M_Archi 7762 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 ور انوشه رو کی خورد؟ هنوز یاتاقان رو نتونستن بگن یادته ام آرچی اومد اجراش کنه،شیشه رو نشون داد...گفتی چی؟که منحرف شن وای خدا یادش میفتم خندم میگیره اخه اونم شد کلمه؟! آره اون موقع شیخ رفته بود پمپ بنزین. اون خره که ترمز دستی و دنده کشویی داشت خیلی باحال بود. اولین حرکات انوشه ابتدای پانتومیم: علامت ویکتوری با مضمون اینکه 2 بخشه، 2 کلمه است یا هر 2 ای که میتونه باشه پمپ بنزین اینفد اذیت نکن فروغ منو 3
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 ای کاش این عابدی فقط میگفت چی!!!!!!!!! انقدر حرف میزد واسه گمراه کردن به فرصت نمیداد یه چیزی بگیم آخرای پانتومیم دیگه گروه موافق و مخالف همه حرف میزدن یعنی اوری خدایی کلماتی که میگفتی معرکه ه ه ه بود مخصوصا همین متوکلوپرامید:icon_pf (17): خدایی این حرکت ویکتوری من کارساز بود دیگه آخرش به خودتم سرایت کرده بود:62izy85: فروع انصافا خوب بازی کردی این تندر 90 رو:w36: خدا بگم چیکا کنه اونی که با این خر گفتنش پانتومیمو جک کرده بووود اگه خوووب بازی نکرده بوودی که حدس زده نمیشد عسیسم:62izy85: بیا 1لیوان چایی بخور آرووووم شی :mornincoffee: اگه مهمونم بودن که باید تعارف میکردی که ه ه ه شیکمو:4chsmu1: ببین خدایی خنده دار ترین اجرا ها به ترتیب تاتر خیابانی اسی بود بعدش گوگولی محمد مهدی(قیافش قشنگ خود گوگولی بوود) بعدشم تندر90 فروغ اونم واسه پارازیتایی که انداخته میشد وگرنه فروغ عالی بازی کرد بهش نخندین دهه راستی بازی آتروسم خیلی باحال و بی دردسر بود سر باغ های کندلوس(فقط سوت بلبلی زد بعدشم گفت بقیشم کندلوسه) دقیقا چه عکسی؟!!!!!:JC_thinking: همون آینه هه که 2 ساعت اسی رو داشتی تنظیم میکردی آخرش من پریدم تو عکس 4
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 اخه اونم شد کلمه؟! پمپ بنزین اینفد اذیت نکن فروغ منو الهی بگردم داشت شیشه رو نشون میداد خب قرار شد یه سخت بگیم که بیفتیم جلو اون اجرا تمپو اوری هم اندش بود محمد میگفت یه خری که دمبک میزنه:ws28::ws28: 5
M_Archi 7762 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 ببین خدایی خنده دار ترین اجرا ها به ترتیب تاتر خیابانی اسی بود بعدش گوگولی محمد مهدی(قیافش قشنگ خود گوگولی بوود)بعدشم تندر90 فروغ اونم واسه پارازیتایی که انداخته میشد وگرنه فروغ عالی بازی کرد بهش نخندین دهه راستی بازی آتروسم خیلی باحال و بی دردسر بود سر باغ های کندلوس(فقط سوت بلبلی زد بعدشم گفت بقیشم کندلوسه) دقیقا چه عکسی؟!!!!!:JC_thinking: اره واقعا اینها خدا بود :ws28::ws28::ws28::ws28: 2
Anooshe 11040 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 همون آینه ههکه 2 ساعت اسی رو داشتی تنظیم میکردی آخرش من پریدم تو عکس حافظه کوتاه مدتمم که تعطیل شده مطمئنی من بودم؟ 3
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 قربون انوشه جون و ارچی جونم برم :w36: مگه فقط شما از من دفاع کنید و واقعیت رو بگید ولی تثاتر خیابونی خدااااااااااااااااااااااااااااا بودددددددددد :ws28: 3
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 حافظه کوتاه مدتمم که تعطیل شدهمطمئنی من بودم؟ نمیخوای عکس رو بدی اون بحثش جداست:w888: خودت بودی با اون دوربین بنفشت:w00: 3
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 صلوات بفرست از خواب پرید یهوو من هنوز خوابم ولی قضیه صندلی هست خودش میدونه چی میگم....
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 کاربران در حال دیدن موضوع: 15 نفر (14 عضو و 1 مهمان) Mr.Specific, goddess_s, hamid19395+, hamid_shahrsaz, Maryam.Silent, morteza, M_Archi, Neutron, rahajo0on, sefid barfi+, setiya+, st.saba, داريوش, طـــلا 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 من هنوز خوابمولی قضیه صندلی هست خودش میدونه چی میگم.... :wubpink:
M_Archi 7762 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 بچه ها دوربینها واسه کی ها بود؟ کی ها عکس گرفتن؟ من عکسارو میخوام 5
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 بچه ها هرچی مطلب ازتون میخندم همش این شکلی میشم: میخندی یا میخونی؟ 5
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 یه بار بگو آوانگارد. محمد اسم اون دایناسوره جی بود؟ که فروغ کف کرد 2
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 یعنی یه سوراخی که ازش نور میاد. آفرین!صد بار بلند بلند بگو تا به وقتش بتونی ازش استفاده کنی!! اسی شکل روزنه شد شماها نتونستید بگید!!:دی 5
Anooshe 11040 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 نمیخوای عکس رو بدی اون بحثش جداست:w888:خودت بودی با اون دوربین بنفشت:w00: خدایی توهم زدیییی من دوربین نیاورده بودم دوربین بنفشه ماله دلنواز بود ... مطمئنی عکاس خودش نبوده؟؟؟؟؟:62izy85: بچه ها دوربینها واسه کی ها بود؟ کی ها عکس گرفتن؟ من عکسارو میخوام عسیسم دوتا دوربین اصلی که عکس باهاش گرفته شد واسه دلنواز و فرناز بود ...بقیرم خبر ندارم بچه ها هرچی مطلب ازتون میخندم همش این شکلی میشم: موافقم غلطتم فروغ گرفت من دیگه نمیگیرم که خیلی سرخورده نشی( گوگولی) میخندی یا میخونی؟ :icon_pf (17): 3
ارسال های توصیه شده