یک رهگذر 689 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام قطعا همه ما در زندگیمون دوستانی داریم..دوستانی که وارد زندگی مان میشوند و میروند و البته بعضی هم می مانند... بعضی ها بهترین دوستشون مادر ..یا پدر... یا همکلاسی..یا همسر..یا همکار و...........است. بهترین دوست زندگی تون کی هست..؟ یا کی بوده؟ بهترین ویژگی این بهترین دوست شما چیه؟ اگر خاطره قشنگی از دوستانتون دارین تعریف کنید.. 19 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بهترین دوست من کودک درونم بوده.... کسیکه در سخت ترین لحظات زندگیم بهم امید داده و یک کم روحیه ازش گرفتم. مهمترین ویژگیش این بوده،که از دنیای خشک و صنعتی و بی احساس خیلی فاصله داره و برای خودش خوش است. تمامی لحظات شادی زندگیم،با او بهترین خاطرات را داشته ام. 21 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بهترین دوست من بهترین دوستام بودند هرکدومشونم برای یه مدتی که نیاز داشتم کنارم بودند بعدش بخاطر مشغله ها ازهم دور شدیم........... خودم یه وقتهایی بهترین و بدترین دوست خودم هستم عشق پنهانم هم بهترین دوستم بوده.............. 12 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بهترين دوستان من در زندگي اول مادرم كه صبر و مهرباني اش الگوي مناسبي برايم بوده است.... و دوست هميشه همراهم ساناز و ع.ي كه با روراستي و صداقتش مرا مجذوب خود كرد... 10 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هادی معروف به زبل خان بهترین دوست من بعد از خانوادم خصوصیاتش 95%مثل خودم بهترین خاطراتمون سفرهای شمالمون 9 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من هیچ دوستی ندارم. نمیتونم با کسی دوس باشم چون خیلی خیلی نسبت به رفتار و خصوصیات آدما حساس هستم. نمیتونم هیچ بدی ای رو تحمل کنم. کلا از هیچ انسانی خوشم نمیاد. 12 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من هیچ دوستی ندارم. نمیتونم با کسی دوس باشم چون خیلی خیلی نسبت به رفتار و خصوصیات آدما حساس هستم. نمیتونم هیچ بدی ای رو تحمل کنم. کلا از هیچ انسانی خوشم نمیاد. با اون تحلیلایی که تو از ما میکردی من گفتم الان هزار تا رفیق داری 5 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ با تشکر از دوست عزیز ک منو تو این موقعیت قرار داد بهترین دوستم خان دادا سولی آجی سحر و گارداش جانیم حامد و منزل گرامی نورا استن 7 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بهترین دوست من دوشب پیش دریک سانحه رانندگی کشته شد.الان تنهادوستم خداست.درزمین کسی که بتوان نام مقدس دوست برآن نهادندارم متاسفانه 14 لینک به دیدگاه
Samira-SLS 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بهترین دوستم اول خدا و بعد یکی از دوستان صمیمی ام بوده که همیشه من رو آروم نگه داشتند. توضیحی هم نیست که بدم :ws2: 9 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بهترین دوستم یه پیرمردست که اسمش گرجی پسر عموی اون گرجی بود که بازیگر بود اونه......مرد بسیار مشتی پاک ومهربان.......بهترین خاطره ام هم اینه که همیشه میخونه منم میرقصم یعنی خودشم میرقصه.....چون هم طبع شعر داره هم خوانندگی......خیلی باحاله 9 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دوست ان باشد كه گيرد دست دوست در پريشان حالي و درماندگي بهترين دوستم مادرمه 8 لینک به دیدگاه
یک رهگذر 689 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چند تا دوست خوب دارم که با من صمیمی هستن..و منم خیلی دوستشون دارم و براشون احترام قائلم و لی من فقط با خدا صمیمی ام و البته با یکی که سالها پیش تنهام گذاشت.. اون بهترین و صمیمی ترین دوستم بود.. همیشه یادش در قلبم زنده است.. شاید.... یه روزی.....یه جایی..... دوباره همو ببینیم..!! 8 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ با اون تحلیلایی که تو از ما میکردی من گفتم الان هزار تا رفیق داری رفیق کجا و دوست کجا... همه ی ما شونصد تا رفیق داریم ولی ممکنه حتی 1 دوست واقعی هم نداشته باشیم. دوست خیلی از ویژگی ها میخواد که بشه اسمش رو دوست گذاشت. دوست کسی که تو شادی های آدم شاده و تو غمهای آدم غمگین... کسی که آدم دلش گرفت بشینه و باهاش درد و دل کنه تا آروم شه... کسی که هیچ موقع و تحت هیچ شرایطی آدم رو تنها نذاره... تعریفش زیاده خاله شقایق... 6 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ رفیق کجا و دوست کجا... همه ی ما شونصد تا رفیق داریم ولی ممکنه حتی 1 دوست واقعی هم نداشته باشیم. دوست خیلی از ویژگی ها میخواد که بشه اسمش رو دوست گذاشت. دوست کسی که تو شادی های آدم شاده و تو غمهای آدم غمگین... کسی که آدم دلش گرفت بشینه و باهاش درد و دل کنه تا آروم شه... کسی که هیچ موقع و تحت هیچ شرایطی آدم رو تنها نذاره... تعریفش زیاده خاله شقایق... با این توضیحاتی که شما دادید بنده یک دوست دارم... تمام این خصوصیات رو داره و بیشتر... 7 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ دوست خوب اونیه که دلیل خنده و شریک گریه هات باشه مامانم بهترین دوست و همراه و همیارم توی زندگیم بوده و هست 6 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ دریا ........ همیشه آرومم میکنه .... وگرنه تو این دنیا همه روابط بر اساس ضوابطه 6 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ بهترین دوست من هادی هست کسایی که میان تور تنگه واشی میبینننش همیشه کنارم بوده 6 سال هست که با هم دوستیم خیلی ها فکر می کنن برادرمه هر وقت بهش احتیاج داشتم کنارم بوده و هر کاری که از دستش بر میومده با جون و دل برام انجام داده به نظر من که یک دوست واقعیه البته منم هر کاری از دستم بربیاد براش انجام میدم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده