رفتن به مطلب

لعنت به این زندگی

Aartemis

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 119
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

حالا این دفعه که این کارا نکرد شما دعوتش کن:ws28:

انگار همه منتظر تووووووووف کردن اسماعیل هستن:ws3:

من همیشه منتظرم که تووووووووف کنم به این زندگی

هیچ کس همراه نیست.. تنهای اول

نه نه

ببخشید

هیچ کس تنها نیست.. همراه اول

:ws3:

تووووووووووووووووووووف به این زندگی

• Like 2
لینک به دیدگاه

پسره تو اتوبوس هدفون تو گوششه ، بعد که می خواد پیاده بشه محکم آرنجش می خوره تو سرم ، من از درد چشام باز نمیشه از یکی دیگه معذرت خواهی می کنه ، لعنت به این زندگی !

مردک احمق اول ترم میگه حضور غیاب اختیاری. امروز رفتم دیدم اسمم رو زدن تو لیست حذفی‌ها ! بهش میگم استاد مگه شما نگفتی اختیاریه ؟ میگه آره، اختیار کردم حذفت کنم! لعنت به این زندگی‌ !

با هزار زحمت جور کردم یه هفته برم دانشگاه سابقم برا سورپرایز کردن یکی، عدل همون هفته رفته شهرشون! لعنت به این زندگی!‌

بچه فامیلمون 5 سالشه ازم می پرسه خاله تو چه جوری به دنیا اومدی جواب دادم که منو از تو باغ چیدن یه هو غش غش می خنده می گه اه چه ضایع بابام منو از تو اینترنت دانلود کرده!لعنت به این زندگی!

شب جمعه اي اين جوونا دنبال چي هستن توي اين نت كه سرعت داونلود از 150 اومده روي 30؟!لعنت به اين زندگــــي!

• Like 6
لینک به دیدگاه

آشپزی سامان گلريز:

ماهیتابه چدنی دسینی رو می گذارید روی گاز پنج شعله سامسونگ که با ضمانت سام سرویس عرضه میشه. کمی روغن لادن دوست تو و من رو بریزید توش. یا اینکه می تونید از کره اطلس طلایی استفاده کنید , دو تا هم تخم مرغ تلاونگ بندازید داخلش. اگر در حین کار خسته شدید از ماساژور شاندرمن استفاده کنید. همتون رو می سپرم به خدای بزرگ و بیمه سینا و ایران و دانا....

ای لعنت به این زندگی با این آشپزاشون!

خاله ام زنگ زده خونمون.مامانم نیست.گوشی رو که قطع می کنم به دوستم می گم این خاله ام یک آدم تازه به دوران رسیده ی وراجیه که نگو.بعد که میام شماره بگیرم می بینم تلفن قطع نشده و خاله ام حرفامو شنیده.لعنت به این زندگی !

ازم ميپرسه مختار رو نگاه ميكني؟! ميگم نه بخدا تا حالا يه قسمتش هم نديديم ..

ميگه متاسفم برات!! از اول هم ميدونستم اهل نماز و خدا و قرآن نيستي !! لعنت به اين زندگي !

خداياااااا چند بار بايد به اينا بگم كه باباجون، مسواك شبيه به رنگ مسواك من برا خودتون نخريــــد !!! لعنت به اين زندگي !

پیرزنه اومده تو دندون پزشکی با افتخار تقریبا فریاد می زنه:قدیما این طوری نبود که!من خودم تو شهر نو کار می کردم!همچین می گه شهر نو هر کی ندونه فکر می کنه سازمان میراث فرهنگی ای ،شرکت نفتی...چیزیه!

لعنت به این زندگی!

• Like 6
لینک به دیدگاه

تو مترو نشستم. می بینم یه نابینا از متروی کناری اومد بیرون. خانومه داره راهنماییش می کنه با پله بره پایین. آسانسور ده قدم اونطرف تر بود.....لعنت به این زندگی!

• Like 7
لینک به دیدگاه

31 اردیبهشت 1390

17 جمادی الثانی 1432

2011 May 21

- پیشنهاد تقسیم ایران از سوی داماد چرچیل، و این بار در عصر سازمان ملل!(تقویم تاریخ)

لعنت ب این زندگی

• Like 5
لینک به دیدگاه

31 اردیبهشت 1390

17 جمادی الثانی 1432

2011 May 21

- پیشنهاد تقسیم ایران از سوی داماد چرچیل، و این بار در عصر سازمان ملل!(تقویم تاریخ)

لعنت ب این زندگی

توووووووووووف به سازمان ملل :w000:

• Like 4
لینک به دیدگاه

عجب

این توووووف به زندگی همه گیر شد:ws3:

پس منم میگم

توووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووف به این زندگی

• Like 3
لینک به دیدگاه

بعد کلی وقت به یه مطلب جالب بر میخوری...:icon_redface: میخوای بذاریش تو مطالب جالب و تفریحی سرچ میکنی میبینی یکی چند دقیقه قبل تو مطلب رو گذاشته...:w74:اوووووووووووووووف چه آمار بازدیدی هم داشته مطلبش...لعنت به این زندگی!!!

تووووووووووف به این زندگی:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...