محسن2115 294 ارسال شده در 30 مرداد، 2011 ببین اصلن خودتو ناراحت نکن تفریح زندگی به همیناست ولی مطمئن باش تا چند وقته دیگه میگی لعنت به این زندگی چرا به این یارو جواب مثبت دادم وزنش شدم. 2
MechJJ 11369 ارسال شده در 1 شهریور، 2011 **مروز یه خانم مسن رو دیدم،میخواست از خیابون رد شه، هیچ ماشینی ترمز نمیکرد. خلاصه رفتم جلو راه گرفتم. رسیدیم اون ور خیابون ، میگه : پسر جون من نوهام الان اندازه توِ ، برو خجالت بکش، بچه این محلی ؟ مامانت کیه ؟ :icon_pf (34): لعنت به این زندگی! **حتی رو تیکت ترانزیتی که تو فرودگاه میدن به ادم نوشته mrs.... غیر مستقیم میگن هیشکی تو این مملکت سالم نیس...:icon_pf (34): لعنت به این زندگی **برای اولین بار در عمرم با یک دختر دوست شدم ، بعد اولین اس ام اسش اینه " می دونی فرق تو با گاو چیه ؟ ... ببخشید شوخی کردم تو با گاو هیچ فرقی نداری " ! واقعا لعنت به این زندگی !:w00: **دماغمو عمل کردم ! دختره تو دانشگاه برداشته بهم میگه : آقا ببخشید شما دماغتونو کجا ختنه کردین! لعنت به این زندگی! **اگه از بچگی بهمن میگفتن مسواک ضرر داره، الان هیچکی دندون دارد نداشت ! لعنت به این زندگی ! **من مطمئنم غذاهای جهنم پر از موئه ! ای لعنت به این زندگی 6
سـارا 20071 ارسال شده در 1 شهریور، 2011 پروردگارا ؛ لطفاً فردا صبح از روی آن یکی دنده ات بیدار شو .... ما به خوشبختی نیاز داریم ، تو به کمی تنوع ... !!! 3
saray89 3064 ارسال شده در 1 شهریور، 2011 پسر دو سه سال عکس یه دختر رو رو مارک یه لباس دیده برش میداره میگه داف داف داف لعنت به این زندگی 5
Aartemis 6639 سازنده ارسال شده در 2 شهریور، 2011 ببین اصلن خودتو ناراحت نکن تفریح زندگی به همیناست ولی مطمئن باش تا چند وقته دیگه میگی لعنت به این زندگی چرا به این یارو جواب مثبت دادم وزنش شدم. پروردگارا ؛ لطفاً فردا صبح از روی آن یکی دنده ات بیدار شو .... ما به خوشبختی نیاز داریم ، تو به کمی تنوع ... !!! آخرش باید بگی لعنت به این زندگی اگه نه میبازی
Aartemis 6639 سازنده ارسال شده در 2 شهریور، 2011 امروز سر جلسه امتحان ...از 5 تا سوال استاد، زیر 2 تاش کامنت گذاشتم ... و 3 تای دیگه را هم فقط لایک کردم ...!!! لعنت به این زندگی:( حالا که فیزیک رو حذف کردیم همه دخترای کلاس حتی دختر های ترم بالایی اومدن میگن چرا حذف کردی من بهت یاد میدادم! لعنت به این زندگی! خواستم عضو فیس بوک بشم دوستم میگه با اسم اصلیت عضو نشی ها! برا استخدام نگا میکنن اگه عضو فیس بوک باشی استخدامت نمی کنن! لعنت به این زندگی! 6
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 2 شهریور، 2011 امروز سر جلسه امتحان ...از 5 تا سوال استاد، زیر 2 تاش کامنت گذاشتم ... و 3 تای دیگه را هم فقط لایک کردم ...!!! لعنت به این زندگی:( حالا که فیزیک رو حذف کردیم همه دخترای کلاس حتی دختر های ترم بالایی اومدن میگن چرا حذف کردی من بهت یاد میدادم! لعنت به این زندگی! خواستم عضو فیس بوک بشم دوستم میگه با اسم اصلیت عضو نشی ها! برا استخدام نگا میکنن اگه عضو فیس بوک باشی استخدامت نمی کنن! لعنت به این زندگی! تووووووووووووووف به این زندگی :brodkavelarg: 1
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 21 شهریور، 2011 هر روز صبح پله برقیه مترو خرابه. 210 تا پله رو باید بیایم بالا :w74: لعنت به این زندگی 5
Yekta.M 15459 ارسال شده در 21 شهریور، 2011 باهات موافقم...فقط توووووووووووووووووووف به این زندگی... 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 21 شهریور، 2011 باهات موافقم...فقط توووووووووووووووووووف به این زندگی... باهات موافقم...فقط توووووووووووووووووووف به این زندگی... 2
Fakur 9754 ارسال شده در 27 مهر، 2011 همه کج اندیشی ها و غلط کاریهامونو میذاریم به حساب زندگی. لعنت به خودم 4
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 27 مهر، 2011 منتظر بودی این تاپیک بیاد بالا ؟؟ زنبیل گذاشته بودی........ آره 2
verbena 1111 ارسال شده در 28 مهر، 2011 می دونم بی ادبی .. اما اینقدر اینجا توووووف و لعنت فرستادید ...من.. با اجازه :mrsbeasley: تووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووف به این زندگی لعنت به این زندگی آخیششششششششششششششش.. 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری