Mr. Specific 43573 ارسال شده در 21 مرداد، 2011 تووووووووووووووووف به این زندگی --------------------- دیگه کم کم داره بوی تووووف میاد از تاپیک تاپیک تووووف توفی شد 2
Yekta.M 15459 ارسال شده در 21 مرداد، 2011 تووووووووووووووووف به این زندگی --------------------- دیگه کم کم داره بوی تووووف میاد از تاپیک تاپیک تووووف توفی شد توووووووووووف...:icon_pf (34): اه اه بسه ...همون لعنت تمیزتره لعنتتتتتتتتتتتتت 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 21 مرداد، 2011 توووووووووووف...:icon_pf (34): اه اه بسه ...همون لعنت تمیزترهلعنتتتتتتتتتتتتت اومدی و نسازی هااااا اومدم برای اولین بار یه اعترافی کنم و برم صورتم رو شطرنجی کنید: تووووووووووووف به این زندگی 4
Yekta.M 15459 ارسال شده در 21 مرداد، 2011 اومدی و نسازی هااااا اومدم برای اولین بار یه اعترافی کنم و برم صورتم رو شطرنجی کنید: تووووووووووووف به این زندگی وای وای ...اه اه...ببین چیکار کردی تاپیکو 4
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 22 مرداد، 2011 دیگه بسه ادم رغبت نمی کنه پاشو بذاره تو این تاپیک... ای تووووووووووف به این زندگی 2
Aartemis 6639 سازنده ارسال شده در 22 مرداد، 2011 ای تووووووووووف به این زندگی آب دهنت تموم نشد شما؟؟؟ چه جون و جلا دار هم توف میکنی:icon_pf (34): 2
Aartemis 6639 سازنده ارسال شده در 22 مرداد، 2011 تو مترو نشستی، بچه داره شلوغ میکنه، مامانه تو اون همه جمعیت منو نشون میده آروم که من مثلا نفهمم در گوشه بچه میگه: ساکت بشین ذلیل مرده، میدم اون آقاهه بخورتتها ! بچه تا آخرش نتق نکشید ! لعنت به این زندگی ! به یارو میگم:چند دقیقه دیگه بیام پیتزا رو ببرم٬میگه:داداش کلاس نذار٬بشین یه گوشه تا آماده شه!لعنت به این زندگی! بابام صدام کرد گفت:پسر گلم٬بابا نگرانه آیندته٬واسه موفقیت دو راه داری فدات شم٬یا باید کاره منو ادامه بدی٬یا....ولش کن تو آدم بشو نیستی٬برو گمشو هرغلطی میخوای بکن ! لعنت به این زندگی! مردک ............ اول ترم میگه حضور غیاب اختیاری. امروز رفتم دیدم اسمم رو زدن تو لیست حذفیها ! بهش میگم استاد مگه شما نگفتی اختیاریه ؟ میگه آره، اختیار کردم حذفت کنم! لعنت به این زندگی ! تو تاکسی نشسته بودم اون آقاهه که بغل راننده بود یه بچه بغلش بود ، هی بهش می گفت دایی جونم نکن ،دایی جون مواظب باش. بعد راننده گفت چه خواهر زاده ی شیطونی دارین ماشالا یارو گفت خواهر زاده ام نیست داییمه! ؟؟ همه ترکیدیم از خنده لعنت به اين زندگـــي ! 9
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 23 مرداد، 2011 تو تاکسی نشسته بودم اون آقاهه که بغل راننده بود یه بچه بغلش بود ، هی بهش می گفت دایی جونم نکن ،دایی جون مواظب باش. بعد راننده گفت چه خواهر زاده ی شیطونی دارین ماشالا یارو گفت خواهر زاده ام نیست داییمه! ؟؟ همه ترکیدیم از خنده لعنت به اين زندگـــي ! اینو باحال اومدی توووووووووووف به این زندگی 3
Aartemis 6639 سازنده ارسال شده در 26 مرداد، 2011 به پسر عموم میگم چرا رشته ی متالوژی انتخاب کردی؟ میگه چون توش متال داره ، با سبکش حال میکنم ....احمق لعنت به این زندگی! جدیداً ناله نفرینهای مادرانه مامانمون حوادث بروز جامعه رو منعکس میکنه ! دیروز بر گشته میگه :ای خدا اون ناصر رو بر گردون این تن لش تنبل رو بر دار ببر! لعنت به این زندگی ! 11
Aartemis 6639 سازنده ارسال شده در 26 مرداد، 2011 تووووووووووووف به این زندگی واقعا ممنون که اومدی نظرتو گفتی 3
sarooneh 2052 ارسال شده در 26 مرداد، 2011 لعنت به این زندگی توف به این زندگی مملکته داریم ما.... . دیگه چی ؟؟ 4
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 26 مرداد، 2011 واقعا ممنون که اومدی نظرتو گفتی خواهش میشه قابلی نداشت میشه 1000 تومن 2
poor!a 15131 ارسال شده در 26 مرداد، 2011 امروز داشتم فکر میکردم چه زندگی مسخره ای تو عوارضی کرج بودم کاش الان یه ماشین از پهلو بخوره به ماشین و راحت شم همون موقع دیدم راننده دست دراز کرد و صدقه انداخت نگاه کردم دیدم رو صندوق نوشته صدقه عمر را زیاد میکند اینم از شانس ما لعنت به این ...:icon_pf (34): 8
terajedi21 2134 ارسال شده در 26 مرداد، 2011 گرفتار مردابه ای شدیم با نام جامعه ایران!هزاران هزار نفرین و لعنت بر این زندگی هیچ عایدی ندارد جز شرمندگی از حس زندگی! 4
Aartemis 6639 سازنده ارسال شده در 30 مرداد، 2011 امروز هم اون شنبه اي نبود كه منتظرش بودم ... نه درس خوندم، نه رژيم گرفتم، نه آدم خوبي شدم ... نه اون اومــد !!! ... لعنت به اين زندگـــي!!! رفتم کتابخونه که این به ماه آخرو درست بخونم برا کنکور، تو اوج بازی با موبایلیهو دوستم میگه فلان کلمه با کدوم h نوشته میشه؟ یه جا اینکه بگم با ه دوچشم گفتم با ه دو نقطه، کله کتابخونه ترکید از خنده ... شدم اسمس شهر، لعنت به این زندگی 4
کتایون 15177 ارسال شده در 30 مرداد، 2011 به دلایلی باید هر روز آب هویج بخورم... رفتم آب میوه فروشی... دیدم آقاهه رفت تو یه پستو بعدش با یه لیوان آب هویج اومد بیرون...:JC_thinking: گفتم آقا تازه اس دیگه؟ گفت اره میخوای برم ظرفشو بیارم... گفتم اره... گفت بده خانم نمیخواد اصلا...:jawdrop: یعنی واقعا لعنت به این زندگیااااااااااااااااااا...:icon_pf (34): :w74: 3
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری