Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ تووووووووووووووووف به این زندگی --------------------- دیگه کم کم داره بوی تووووف میاد از تاپیک تاپیک تووووف توفی شد 2 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ تووووووووووووووووف به این زندگی --------------------- دیگه کم کم داره بوی تووووف میاد از تاپیک تاپیک تووووف توفی شد توووووووووووف...:icon_pf (34): اه اه بسه ...همون لعنت تمیزتره لعنتتتتتتتتتتتتت 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ توووووووووووف...:icon_pf (34): اه اه بسه ...همون لعنت تمیزترهلعنتتتتتتتتتتتتت اومدی و نسازی هااااا اومدم برای اولین بار یه اعترافی کنم و برم صورتم رو شطرنجی کنید: تووووووووووووف به این زندگی 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ اومدی و نسازی هااااا اومدم برای اولین بار یه اعترافی کنم و برم صورتم رو شطرنجی کنید: تووووووووووووف به این زندگی وای وای ...اه اه...ببین چیکار کردی تاپیکو 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ دیگه بسه ادم رغبت نمی کنه پاشو بذاره تو این تاپیک... 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ دیگه بسه ادم رغبت نمی کنه پاشو بذاره تو این تاپیک... ای تووووووووووف به این زندگی 2 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ ای تووووووووووف به این زندگی آب دهنت تموم نشد شما؟؟؟ چه جون و جلا دار هم توف میکنی:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ تو مترو نشستی، بچه داره شلوغ میکنه، مامانه تو اون همه جمعیت منو نشون میده آروم که من مثلا نفهمم در گوشه بچه میگه: ساکت بشین ذلیل مرده، میدم اون آقاهه بخورتتها ! بچه تا آخرش نتق نکشید ! لعنت به این زندگی ! به یارو میگم:چند دقیقه دیگه بیام پیتزا رو ببرم٬میگه:داداش کلاس نذار٬بشین یه گوشه تا آماده شه!لعنت به این زندگی! بابام صدام کرد گفت:پسر گلم٬بابا نگرانه آیندته٬واسه موفقیت دو راه داری فدات شم٬یا باید کاره منو ادامه بدی٬یا....ولش کن تو آدم بشو نیستی٬برو گمشو هرغلطی میخوای بکن ! لعنت به این زندگی! مردک ............ اول ترم میگه حضور غیاب اختیاری. امروز رفتم دیدم اسمم رو زدن تو لیست حذفیها ! بهش میگم استاد مگه شما نگفتی اختیاریه ؟ میگه آره، اختیار کردم حذفت کنم! لعنت به این زندگی ! تو تاکسی نشسته بودم اون آقاهه که بغل راننده بود یه بچه بغلش بود ، هی بهش می گفت دایی جونم نکن ،دایی جون مواظب باش. بعد راننده گفت چه خواهر زاده ی شیطونی دارین ماشالا یارو گفت خواهر زاده ام نیست داییمه! ؟؟ همه ترکیدیم از خنده لعنت به اين زندگـــي ! 9 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ تو تاکسی نشسته بودم اون آقاهه که بغل راننده بود یه بچه بغلش بود ، هی بهش می گفت دایی جونم نکن ،دایی جون مواظب باش. بعد راننده گفت چه خواهر زاده ی شیطونی دارین ماشالا یارو گفت خواهر زاده ام نیست داییمه! ؟؟ همه ترکیدیم از خنده لعنت به اين زندگـــي ! اینو باحال اومدی توووووووووووف به این زندگی 3 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ به پسر عموم میگم چرا رشته ی متالوژی انتخاب کردی؟ میگه چون توش متال داره ، با سبکش حال میکنم ....احمق لعنت به این زندگی! جدیداً ناله نفرینهای مادرانه مامانمون حوادث بروز جامعه رو منعکس میکنه ! دیروز بر گشته میگه :ای خدا اون ناصر رو بر گردون این تن لش تنبل رو بر دار ببر! لعنت به این زندگی ! 11 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ تووووووووووووف به این زندگی 3 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ تووووووووووووف به این زندگی واقعا ممنون که اومدی نظرتو گفتی 3 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ لعنت به این زندگی توف به این زندگی مملکته داریم ما.... . دیگه چی ؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ واقعا ممنون که اومدی نظرتو گفتی خواهش میشه قابلی نداشت میشه 1000 تومن 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ امروز داشتم فکر میکردم چه زندگی مسخره ای تو عوارضی کرج بودم کاش الان یه ماشین از پهلو بخوره به ماشین و راحت شم همون موقع دیدم راننده دست دراز کرد و صدقه انداخت نگاه کردم دیدم رو صندوق نوشته صدقه عمر را زیاد میکند اینم از شانس ما لعنت به این ...:icon_pf (34): 8 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ گرفتار مردابه ای شدیم با نام جامعه ایران!هزاران هزار نفرین و لعنت بر این زندگی هیچ عایدی ندارد جز شرمندگی از حس زندگی! 4 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ امروز هم اون شنبه اي نبود كه منتظرش بودم ... نه درس خوندم، نه رژيم گرفتم، نه آدم خوبي شدم ... نه اون اومــد !!! ... لعنت به اين زندگـــي!!! رفتم کتابخونه که این به ماه آخرو درست بخونم برا کنکور، تو اوج بازی با موبایلیهو دوستم میگه فلان کلمه با کدوم h نوشته میشه؟ یه جا اینکه بگم با ه دوچشم گفتم با ه دو نقطه، کله کتابخونه ترکید از خنده ... شدم اسمس شهر، لعنت به این زندگی 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ به دلایلی باید هر روز آب هویج بخورم... رفتم آب میوه فروشی... دیدم آقاهه رفت تو یه پستو بعدش با یه لیوان آب هویج اومد بیرون...:JC_thinking: گفتم آقا تازه اس دیگه؟ گفت اره میخوای برم ظرفشو بیارم... گفتم اره... گفت بده خانم نمیخواد اصلا...:jawdrop: یعنی واقعا لعنت به این زندگیااااااااااااااااااا...:icon_pf (34): :w74: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده