زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۲ من نباشم ......تاریخ انجمن بر زمین میماند ... دیگر کسی تند هم نمیتواند بخواند . دیگر کسی ارائه هم نمیتواند بدهد ... اوووووووه راستی نه ...من همه اینهارو کامل توضیح دادم پس خیلی اتفاق خاصی نمی افته البته فقط یه کم تاریخ انجمن میمونه اونم یکی جایگزین میشه دیگه ... واگه انجمن نباشه ...دلم میگیرد ..چون دوستان خوب وچهارفصلی دارم اینجااااا 20 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۲ تاپیک جالبیه اگه من نباشم........نمیدونم شاید بهتره اینو بقیه بگن اما به قول یکی از بچه ها، چندروز اول سراغمو میگیرن و بعدش هیچی...."نه خانی اومده و نه خانی رفته" [EMAIL="mimshimi2013@YAHOO.com"]mimshimi2013@YAHOO.com[/EMAIL] اگه نواندیشان نباشه، مطمئنا دوستان خوبی که اینجا پیدا کردم، در یادم هستن و با چندتاییشون هنوز ارتباط دارم(مریم زارع و فاطمه یعقوبی و هستی و ...):icon_gol: 16 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۲ اگه من نباشم که رسما همتون دپرس میشیدحتما خودمم دپرس شدم که نیستم الان من دپرس... شما دپرس ...سایت سوت و کور... اصلا قیامت میشه یه وضع افتضاحی که اصلا نمیخوام بش فکر کنم،تار عنکبوت میزنه این هوا چه جوری میخواید زمستون رو بی من سر کنید بچه ها ولی جدا از شوخی خیلی خاطرتونو میخوام همگی ها همگی 15 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۲ من اگه نباشم آب از آب تکون نمی خـــــــوره! نواندیشان اگه نباشه آب از آب تکـــون می خوره... مسخره بازی ! جدی اگه نواندیشان نباشه خیلی حالم گرفته میشه...! 12 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۲ عجب تاپیک باحالی اگه من نباشم ====>> یکی دیگه میاد جای من اگه من دیگه نباشم ====>> سراغمو از هیچکی نمیتونین بگیرین اینجا ... پس حداقل الان سراغمو از خودم بگیرین که بعدا پشیمون نشین ولی اگه اینجا نباشم ====>> حتما روزای خوب اینجارو با دوستای نازنینشو همیشه یادم میمونه و به هرکی برسه اینجارو معرفی میکنم که بیان جای منو بگیرن به امید اینکه وقتی روزی کلا از اینجا رفتم فقط خاطرات خوب از خودم گذاشته باشم 7 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۲ من اگر نبودم صد درصد پولام تموم شده ، نتم قطع شده شماره حسابمو ميدم هر وقت نبودم ، پول بريزيد به حسابم ، سريعا ميام ______________________________________________________________________ اون كه شوخي بود ولي خب نبودم كه نبودم به درك يك نفس كش كمتر ، اكسيژن بيشتر 6 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ هیچ اتفاقی نمی افته اما یه دو سه نفری از نبودن من خوشحال میشم الهی بمیرند 6 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ هستیم چه اتفاقی افتاده که نباشیم بیفته؟ 6 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۲ سلام به پری و زری و شقی و ممی و وافی و سجاد و مهناز و سمن و ابوالفضل و باقی دوستان.... اینجا هم مثل دنیای واقعی...ما باشیم به راهش ادامه میده...نباشیم هم همینطور...فقط باید سعی کنیم یاد و خاطره خوبی به جا بزاریم.همون پرنده و پرواز . اما باور کنین نواندیشان نباشه انگار یه چیز کمه...میدونم که میگم....تجربه کردم....اما شما تجربه نکنین! مدتی که نبودم بعضی از دوستان از طریق ایمیل و پروفایلم در سایتهای دیگه محبتاشونو دریغ نمیکردن....شرمنده محبتاشونم. اما این مدت خرم رو فکر کنم بعنوان غنیمت برداشتن.کی؟نمیدونم...هر کی که برده خودش دوستانه بزاره سرجاش...از مال دنیا همین یه خر رو داشتم...هنوز نمردم که تصاحبش کردین....دفعه بعد اگه خواستم برم می سپارمش دست یکی.خودم انتخاب میکنم...فعلاً لازمش دارم.... 5 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۲ بودن و نبودن بعضي ها هيچ فرقي نميكنه...... شايد من يكي از اين آدما براي اين انجمن باشم....... اگه يه مدتي كم پيدا بودم ميتونيد خبرمواز مجيدبهره مند يا سلامت يا گندم بگيريد........ اگه تو اين دنيا نباشم از اونور حواسم به دوستاي نوانديشم هست. آخه واقعا دارم اين روزا باهاشون هرروز تو اين انجمن زندگي ميكنم . دلم نميخواد وقتي نبودم دوستام غصه بخورن. بعضي وقتا آدما انقدر يادگاري از خودشون به جا ميزارن كه حتي با نبودنشون هم ميشه هرروز باهاشون زندگي كرد. 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۲ اگه من نباشم فکر نکنم کسی بفهمه ولی اگه کسی فهمید خواست حالم رو بپرسه می تونه به ف یسبوک مراجعه کنه اگه دی اکتیو نبودم می تونه بپرسه(البته تو این فروم فقط آرانوس جزو فرندامه ) اگر هم اینجا نباشه فکر نکنم فروم گردی کنم دیگه چون افراد اینجا تاثیر زیادی رو عقیده ام داشتن (شاید هم رفتم باشگاه) 9 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۲ اگه من نباشم...خو هیچی تنها کسی که شمارمو داره یکی از اجی هامه که اگه اون بزنگه بهم،احتمالا بفهمه من مُردم!!! وگرنه کسی خبردار نمیشه! اگرم نواندیشان نباشه...دلم برا بچه ها تنگ میشه 6 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۲ راستش 2 سال نبودیم کسی ازمون یادی نکرد . از این به بعد هم چشمم اب نمیخوره...... البته بنده از دوستان قدیمی یادی کردم .. یه داریوش بیشتر دارین دوستان 7 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ راستش 2 سال نبودیم کسی ازمون یادی نکرد . از این به بعد هم چشمم اب نمیخوره...... البته بنده از دوستان قدیمی یادی کردم .. یه داریوش بیشتر دارین دوستان درود بر داریوش عزیز. اگه کسی از شما یادی نکرده دلیلی بر این نیست که این مدت که نبودی در نواندیشان جایگاهی نداشتی.اگه بعد از مدتها که برگشتی و تونستی با یوزر خودت فعالیت کنی،یعنی اینکه هنوز جزئی از نواندیشان محسوب میشی و جایگاهت حفظ شده.... ما در نواندیشان فعالیت میکنیم.از بین همه فرومها و انجمنهایی که در نت هست،نواندیشان رو انتخاب کردیم.پس بیایم نواندیش باشیم و موضوعات رو از همه زوایا ببینیم. نواندیشی شما آرزوی ماست. 8 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۳ اگر من نباشم .... که احتمالا به خاطر امتحانات دیگه نخواهم بود برای همه اعضا بخصوص دوستای خوبم اسما و فریماه دلم تنگ میشه 5 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۳ [LIST] [*]اگر من نباشم --------> دو حالت داره... [/LIST] [B] حالت اول:[/B]انجمن نباشم : میتونید سراغمو از [URL="http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=1"][COLOR=#008080][B]ممد [/B][/COLOR][/URL]، [URL="http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=721"][COLOR=#000080][B]سهیل [/B][/COLOR][/URL]، [URL="http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=116"][COLOR=#000080][B]ستاره [/B][/COLOR][/URL]و [URL="http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=625"][B][COLOR=#00ffff]سجاد [/COLOR][/B][/URL]و اونیکی [URL="http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=294"][COLOR=#00ffff][B]سجاد [/B][/COLOR][/URL]بگیرید...یا اینکه به جیمیلم پیام بدید : [U][B]amin.ghedmat@gmil.com[/B][/U] ولی مطمئن باشید...اگر تو این حالت نباشم بعد از مدتی دوباره پدیدار میشم...فعالیت من اصولاً فصلیه!:whistle: [B] حالت دوم:[/B]کلاً نباشم:یعنی مرده باشم...در این حالت من وصیت کردم که جسدمو بسوزونن و بریزن اقیانوس آرام...پس دیگه نمیتونید بیاید سر قبرم:ws3:...ولی اگر مراسمی برگزار شد...هیشکی با لباس سیاه نیاد...هرکی لباس سیاه پوشید اینجوری بزنین تو سرش»:vahidrk: [LIST] [*]اگه نواندیشان نباشد----------> نواندیشان نباشه...دیگه همه چی میپکه دیگه...باید یه انجمن دیگه را بندازیم...:ws3: [/LIST] لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۳ اگر من نباشم تنها علتش اینه که نذاشتن بمونم. ( محمد نذاشت که باشم ) 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ اگر من نبودم،سراغمو از مریم 39 بگیرید که گاهی خودم نمیدونم کجام ولی اون میدونه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده