Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ زیاد فرقی نداره ولی با رضایت و کاملا زیر نظر خانواده باشه ! 7 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ صد البته ممکنه اسمش موفقیت، کامیابی یا هر چیز دیگه ای باشه. ولی منظورم اینه که نمیشه راجع به آینده اینطوری حکم صادر کرد. چون عموما نتیجه کارهای دولت ها با برنامه ریزی های دقیق در همه جای دنیا غلط از آب در میاد. چطور میشه از احساسات، روابط و تعاملات اجتماعی یک انسان که با شرایط روحیش (که البته روحیات انسانها پویاست) وابستگی خاصی داره اینطوری با قطعیت نظر داد؟ شاید اصلا کار درستی نباشه. چه بسا این فرض باعث از بین رفتن موقعیتی هم بشه. آخه هر کسی خب نمیتونه بره جلو و صحبت کنه،خودم رو میگم مثلا اینه که معمولا این تیپ افراد واگذار میکنند به خانواده،بازم خودم رو عرض میکنم 7 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آخه هر کسی خب نمیتونه بره جلو و صحبت کنه،خودم رو میگم مثلااینه معمولا این تیپ افراد واگذار میکنند به خانواده،بازم خودم رو عرض میکنم پس من باید بگم مدیر این تالار یه تاپیک آموزشی با موضوع روش صحیح برقراری ارتباط و آشنایی با جنس مخالف برای این دسته از دوستان محجوب به حیا برگزار کنه. 6 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پس من باید بگم مدیر این تالار یه تاپیک آموزشی با موضوع روش صحیح برقراری ارتباط و آشنایی با جنس مخالف برای این دسته از دوستان محجوب به حیا برگزار کنه. آره حتما بگو من که استفاده خواهم کرد ولی بازم من درست نمیشم،دوستام خیلی تلاش کردند که...بگذریم نشد دیگه راستی اولین انتخاب مهمترین انتخاب به نظرت؟ به نظرت چند درصد دوستی ها دائمی و محکم هست؟ به نظرت اینکه توی یه فیلم میبینی دختر غرورش رو میذاره زیر پا و میره جلو به پسر پیشنهاد دوستی میده مشکل داره؟ (مثل فیلم"دل شکسته) آیا در واقعیت این هست؟ آیا اونوقت اون دختر مشکلدار باید دیده بشه؟ 7 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آره حتما بگومن که استفاده خواهم کرد ولی بازم من درست نمیشم،دوستام خیلی تلاش کردند که...بگذریم نشد دیگه راستی اولین انتخاب مهمترین انتخاب به نظرت؟ به نظرت چند درصد دوستی ها دائمی و محکم هست؟ به نظرت اینکه توی یه فیلم میبینی دختر غرورش رو میذاره زیر پا و میره جلو به پسر پیشنهاد دوستی میده مشکل داره؟ (مثل فیلم"دل شکسته) آیا در واقعیت این هست؟ آیا اونوقت اون دختر مشکلدار باید دیده بشه؟ خودش خوند استارت میکنه ولی چنین تاپیکی از حساسیت ویژه ای برخورداره. ضمن اینکه نظارت دقیقی میطلبه. همه سوالاتتون هم تابع شرایط جواب های مختلفی داره. 5 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به نظر من ادم ازدواج نکنه راحت تره والا چه کاریه خودشو درگیر کنه 11 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ از لحاظ جامعه شناسی حتی اگه تمام افراد جامعه خوب باشند لزوماً دلیل بر وجود جامعه ی خوب نیست. در زندگی دو نفره هم دیلیل برای اینکه این مواردی که گفته شد کاملاً مثل هم باشه. فقط کافیه که انسان از خودگذشتگی داشته باشه. این رو همین الان در خودتون میتونید ببینید. اینکه فک میکنید نمیتونید ازدواج کنید بخاطر خیلی چیزاس که بهتره از یه روانشناس و مشاور بپرسید. اینجا من چیز میگم ناراحت میشین:ws2: میشه بگی منم همیشه میگم من بدرد زندگی مشترک نمیخورم و نمیتونم یکی رو تحمل کنم خودمم میدونم این یه مشکل روحیه اما نمیدونم چرا من با روش سنتی موافق نیستم اما ی سوال واسم پیش اومده چرا گذشته ک ازدواجا سنتی بود طلاق کم بود اما الان تا دلت بخاد طلاق این همه زیاده با این شیوه ازدواج نوین اون بیچاره محکوم بود به ادامش نه اینکه خوشبخت بود به نظر من ادم ازدواج نکنه راحت تره والا چه کاریه خودشو درگیر کنه اینا تا زمانی خوبه که جوونی و میری سرکار میای هم اینقد خسته ای میخوابی و .... اما یه دوره ای ادم دیگه بازنشسته میشه تنها میشه 9 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینا تا زمانی خوبه که جوونی و میری سرکار میای هم اینقد خسته ای میخوابی و .... اما یه دوره ای ادم دیگه بازنشسته میشه تنها میشه خوب بعدشم آدم میره دور دنیا رو می گرده و کیف می کنه فوقش نسلش منقرض میشه دیگه که اونم مهم نیست:ws2: 8 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دوستان عزیزخواهش میکنم اسپم نکنید.حذف خواهدشد. 7 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من خودم به شخصه نحوه اشنایی برایم اهمیت نداشت مهم ادامه راه برای شناخت طرفم بود.اینکه سعی کنم بیشتراورادرجمع خانواده ومحیط خانه اش ببینم.جایی که شخص زیادنمیتواندهویت اصلی خودراپنهان سازد.من تقریباتمام راههاراآزموده ام.وحرفهایی که میزنم ازروی تجربه است نه جملات کتاب است نه حرفهای دیگران.دربین تمام مسیرهایی که رفته ام فقط به یک جمله ایمان آورده ام.ازدواج وقت داردوقتش که برسدخودش جورمیشودفقط بایدبه نشانه هادقت کرد.حال ممکن است درخیابان باشدگاه درمحیط دانشگاه گاهی هم دریک مسیر سنتی!یکی ازدوستانم میگفت آدمی نان قلبش رامیخورد.هرچه قلب پاکتری داشته باشیدوهرچه بیشترخصوصیات انسانی رادرخود پرورش دهید.همسری شایسته ترنصیب شمامیشود.سقراط میگفت ازدواج کنیدبه هرقیمت که شده اگرهمسرشماخوب باشدسعادتمندمیشوید اگربدباشدفیلسوف خواهید شد 12 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شما به شانس اعتقاد دارید؟ اول خواستم بگم بله... ولی بعد دیدم توضیح شما با درک من از شانس انگار فرق میکنه... خوب شانس هم به شکل منطقی میشه روش کار کرد... یعنی میشه اندازش گرفت... توی ریاضیات محاسبات اعداد بزرگ رو داشتیم... به اون شکل بله بنده هم بهش معتقدم... بنده معتقدم ممکنه روزی از این همه آدم ناگهان دقیقا به شکلی عجیب و غریب با فردی آشنا بشم که تمام اون خصوصیاتی رو که من میخوام داشته باشه... وقتی میگم خصوصیاتی که من میخوام در یک جمله اگر بخوام خلاصه اش کنم یعنی انسان خیلی خیلی بهتری باشه از چیزی که من هستم... همین... من میخوام با کسی ازدواج کنم که باعث بهتر شدن من بشه... تا حالا هر کسی رو که دیدم از خودم خیلی پایین تر بوده متاسفانه... شانس، قسمت، سرنوشت، تقدیر و ... از نظر من یه معنی میده. منظورم اون چیزی هم نبود که شما میگید. اون میشه تصادف یا حادثه! آقای وافن گفتن با توجه به یک سری دلایل امکانش خیلی کمه یا شاید صفره که بخوان ازدواج کنن. در واقع گفتن احتمالش خیلی پائینه. دلیلشون هم اینه که تعداد رابطه هایی که در زندگیشون شکل میگیره کمه. احتمالش به همین خاطر کمه که از بین همین تعداد محدود و ناچیز گزینه مورد نظر خودشونو پیدا کنن. افراد خیلی زیادی رو معتقد بر این عقیده دیدم که ناگهان تو یه موقعیت همه معادلات پیش فرضشون به هم میریزه. یه دفه احساس میکنن سوژه مورد نظرشون تلپی از اون بالا افتاده پایین. بعد میبینی مزدوج شده بهش میگی چی شد؟ میگه این فرق میکنه. این اسمش چیه؟ فکر نمیکنم صفره... ولی فکر میکنم خیلی امکانش کمه... و البته فکر میکنم منطقم قابل دفاع باشه... شما نگاه کنید که از تمام ازدواج هایی که صورت میگیره چند تای اونها مناسب هستند ؟ "مناسب" رو که میگم از نظر خودم هست... ممکنه فردی فکر کنه ازدواجش خیلی هم مناسبه... ولی ممکنه از نظر بنده نباشه... و شما همینطور نگاه کنید به منطقی که پشت خیلی از ازدواج ها وجود داره... کاملا غلط هست... مسیرشون به هیچ میره... در مورد ادامه ی صحبتتون باید عرض کنم که بنده به هیچ وجه آدمی نیستم که در موقعیت بدون دلیل و منطق چیزی رو بپذیرم... معیار هام همیشه ثابت هستند و تابع موقعیت نیستند... ولی باز هم گفتم ممکنه روزی دقیقا اون چیزی که میخوام پیدا بشه... بنده نگفتم امکان نداره... گفتم امکانش خیلی خیلی کمه... من واقعا از تنهایی لذت میبرم... مشکلی با تنها بودن ندارم... بیشترین پیشرفت و خودسازی هم برای من زمانی اتفاق افتاده که در تنهایی بودم... 11 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وقتی میگم خصوصیاتی که من میخوام در یک جمله اگر بخوام خلاصه اش کنم یعنی انسان خیلی خیلی بهتری باشه از چیزی که من هستم... همین... فكر كنم اين ويژگي آدمهاي بلند پروازه وقتي من اين موضوع عنوان ميكنم يعني بهتر از خودمو مي خوام محكوم به از خود راضي بودن ، توقع بالا و ...خلاصه اينكه خودمو خيلي تحويل ميگيرم البته به اينم معتقدم كه دو طرف بايد همديگر كامل كنند ولي كامل كردن با تحمل كردن متفاوته 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بعضی از دوستان در صحبتاشون در مورد نیمه گشده گفته بودنآیا بنظر شما اصلا نیمه گمشده ای وجود داره؟ 5 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فكر كنم اين ويژگي آدمهاي بلند پروازهوقتي من اين موضوع عنوان ميكنم يعني بهتر از خودمو مي خوام محكوم به از خود راضي بودن ، توقع بالا و ...خلاصه اينكه خودمو خيلي تحويل ميگيرم البته به اينم معتقدم كه دو طرف بايد همديگر كامل كنند ولي كامل كردن با تحمل كردن متفاوته متوجه نشدم منظورتون چیه... اینکه میخوام با فردی باشم که از خودم بهتره و بیشتر میفهمه یعنی میخوام خودم رو به اون تحمیل کنم ؟ بنده اتفاقا اصلا خودم رو تحویل نمیگیرم... اگر خودم رو تحویل میگرفتم میگفتم کسی نیست که اینقدر خوب باشه که من باهاش ازدواج کنم... این میشه خود تحویل گیری حاااد... به هر حال اگر به نظر شما اینکه آدم دنبال فردی بهتر از خودش بگرده (البته نمیدونم تعریف شما از "بهتر" چی هست... شاید با تعریف من متفاوت باشه) میشه توقع بالا و خود تحویل گیری... پس بنده همونطور که گفتم ازدواج نمیکنم... اینطوری بسیار زندگی شیرین تری خواهم داشت و نیاز نیست یک فردی رو که خیلی عقبه با خودم بکشم... 9 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بعضی از دوستان در صحبتاشون در مورد نیمه گشده گفته بودنآیا بنظر شما اصلا نیمه گمشده ای وجود داره؟ فکر نکنم... نسبی هست... برای هر کسی متفاوته... نیمه ی گمشده ممکنه با ازدواج با هزار خانوم یا آقا هم پیدا نشه... یک فردی هم ممکنه تمام عمرش تنها باشه و نیمه ی گمشده ای هم نداشته باشه... 8 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ متوجه نشدم منظورتون چیه... اینکه میخوام با فردی باشم که از خودم بهتره و بیشتر میفهمه یعنی میخوام خودم رو به اون تحمیل کنم ؟ بنده اتفاقا اصلا خودم رو تحویل نمیگیرم... اگر خودم رو تحویل میگرفتم میگفتم کسی نیست که اینقدر خوب باشه که من باهاش ازدواج کنم... این میشه خود تحویل گیری حاااد... به هر حال اگر به نظر شما اینکه آدم دنبال فردی بهتر از خودش بگرده (البته نمیدونم تعریف شما از "بهتر" چی هست... شاید با تعریف من متفاوت باشه) میشه توقع بالا و خود تحویل گیری... پس بنده همونطور که گفتم ازدواج نمیکنم... اینطوری بسیار زندگی شیرین تری خواهم داشت و نیاز نیست یک فردی رو که خیلی عقبه با خودم بکشم... من گوشه اي از حرفهاي شمارو برداشتم و خودمو مثال زدم و منظورم از تحويل گرفتن خودم برداشت ديگران از اين موضوع بود اتفاقا كار درستي ميكنين و خيلي منطقي و اصوليه 6 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من گوشه اي از حرفهاي شمارو برداشتم و خودمو مثال زدمو منظورم از تحويل گرفتن خودم برداشت ديگران از اين موضوع بود اتفاقا كار درستي ميكنين و خيلي منطقي و اصوليه مرسی... من فکر کردم منظورتون من بودم... ببخشید... 6 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بعضی از دوستان در صحبتاشون در مورد نیمه گشده گفته بودنآیا بنظر شما اصلا نیمه گمشده ای وجود داره؟ من تقریبا به این قضیه اعتقاد دارم... من خیلی سخته که دو تا آدم در یک مکان و زمان درست همدیگه رو ملاقات کنن... خیلی به ندرت پیش میاد که ادما با کسی ازدواج کنن که برای اونا ساخته شده... 7 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فکر نکنم... نسبی هست... برای هر کسی متفاوته... نیمه ی گمشده ممکنه با ازدواج با هزار خانوم یا آقا هم پیدا نشه... یک فردی هم ممکنه تمام عمرش تنها باشه و نیمه ی گمشده ای هم نداشته باشه... من تقریبا به این قضیه اعتقاد دارم...من خیلی سخته که دو تا آدم در یک مکان و زمان درست همدیگه رو ملاقات کنن... خیلی به ندرت پیش میاد که ادما با کسی ازدواج کنن که برای اونا ساخته شده... من قبولش ندارم.واسه چی ما باید یه نیمه ای داشته باشیم که گم شده باشه 8 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به نظر من در یک محیط آموزشی عاشق بشین و اینا من دنبال کسی بودم که افکارش با افکار من هم خونی داشته باشه که :girl_blush2: 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده