zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ من بمیرم نه برا کسی فرق داره..نه کسی میفهمه.. آخییییی دلم برا خودمم سوخت.. 11 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ موضوع جالبی بود من اگه مردم خبرش چه سودی به حال بقیه داره ... پس همون بهتر که کسی نفهمه اگر هم خواستم خداحافظی کنم که من اصولا از این کارا نمیکنم اما اگر خواستید دنبال من بگردید :JC_thinking:... ! من خودم فکر نمی کنم اگر مدتی نباشم کسی به این فکر بیافته که منو پیدا کنه 8 لینک به دیدگاه
Hazhir 513 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ من ميخوام هيچ وقت نباشم نه اينجا نه اونجا نه هيچ جا 4 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ k2 نه k2_h آواتارت آشناست mina_1367 hamin avator 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ اینجا کسی سراغی از کسی نمیگیره اگه باشی همه میبیننت .... اما وقتی رفتی انگار که نه انگار یه روزی بودی ...... آدم 2 هفته نباشه کسی نمیشناستش 9 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ اینجا کسی سراغی از کسی نمیگیره اگه باشی همه میبیننت .... اما وقتی رفتی انگار که نه انگار یه روزی بودی ...... آدم 2 هفته نباشه کسی نمیشناستش دیگه خیلی خطای تعمیم داشتیااااا تاپیک رو زدیم که تا هستیم یاد هم باشیم! ـــــــــــــــــــــــ و اما بقیه دوستان ..........؟! 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ خدایا نمیدونم چه مرگمه یادم نمیاد تو این تاپیک پست زدم یا نه از صبح هم دارم فکر میکنم امروز چند شنبس یادم نیومد الان از یکی پرسیدم گفت دوشنبس:icon_pf (34): ولی خب اگه نبدم بهار و وحید خبرم و میدن بهتون:icon_pf (44): 9 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ من اگه برام اتفاقي بيفته دوستم tanhatarin_asb-3 حتما تاپيك ميزنه ميگه كه من مردم 7 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ دیگه خیلی خطای تعمیم داشتیاااااتاپیک رو زدیم که تا هستیم یاد هم باشیم! خو اعصاب نمیزارن برا آدم .... 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ من اگه نبودم فقط مینی میفهمه اونه که هر روز باهاش در تماسم نبودمم جوجه دیدین یاده من کنین اگه هم نواندیشان نباشه که خب تو محل سکونتم نوشتم سپیده اینجا...سپیده اونجا...سپیده همه جا :dancegirl2: 13 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ من اگه نباشم بی هیچ نام و نشونی بدونید مردم :icon_pf (34): این روحیه رو ندارم که همه راههای ارتباطی رو ببندم (بعید هم میدونم در اینده پیش بیاد ) 13 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ آخیییییییی تاپیک زیر خاکی... من اگه یه روزی نباشم...تو فیس بوکم اعلام میشه....زیاد خودتونو ناراحت نکنین...می دونم که دیگه کتایون پیدا نمی کنین اخرشم مردم دیدی؟ هیچ کاریم صورت ندادم تو این دنیا... نو اندیشان اگه نباشه ما که هستیم این مهمه... من رسما این جا دروغ گفتم...فیس بوکمو بستم اما همچنان این جا حضور به هم میرسانم... 8 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ من اگه نباشم هیشکی نمیفهمه . هیچکس هم تو دنیای واقعی از انجمن نیستش که خبری ازم بگیره. اگه برای یه مدت طولانی نبودم بدونید به ملکوت اعلا پیوستم دیگه 9 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ من اگه مردم کسی متوجه نمیشه. نواندیشان هم اگه نبود، بیشتر درس میخوونم، فیلمای ندیده مو میبینم و کتابای نخووندمو میخوونم، یه کم هم تو پولم صرفه جویی میشه. هر 10 ساعت اینترنت رو 500 تومن میخریم ما :| 16 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ من اگه نباشم هیچکی نمیفهمه.....هیچکی 10 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی من اگه نباشم کسی یادش میوفته؟ من اگه نباشم صفحه فیسبوکم هست و خیلیا هستن که میتونن بیان رو تایم لاینم بنویسن حامد رفت ... 13 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ من اگه نباشم خو هیج جا نیستم دیگه!چه سوالیه آخه؟ ولی جدا از شوخی:یوحنا آدرس خونمونم داره ولی حالا یوحنا رو از کجا پیدا کنید الله اعلم! فیسبوک هم که هست ایمیلم که هست:libera_lacy@yahoo 10 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ من نباشم یه جماعتی از دستم راحت میشن خودم میدونم:persiana__hahaha: 15 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده