رفتن به مطلب

لعنت به این زندگی

Aartemis

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 119
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

**مروز یه خانم مسن رو دیدم،می‌خواست از خیابون رد شه، هیچ ماشینی ترمز نمیکرد. خلاصه رفتم جلو راه گرفتم. رسیدیم اون ور خیابون ، میگه : پسر جون من نوه‌ام الان اندازه توِ ، برو خجالت بکش، بچه این محلی ؟ مامانت کیه ؟ :icon_pf (34):

لعنت به این زندگی‌!

**حتی رو تیکت ترانزیتی که تو فرودگاه میدن به ادم نوشته mrs.... غیر مستقیم میگن هیشکی تو این مملکت سالم نیس...:icon_pf (34):

لعنت به این زندگی

**برای اولین بار در عمرم با یک دختر دوست شدم ، بعد اولین اس ام اسش اینه " می دونی فرق تو با گاو چیه ؟ ... ببخشید شوخی کردم تو با گاو هیچ فرقی نداری " !

واقعا لعنت به این زندگی !:w00:

**دماغمو عمل کردم ! دختره تو دانشگاه برداشته بهم میگه : آقا ببخشید شما دماغتونو کجا ختنه کردین! :w58:

لعنت به این زندگی!‌

**اگه از بچگی بهمن میگفتن مسواک ضرر داره، الان هیچکی دندون دارد نداشت ! لعنت به این زندگی !

**من مطمئنم غذاهای جهنم پر از موئه !:ws44:

ای لعنت به این زندگی

• Like 6
لینک به دیدگاه
ببین اصلن خودتو ناراحت نکن تفریح زندگی به همیناست ولی مطمئن باش تا چند وقته دیگه میگی لعنت به این زندگی چرا به این یارو جواب مثبت دادم وزنش شدم.:ws28:

پروردگارا ؛ لطفاً فردا صبح از روی آن یکی دنده ات بیدار شو .... ما به خوشبختی نیاز داریم ، تو به کمی تنوع ... !!!:sigh:

آخرش باید بگی لعنت به این زندگی اگه نه میبازی:ws3:

لینک به دیدگاه

امروز سر جلسه امتحان ...از 5 تا سوال استاد، زیر 2 تاش کامنت گذاشتم ... و 3 تای دیگه را هم فقط لایک کردم ...!!! لعنت به این زندگی:(

حالا که فیزیک رو حذف کردیم همه دخترای کلاس حتی دختر های ترم بالایی اومدن میگن چرا حذف کردی من بهت یاد میدادم! لعنت به این زندگی!

خواستم عضو فیس بوک بشم دوستم میگه با اسم اصلیت عضو نشی ها! برا استخدام نگا میکنن اگه عضو فیس بوک باشی استخدامت نمی کنن! لعنت به این زندگی‌!

• Like 6
لینک به دیدگاه
امروز سر جلسه امتحان ...از 5 تا سوال استاد، زیر 2 تاش کامنت گذاشتم ... و 3 تای دیگه را هم فقط لایک کردم ...!!! لعنت به این زندگی:(

حالا که فیزیک رو حذف کردیم همه دخترای کلاس حتی دختر های ترم بالایی اومدن میگن چرا حذف کردی من بهت یاد میدادم! لعنت به این زندگی!

خواستم عضو فیس بوک بشم دوستم میگه با اسم اصلیت عضو نشی ها! برا استخدام نگا میکنن اگه عضو فیس بوک باشی استخدامت نمی کنن! لعنت به این زندگی‌!

تووووووووووووووف به این زندگی

:brodkavelarg:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...
  • 1 ماه بعد...

می دونم بی ادبی .. اما اینقدر اینجا توووووف و لعنت فرستادید ...من.. با اجازه :mrsbeasley:

تووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووف به این زندگی :a030:

لعنت به این زندگی

آخیششششششششششششششش..:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...