p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این نوشته های مال اشخاص مختلفه.......... خب شما باید بیای کوچیک کوچیک مشکلات مردمو کنار هم بذاری یه کوه بسازی؟:w74: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ روحم میخواهد برود یک گوشه بنشیند پشتش را بکند به دنیا پاهایش را بغل کند و بلند بلند بگوید: من دیگر بازی نمیکنم 4 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ روحم میخواهد برود یک گوشه بنشیند پشتش را بکند به دنیا پاهایش را بغل کند و بلند بلند بگوید: من دیگر بازی نمیکنم یه بنده خدایی هم بود حالا نمیدونم روحش میگفت یا خودش وایسا دنیا من میخوام پیاده شم ولی خوب راس میگفت 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تووووووووووووووووف به این زندگی 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مرسی خیلی تاپیک قشنگیه از دکمه تشکر استفاده کن فاطمه خانم ضمنا": توووووووووووف به این زندگی 3 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ای توف به این زندگی راستي تو توفت تمام نشده اينقدر توف زدي 3 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اول از همه از استارتر محترم تشكر بخاطر مطالب قشنگش و تشكر كه اينقدر اين زندگي رو به چالش كشوند هي لعنت كرد به اين زندگي از هر چي زندگي بدم اومد اوف:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ راستي تو توفت تمام نشده اينقدر توف زدي نه بابا توووووووووووووف به این زندگی تو هم بیا توووووووووووف کن 5 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ از دکمه تشکر استفاده کن فاطمه خانمضمنا": توووووووووووف به این زندگی چشم تووووووووووف به این زندگی! 3 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه بابا توووووووووووووف به این زندگی تو هم بیا توووووووووووف کن راست ميگي ولي اگه زندگي بخواد به ما توف كنه كلا اب ما رو ميبره پس توف به اين زندگي 4 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه بابا توووووووووووووف به این زندگی تو هم بیا توووووووووووف کن :w00: آقا جان کثیف کاری و کارای غیربهداشتی نداشتیم تو این تاپیک ها. فقط لعنت بفرستید 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :w00:آقا جان کثیف کاری و کارای غیربهداشتی نداشتیم تو این تاپیک ها. فقط لعنت بفرستید تووووووووووووووووف به این زندگی لعنتی:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
گل. احساس 76 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اساتيد [/url]همیشه واسه دانشجويان آرزوی موفقیت دارند و دانشجويان برای آنها آرزوی تصادف در راه دانشگاه! لعنت به اين زندگي ! ولی استادای ما از این ارزوها نداشتن برامون همیشه به هر نحوی دلشون میخواست مارو رد کنن اههههههههههههه 3 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هی میگن دنیا دو روزه... بابا چرا این دو روزش نمیگذره راحت بشیم...بسه دیگه... لعنت به این اجبار که اسمشو گذاشتن زندگی...:w589: 5 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مرسی خیلی تاپیک قشنگیه خواهش میکنم از لعنت به زندگی لذت ببرید اول از همه از استارتر محترم تشكر بخاطر مطالب قشنگش و تشكر كه اينقدر اين زندگي رو به چالش كشوند هي لعنت كرد به اين زندگي از هر چي زندگي بدم اومد اوف:icon_pf (34): من به چالش نکشیدم خود در چالش هست :ws2: این نظرات انسانهای مختلفاگر قشنگه و یکم طنز ولی در عین حال واقعیت نه بابا توووووووووووووف به این زندگی تو هم بیا توووووووووووف کن آب برد بهمونا:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اسماعیل بیا تووووووف کن به این زندگی 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جالب بودن این آخریا مخصوصا سامان گلریز و اون دانلود بچه از اینترنت توووووووووووووووووف به این زندگی 3 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اسماعیل بیا تووووووف کن به این زندگی حالا این دفعه که این کارا نکرد شما دعوتش کن انگار همه منتظر تووووووووف کردن اسماعیل هستن 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده