Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ من اگه نباشم احتمالا کسایی که شماره و میلمو دارن میفهمن دیگه.. شایدم نفهمن.. حالا که هستیم شاد باشیم...شادی کنیم... :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: البته بعد امتحانا.. 13 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ اتفاقا من به این موضوع خیلی فکرمیکنم..... اگر نباشم شاید آبجیم بیاد اینجا بگه دیگه نمیام .... نمی دونم شایداصلا کسی هم نباشه یاد من کنه........ ولی همه آگاه باشید اگرمن به مدت چند روز نیومدم انجمن حتما برام یک اتفاقی افتاده:icon_pf (34): آخی من اگه نباشم آبجیم هم دیگه فکر نکنم بیاد اینجا خبر بده....... کلا فراموش میشم میره پی کارش......... اگر اینجا نباشم میخوام دیگه هیچ جای دیگه هم نباشم کلا محو بشم از صفحه روزگار 7 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ هستم در خدمتتون ، ولی ... اگر من نباشم --------> به یاد پرتو بانو ، یه مسابقه در تالار گرافیک بزارید ، و به نفر آخر مدال بدید ... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اگر رفتم، نیاید دنبالم ... چون فراموش کردنه اینجا بسی سخت است ... 14 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ من اگه نباشم ؛چه بهتر دیگه ولی کسایی که بهم دسترسی دارن : خواهرم تو این انجمن هست ؛ tahoora سارا که همکلاسیمه و همه شماره هامو داره:دی zahra22 , MiniA , Sepide mt , vina , RAPUNZEL هم شمارمو دارن تو فیس بوک هم هستم دیگه لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ احتمال داره کم کم و اروم محو بشم جوری که کسی متوجه نشه 7 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ احتمال داره کم کم و اروم محو بشم جوری که کسی متوجه نشه تو 3 عدد صحیح و 14 به توان دو میل میکنی که می خوای محو بشی لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ تو 3 عدد صحیح و 14 به توان دو میل میکنی که می خوای محو بشی هر چیزی عمر مفیدی داره عمر وب گردی من به سر رسیده 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ هر چیزی عمر مفیدی داره عمر وب گردی من به سر رسیده اخی یعنی باید وحید ببرت طرح تعویض زن (زن فرسودش رو بده بعد یه زن نو بگیره):hapydancsmil:اخ جون 1 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ خوب من اگه نباشم! اوممممممممم:girl_in_dreams: فکر نکنم کسی متوجه بشه!! اگه یه وقتی یادتون افتاد یاد این بیفتید که من دوست دارم دوستام همیشه شاد باشن :hapydancsmil: پس شاد باشید:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v و لبخند بزنید:yes: :girl_yes2: 13 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ با توجه به این نکته که جمع کثیری از دوستان من از این جمع محو شدن فک نکنم نبودم خیلی احساس بشه !! پسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس تا زنده ام رزمنده اممممممممممممممممممممممممممممممممممممم 13 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ من اگر نباشم بدونید اخراجم کردن سر اسپم تو تاپیک مدیرااااااااااااااااااااااااااا 9 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ من اگر یه مدت طولانی نیومدم انجمن بدونید مردم یا یه مشکلی دارم کسایی هم که تو یاهو با من در تماس هستن من اگر دو روز گذشت و آف نزاشتم یا آنلاین نشدم بدونید مردم یا مشکلی واسم پیش اومده ولی کلا کسی فکر نکنم باشه که از مردن من با خبر بشه اگر هم بخوام برم که تو پروفایلم می نویسم اگر هم نواندیشان نباشه منو تو یاهو میتونید پیدام کنید 16 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ من اگه نباشم اين ايميلم البته بودن نبودنم واسه كس مهم نيست اما خب باز شايد خواستين پيدام كنيد ghonche.angel@yahoo.com 9 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ اتفاقا اخیرا زیاد خواب مردنمو میبینن ملت!فکر کنم نزدیک باشه ولی اگه مردم هستن بچه هایی که توی نت شماره مو داشته باشن منتها اون موقع که دیگه نیستم که گوشیمو جواب بدم احتمالا mechjjآگهی فوتمو توی خیابون میبینه میاد بهتون میگه!فقط برام زیاد فاتحه بخونید که اومدیم و وان دنیاییم بود!من توی این دنیا کار خوبی انجام ندادماا اگرم نواندیشان نبود یه جای دیگه 13 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ من نباشم یه جماعتی از دستم راحت میشن خودم میدونم:persiana__hahaha: Sanaz*, El Roman, Fo.Roo.GH, goddess_s, lorena, MohammadReza, pari daryayi, partow, sadafv, Sepideh.mt, Ssara, کتایون اینایی که پایین پست من تشکر زدن یعنی چییییییییییییی؟؟؟؟؟ :179: یعنی حرف منو تائید میکنن؟ من نباشم از دست من راحت میشن؟؟؟؟؟؟؟ خیلی... 12 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ Sanaz*, El Roman, Fo.Roo.GH, goddess_s, lorena, MohammadReza, pari daryayi, partow, sadafv, Sepideh.mt, Ssara, کتایون اینایی که پایین پست من تشکر زدن یعنی چییییییییییییی؟؟؟؟؟ :179: یعنی حرف منو تائید میکنن؟ من نباشم از دست من راحت میشن؟؟؟؟؟؟؟ خیلی... من که صرفا جهت همدردی زدم! یعنی سر اونی رو که بخواد از نبود تو خوشحال بشه میبرم 4 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ من که صرفا جهت همدردی زدم! یعنی سر اونی رو که بخواد از نبود تو خوشحال بشه میبرم عزیزمی:aghosh: 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ عزیزمی:aghosh: چه دستای درازی داری نگاری موهاشو اه اه بپا فروغ خانم رو خفه نکنی 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ اگه من نباشم از این دختره یعنی بپرسید/دم عید می آم 6 لینک به دیدگاه
حاج اقا خیارکی 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ خدا یا مارا ببخش که این جماعت را بی ولی راها کرده بودیم ای 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده