خدایییییییییییییییییییییییییییی؟شما اون صندلی بغلی من نبودید؟! من اصلا فکر کردم مهمونید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ندیدی شیرنی های کنکور انوشه رو کی خورد؟ بله دیدم کی یواشکی جنایت می کرد ی تعارف هم نمی کرد فکر کنم حداقل ده تا شیرینی خوردین نگو دیگه:ws3:15تا بخدا من اصلا نمیشناختمتون دو سه بار اومدم بگم شیرینی نمیخواید،گفتم شاید بد باشه مهمونید 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ نگو دیگه:ws3:15تا بخدا من اصلا نمیشناختمتون دو سه بار اومدم بگم شیرینی نمیخواید،گفتم شاید بد باشه مهمونید ای حمید جنایتکار 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ همین جا علام میکنم که کنترل تاپیک از دست ادمین خارج شده پس با خیال راحت اسپم کنید 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ همین جا اعلام میکنم که کنترل تاپیک از دست ادمین خارج شده پس با خیال راحت اسپم کنید 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ خوبه کلمه های سختتونم اجرا کردیم حقت بود متوکلوپرامید و میگفتم بهت ببینم چی کار میکنی! کربناتتم که اجرا کردم کربناتتتتتتتتتتتتتتتتتت ای خدا! تازه میگه کبریت گوگرد داره کربن نداره که! آخه حدساش دیوونه میکرد آدمو!:jawdrop: از یه کبریت کشیدن میرسید به بی کربنات سدیم مثلا :jawdrop: آره اون موقع شیخ رفته بود پمپ بنزین. اون خره که ترمز دستی و دنده کشویی داشت خیلی باحال بود. اولین حرکات انوشه ابتدای پانتومیم: علامت ویکتوری با مضمون اینکه 2 بخشه، 2 کلمه است یا هر 2 ای که میتونه باشه آره،یا بینشون یه چیزی هست(بینا بین):ws28: اون ام آرچی هم یه تریپ زد(پاپیت) پوست محمد کنده شد آخرشم میخواست بگه پاپیچ لم پن رو یادته ؟اسی کف بر شده بوداجرات منو روده بر کرد لبت موقع اجرای گوگولی روی اسی دیدنی بود اسی که سر تئاتر خیابانی داشت منو بغل میکرد همه مردن از خنده 4 لینک به دیدگاه
a_m68 250 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ صد در صد عزیزم همه دشمن بیرون دارن ما تو خونه داریم اینهمه نکته مثبت بازی رو ول کردی به این چسبیدی؟ اونم تندر نود نبود همون تندر بود نمیدونستم از کجا برسم بهش تقصیر این محمد مهدیه با این کلماتش :w00::w00: آخرشم که خودم گفتم مامی!!:دی :wubpink:کجایی بابا؟؟ نبودی آبجی من دیگه نمیومدم که!!:دی نه مهندسان نه اینجا!!:دی دلم واسه فعالیت های مفیدم تنگ شده بود!!:دی:ws28: نگو دیگه:ws3:15تا بخدا من اصلا نمیشناختمتون دو سه بار اومدم بگم شیرینی نمیخواید،گفتم شاید بد باشه مهمونید من یادم نیس تو کدومی؟!!:دی 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ همین جا علام میکنم که کنترل تاپیک از دست ادمین خارج شدهپس با خیال راحت اسپم کنید آخیش خب عکس بزارین دیگه لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ همین جا علام میکنم که کنترل تاپیک از دست ادمین خارج شدهپس با خیال راحت اسپم کنید :w31: آخ جون آخ جون :2rqfst4: 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ ای حمید جنایتکار خالی میبنده من همه ش منتظر بودم یکی بهم تعارف کنه هیشکی تعارف نمیکرد خودم میخوردم انوشه میگفت فقط 6تا برا اصفهانیا جون من بذار یه ردیف کلا خوردم،الته ادمین اجازه داده بود 5 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ آخرشم که خودم گفتم مامی!!:دی من دیگه نمیومدم که!!:دی نه مهندسان نه اینجا!!:دی دلم واسه فعالیت های مفیدم تنگ شده بود!!:دی:ws28: من یادم نیس تو کدومی؟!!:دی خوشم میاد هماهنگی کسی نفهمه ها خودتو معرفی میکردی خب 3 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ ایشششششششششش ما بسیار حسودی میکنیم 6 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ خوشم میاد هماهنگیکسی نفهمه ها خودتو معرفی میکردی خب آآآآآآآآآآآآآآآآآآآی نفس کش با آبجی من درست صحبت کن هاااااااااااا :brodkavelarg: 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ ایشششششششششش ما بسیار حسودی میکنیم اشکال نداره برا دخترا عادیه 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ خالی میبنده من همه ش منتظر بودم یکی بهم تعارف کنه هیشکی تعارف نمیکرد خودم میخوردم انوشه میگفت فقط 6تا برا اصفهانیا جون من بذار یه ردیف کلا خوردم،الته ادمین اجازه داده بود ای کوفتت بشه برا اصفهانیا زیاد گذاشتی هاااا 2 لینک به دیدگاه
a_m68 250 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ خوشم میاد هماهنگیکسی نفهمه ها خودتو معرفی میکردی خب چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ معرفی کردم دیگه!! تولدم بود بهتون بستنی هم دادم تازه!!!:دی 7 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ خیلی بدین که عکس نمیذارین لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده