رفتن به مطلب

بهترین دوست تون کیست؟!!!

یک رهگذر

ارسال های توصیه شده

سلام:icon_gol:

قطعا همه ما در زندگیمون دوستانی داریم..دوستانی که وارد زندگی مان میشوند و میروند و البته بعضی هم می مانند...

بعضی ها بهترین دوستشون مادر ..یا پدر... یا همکلاسی..یا همسر..یا همکار و...........است.

بهترین دوست زندگی تون کی هست..؟ یا کی بوده؟

بهترین ویژگی این بهترین دوست شما چیه؟

اگر خاطره قشنگی از دوستانتون دارین تعریف کنید..:ws37:

• Like 19
لینک به دیدگاه

بهترین دوست من کودک درونم بوده....

کسیکه در سخت ترین لحظات زندگیم بهم امید داده و یک کم روحیه ازش گرفتم.

مهمترین ویژگیش این بوده،که از دنیای خشک و صنعتی و بی احساس خیلی فاصله داره و برای خودش خوش است.

تمامی لحظات شادی زندگیم،با او بهترین خاطرات را داشته ام.

• Like 21
لینک به دیدگاه

بهترین دوست من بهترین دوستام بودند هرکدومشونم برای یه مدتی که نیاز داشتم کنارم بودند بعدش بخاطر مشغله ها ازهم دور شدیم...........

خودم یه وقتهایی بهترین و بدترین دوست خودم هستم

عشق پنهانم هم بهترین دوستم بوده..............

• Like 12
لینک به دیدگاه

بهترين دوستان من در زندگي اول مادرم كه صبر و مهرباني اش الگوي مناسبي برايم بوده است....

و دوست هميشه همراهم ساناز و ع.ي كه با روراستي و صداقتش مرا مجذوب خود كرد...

• Like 10
لینک به دیدگاه

من هیچ دوستی ندارم. نمیتونم با کسی دوس باشم چون خیلی خیلی نسبت به رفتار و خصوصیات آدما حساس هستم. نمیتونم هیچ بدی ای رو تحمل کنم. کلا از هیچ انسانی خوشم نمیاد.

• Like 12
لینک به دیدگاه
من هیچ دوستی ندارم. نمیتونم با کسی دوس باشم چون خیلی خیلی نسبت به رفتار و خصوصیات آدما حساس هستم. نمیتونم هیچ بدی ای رو تحمل کنم. کلا از هیچ انسانی خوشم نمیاد.

:banel_smiley_4:

با اون تحلیلایی که تو از ما میکردی من گفتم الان هزار تا رفیق داری42kmoig.gif

• Like 5
لینک به دیدگاه

بهترین دوست من دوشب پیش دریک سانحه رانندگی کشته شد.الان تنهادوستم خداست.درزمین کسی که بتوان نام مقدس دوست برآن نهادندارم متاسفانه

• Like 14
لینک به دیدگاه

بهترین دوستم یه پیرمردست که اسمش گرجی پسر عموی اون گرجی بود که بازیگر بود اونه......مرد بسیار مشتی پاک ومهربان.......بهترین خاطره ام هم اینه که همیشه میخونه منم میرقصم یعنی خودشم میرقصه.....چون هم طبع شعر داره هم خوانندگی......خیلی باحاله

• Like 9
لینک به دیدگاه

چند تا دوست خوب دارم که با من صمیمی هستن..و منم خیلی دوستشون دارم و براشون احترام قائلم

و لی من فقط با خدا صمیمی ام و البته با یکی که سالها پیش تنهام گذاشت..

اون بهترین و صمیمی ترین دوستم بود..

همیشه یادش در قلبم زنده است..

شاید.... یه روزی.....یه جایی..... دوباره همو ببینیم..!!:icon_gol::ws44:

• Like 8
لینک به دیدگاه
:banel_smiley_4:

با اون تحلیلایی که تو از ما میکردی من گفتم الان هزار تا رفیق داری42kmoig.gif

رفیق کجا و دوست کجا...

همه ی ما شونصد تا رفیق داریم ولی ممکنه حتی 1 دوست واقعی هم نداشته باشیم. دوست خیلی از ویژگی ها میخواد که بشه اسمش رو دوست گذاشت. دوست کسی که تو شادی های آدم شاده و تو غمهای آدم غمگین... کسی که آدم دلش گرفت بشینه و باهاش درد و دل کنه تا آروم شه... کسی که هیچ موقع و تحت هیچ شرایطی آدم رو تنها نذاره... تعریفش زیاده خاله شقایق...:w16:

• Like 6
لینک به دیدگاه

رفیق کجا و دوست کجا...

همه ی ما شونصد تا رفیق داریم ولی ممکنه حتی 1 دوست واقعی هم نداشته باشیم. دوست خیلی از ویژگی ها میخواد که بشه اسمش رو دوست گذاشت. دوست کسی که تو شادی های آدم شاده و تو غمهای آدم غمگین... کسی که آدم دلش گرفت بشینه و باهاش درد و دل کنه تا آروم شه... کسی که هیچ موقع و تحت هیچ شرایطی آدم رو تنها نذاره... تعریفش زیاده خاله شقایق...:w16:

با این توضیحاتی که شما دادید بنده یک دوست دارم... تمام این خصوصیات رو داره و بیشتر...

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

دوست خوب اونیه که دلیل خنده و شریک گریه هات باشه

مامانم بهترین دوست و همراه و همیارم توی زندگیم بوده و هست :ws37:

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

بهترین دوست من هادی هست

کسایی که میان تور تنگه واشی میبینننش

همیشه کنارم بوده 6 سال هست که با هم دوستیم خیلی ها فکر می کنن برادرمه

هر وقت بهش احتیاج داشتم کنارم بوده و هر کاری که از دستش بر میومده با جون و دل برام انجام داده به نظر من که یک دوست واقعیه

البته منم هر کاری از دستم بربیاد براش انجام میدم

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...