p mehdi q 6226 ارسال شده در 15 مرداد، 2011 این نوشته های مال اشخاص مختلفه.......... خب شما باید بیای کوچیک کوچیک مشکلات مردمو کنار هم بذاری یه کوه بسازی؟:w74: 2
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 15 مرداد، 2011 روحم میخواهد برود یک گوشه بنشیند پشتش را بکند به دنیا پاهایش را بغل کند و بلند بلند بگوید: من دیگر بازی نمیکنم 4
sweetest 4756 ارسال شده در 15 مرداد، 2011 روحم میخواهد برود یک گوشه بنشیند پشتش را بکند به دنیا پاهایش را بغل کند و بلند بلند بگوید: من دیگر بازی نمیکنم یه بنده خدایی هم بود حالا نمیدونم روحش میگفت یا خودش وایسا دنیا من میخوام پیاده شم ولی خوب راس میگفت 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 15 مرداد، 2011 مرسی خیلی تاپیک قشنگیه از دکمه تشکر استفاده کن فاطمه خانم ضمنا": توووووووووووف به این زندگی 3
داريوش 2148 ارسال شده در 15 مرداد، 2011 اول از همه از استارتر محترم تشكر بخاطر مطالب قشنگش و تشكر كه اينقدر اين زندگي رو به چالش كشوند هي لعنت كرد به اين زندگي از هر چي زندگي بدم اومد اوف:icon_pf (34): 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 15 مرداد، 2011 راستي تو توفت تمام نشده اينقدر توف زدي نه بابا توووووووووووووف به این زندگی تو هم بیا توووووووووووف کن 5
.FatiMa 36560 ارسال شده در 15 مرداد، 2011 از دکمه تشکر استفاده کن فاطمه خانمضمنا": توووووووووووف به این زندگی چشم تووووووووووف به این زندگی! 3
داريوش 2148 ارسال شده در 15 مرداد، 2011 نه بابا توووووووووووووف به این زندگی تو هم بیا توووووووووووف کن راست ميگي ولي اگه زندگي بخواد به ما توف كنه كلا اب ما رو ميبره پس توف به اين زندگي 4
MechJJ 11369 ارسال شده در 17 مرداد، 2011 نه بابا توووووووووووووف به این زندگی تو هم بیا توووووووووووف کن :w00: آقا جان کثیف کاری و کارای غیربهداشتی نداشتیم تو این تاپیک ها. فقط لعنت بفرستید 5
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 17 مرداد، 2011 :w00:آقا جان کثیف کاری و کارای غیربهداشتی نداشتیم تو این تاپیک ها. فقط لعنت بفرستید تووووووووووووووووف به این زندگی لعنتی:gnugghender: 2
گل. احساس 76 ارسال شده در 17 مرداد، 2011 اساتيد [/url]همیشه واسه دانشجويان آرزوی موفقیت دارند و دانشجويان برای آنها آرزوی تصادف در راه دانشگاه! لعنت به اين زندگي ! ولی استادای ما از این ارزوها نداشتن برامون همیشه به هر نحوی دلشون میخواست مارو رد کنن اههههههههههههه 3
*ملینا* 1582 ارسال شده در 17 مرداد، 2011 هی میگن دنیا دو روزه... بابا چرا این دو روزش نمیگذره راحت بشیم...بسه دیگه... لعنت به این اجبار که اسمشو گذاشتن زندگی...:w589: 5
Aartemis 6639 سازنده ارسال شده در 18 مرداد، 2011 مرسی خیلی تاپیک قشنگیه خواهش میکنم از لعنت به زندگی لذت ببرید اول از همه از استارتر محترم تشكر بخاطر مطالب قشنگش و تشكر كه اينقدر اين زندگي رو به چالش كشوند هي لعنت كرد به اين زندگي از هر چي زندگي بدم اومد اوف:icon_pf (34): من به چالش نکشیدم خود در چالش هست :ws2: این نظرات انسانهای مختلفاگر قشنگه و یکم طنز ولی در عین حال واقعیت نه بابا توووووووووووووف به این زندگی تو هم بیا توووووووووووف کن آب برد بهمونا:icon_pf (34): 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 18 مرداد، 2011 جالب بودن این آخریا مخصوصا سامان گلریز و اون دانلود بچه از اینترنت توووووووووووووووووف به این زندگی 3
Aartemis 6639 سازنده ارسال شده در 18 مرداد، 2011 اسماعیل بیا تووووووف کن به این زندگی حالا این دفعه که این کارا نکرد شما دعوتش کن انگار همه منتظر تووووووووف کردن اسماعیل هستن 4
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری