محسن2115 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ ببین اصلن خودتو ناراحت نکن تفریح زندگی به همیناست ولی مطمئن باش تا چند وقته دیگه میگی لعنت به این زندگی چرا به این یارو جواب مثبت دادم وزنش شدم. 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ توووووووووووووف به این زندگی 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ **مروز یه خانم مسن رو دیدم،میخواست از خیابون رد شه، هیچ ماشینی ترمز نمیکرد. خلاصه رفتم جلو راه گرفتم. رسیدیم اون ور خیابون ، میگه : پسر جون من نوهام الان اندازه توِ ، برو خجالت بکش، بچه این محلی ؟ مامانت کیه ؟ :icon_pf (34): لعنت به این زندگی! **حتی رو تیکت ترانزیتی که تو فرودگاه میدن به ادم نوشته mrs.... غیر مستقیم میگن هیشکی تو این مملکت سالم نیس...:icon_pf (34): لعنت به این زندگی **برای اولین بار در عمرم با یک دختر دوست شدم ، بعد اولین اس ام اسش اینه " می دونی فرق تو با گاو چیه ؟ ... ببخشید شوخی کردم تو با گاو هیچ فرقی نداری " ! واقعا لعنت به این زندگی !:w00: **دماغمو عمل کردم ! دختره تو دانشگاه برداشته بهم میگه : آقا ببخشید شما دماغتونو کجا ختنه کردین! لعنت به این زندگی! **اگه از بچگی بهمن میگفتن مسواک ضرر داره، الان هیچکی دندون دارد نداشت ! لعنت به این زندگی ! **من مطمئنم غذاهای جهنم پر از موئه ! ای لعنت به این زندگی 6 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ پروردگارا ؛ لطفاً فردا صبح از روی آن یکی دنده ات بیدار شو .... ما به خوشبختی نیاز داریم ، تو به کمی تنوع ... !!! 3 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ پسر دو سه سال عکس یه دختر رو رو مارک یه لباس دیده برش میداره میگه داف داف داف لعنت به این زندگی 5 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ :w00: چه بی اعصاب!!!!!!!!!!!!!! لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ ببین اصلن خودتو ناراحت نکن تفریح زندگی به همیناست ولی مطمئن باش تا چند وقته دیگه میگی لعنت به این زندگی چرا به این یارو جواب مثبت دادم وزنش شدم. پروردگارا ؛ لطفاً فردا صبح از روی آن یکی دنده ات بیدار شو .... ما به خوشبختی نیاز داریم ، تو به کمی تنوع ... !!! آخرش باید بگی لعنت به این زندگی اگه نه میبازی لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ امروز سر جلسه امتحان ...از 5 تا سوال استاد، زیر 2 تاش کامنت گذاشتم ... و 3 تای دیگه را هم فقط لایک کردم ...!!! لعنت به این زندگی:( حالا که فیزیک رو حذف کردیم همه دخترای کلاس حتی دختر های ترم بالایی اومدن میگن چرا حذف کردی من بهت یاد میدادم! لعنت به این زندگی! خواستم عضو فیس بوک بشم دوستم میگه با اسم اصلیت عضو نشی ها! برا استخدام نگا میکنن اگه عضو فیس بوک باشی استخدامت نمی کنن! لعنت به این زندگی! 6 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ امروز سر جلسه امتحان ...از 5 تا سوال استاد، زیر 2 تاش کامنت گذاشتم ... و 3 تای دیگه را هم فقط لایک کردم ...!!! لعنت به این زندگی:( حالا که فیزیک رو حذف کردیم همه دخترای کلاس حتی دختر های ترم بالایی اومدن میگن چرا حذف کردی من بهت یاد میدادم! لعنت به این زندگی! خواستم عضو فیس بوک بشم دوستم میگه با اسم اصلیت عضو نشی ها! برا استخدام نگا میکنن اگه عضو فیس بوک باشی استخدامت نمی کنن! لعنت به این زندگی! تووووووووووووووف به این زندگی :brodkavelarg: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ هر روز صبح پله برقیه مترو خرابه. 210 تا پله رو باید بیایم بالا :w74: لعنت به این زندگی 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ تووووووووووووووووف به این زندگی 2 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ باهات موافقم...فقط توووووووووووووووووووف به این زندگی... 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ باهات موافقم...فقط توووووووووووووووووووف به این زندگی... باهات موافقم...فقط توووووووووووووووووووف به این زندگی... 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ همه کج اندیشی ها و غلط کاریهامونو میذاریم به حساب زندگی. لعنت به خودم 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ تووووووووووووف به این زندگی!!! 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ منتظر بودی این تاپیک بیاد بالا ؟؟ زنبیل گذاشته بودی........ آره 2 لینک به دیدگاه
verbena 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ می دونم بی ادبی .. اما اینقدر اینجا توووووف و لعنت فرستادید ...من.. با اجازه :mrsbeasley: تووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووف به این زندگی لعنت به این زندگی آخیششششششششششششششش.. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده