M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ ور انوشه رو کی خورد؟ هنوز یاتاقان رو نتونستن بگن یادته ام آرچی اومد اجراش کنه،شیشه رو نشون داد...گفتی چی؟که منحرف شن وای خدا یادش میفتم خندم میگیره اخه اونم شد کلمه؟! آره اون موقع شیخ رفته بود پمپ بنزین. اون خره که ترمز دستی و دنده کشویی داشت خیلی باحال بود. اولین حرکات انوشه ابتدای پانتومیم: علامت ویکتوری با مضمون اینکه 2 بخشه، 2 کلمه است یا هر 2 ای که میتونه باشه پمپ بنزین اینفد اذیت نکن فروغ منو 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ ای کاش این عابدی فقط میگفت چی!!!!!!!!! انقدر حرف میزد واسه گمراه کردن به فرصت نمیداد یه چیزی بگیم آخرای پانتومیم دیگه گروه موافق و مخالف همه حرف میزدن یعنی اوری خدایی کلماتی که میگفتی معرکه ه ه ه بود مخصوصا همین متوکلوپرامید:icon_pf (17): خدایی این حرکت ویکتوری من کارساز بود دیگه آخرش به خودتم سرایت کرده بود:62izy85: فروع انصافا خوب بازی کردی این تندر 90 رو:w36: خدا بگم چیکا کنه اونی که با این خر گفتنش پانتومیمو جک کرده بووود اگه خوووب بازی نکرده بوودی که حدس زده نمیشد عسیسم:62izy85: بیا 1لیوان چایی بخور آرووووم شی :mornincoffee: اگه مهمونم بودن که باید تعارف میکردی که ه ه ه شیکمو:4chsmu1: ببین خدایی خنده دار ترین اجرا ها به ترتیب تاتر خیابانی اسی بود بعدش گوگولی محمد مهدی(قیافش قشنگ خود گوگولی بوود) بعدشم تندر90 فروغ اونم واسه پارازیتایی که انداخته میشد وگرنه فروغ عالی بازی کرد بهش نخندین دهه راستی بازی آتروسم خیلی باحال و بی دردسر بود سر باغ های کندلوس(فقط سوت بلبلی زد بعدشم گفت بقیشم کندلوسه) دقیقا چه عکسی؟!!!!!:JC_thinking: همون آینه هه که 2 ساعت اسی رو داشتی تنظیم میکردی آخرش من پریدم تو عکس 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ اخه اونم شد کلمه؟! پمپ بنزین اینفد اذیت نکن فروغ منو الهی بگردم داشت شیشه رو نشون میداد خب قرار شد یه سخت بگیم که بیفتیم جلو اون اجرا تمپو اوری هم اندش بود محمد میگفت یه خری که دمبک میزنه:ws28::ws28: 5 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ ببین خدایی خنده دار ترین اجرا ها به ترتیب تاتر خیابانی اسی بود بعدش گوگولی محمد مهدی(قیافش قشنگ خود گوگولی بوود)بعدشم تندر90 فروغ اونم واسه پارازیتایی که انداخته میشد وگرنه فروغ عالی بازی کرد بهش نخندین دهه راستی بازی آتروسم خیلی باحال و بی دردسر بود سر باغ های کندلوس(فقط سوت بلبلی زد بعدشم گفت بقیشم کندلوسه) دقیقا چه عکسی؟!!!!!:JC_thinking: اره واقعا اینها خدا بود :ws28::ws28::ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ همون آینه ههکه 2 ساعت اسی رو داشتی تنظیم میکردی آخرش من پریدم تو عکس حافظه کوتاه مدتمم که تعطیل شده مطمئنی من بودم؟ 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ قربون انوشه جون و ارچی جونم برم :w36: مگه فقط شما از من دفاع کنید و واقعیت رو بگید ولی تثاتر خیابونی خدااااااااااااااااااااااااااااا بودددددددددد :ws28: 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ حافظه کوتاه مدتمم که تعطیل شدهمطمئنی من بودم؟ نمیخوای عکس رو بدی اون بحثش جداست:w888: خودت بودی با اون دوربین بنفشت:w00: 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ صلوات بفرست از خواب پرید یهوو من هنوز خوابم ولی قضیه صندلی هست خودش میدونه چی میگم.... لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ کاربران در حال دیدن موضوع: 15 نفر (14 عضو و 1 مهمان) Mr.Specific, goddess_s, hamid19395+, hamid_shahrsaz, Maryam.Silent, morteza, M_Archi, Neutron, rahajo0on, sefid barfi+, setiya+, st.saba, داريوش, طـــلا 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ من هنوز خوابمولی قضیه صندلی هست خودش میدونه چی میگم.... :wubpink: لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ بچه ها دوربینها واسه کی ها بود؟ کی ها عکس گرفتن؟ من عکسارو میخوام 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ بچه ها هرچی مطلب ازتون میخندم همش این شکلی میشم: 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ بچه ها هرچی مطلب ازتون میخندم همش این شکلی میشم: میخندی یا میخونی؟ 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ میخندی یا میخونی؟ یه بار بگو آوانگارد. 3 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ بچه ها هرچی مطلب ازتون میخندم همش این شکلی میشم: 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ یه بار بگو آوانگارد. تو بگو روزنه یعنی چی؟!! 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ تو بگو روزنه یعنی چی؟!! یعنی یه سوراخی که ازش نور میاد. 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ یه بار بگو آوانگارد. محمد اسم اون دایناسوره جی بود؟ که فروغ کف کرد 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ یعنی یه سوراخی که ازش نور میاد. آفرین!صد بار بلند بلند بگو تا به وقتش بتونی ازش استفاده کنی!! اسی شکل روزنه شد شماها نتونستید بگید!!:دی 5 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ نمیخوای عکس رو بدی اون بحثش جداست:w888:خودت بودی با اون دوربین بنفشت:w00: خدایی توهم زدیییی من دوربین نیاورده بودم دوربین بنفشه ماله دلنواز بود ... مطمئنی عکاس خودش نبوده؟؟؟؟؟:62izy85: بچه ها دوربینها واسه کی ها بود؟ کی ها عکس گرفتن؟ من عکسارو میخوام عسیسم دوتا دوربین اصلی که عکس باهاش گرفته شد واسه دلنواز و فرناز بود ...بقیرم خبر ندارم بچه ها هرچی مطلب ازتون میخندم همش این شکلی میشم: موافقم غلطتم فروغ گرفت من دیگه نمیگیرم که خیلی سرخورده نشی( گوگولی) میخندی یا میخونی؟ :icon_pf (17): 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده