p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ يك خانمي از فرند ليست من عكس سگشو اپلود كرده بود و نوشته بود "اين دخترمه". منم زيرش نوشتم: آخي، فكر كنم به باباش كشيده ... صبحش اومدم ديدم منو از ليستش Remove كرده .... لعنت به اين زندگي !!!!!!!!! توهین کرده بودی دیگه .. اون یه دختر بوده میفهمی دختر بوده دختر ها هم به مامانشون میرن:JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو از کجا میدونی؟؟ خب وقتی طرفدار یکی باشه دنبال حاشیه هاش هم میری بعدشم یه خورده دقت میخواد تا ببینی طرف الان چه جوریه الان نعشست یا خماره .... چی مصرف کرده ... ترک کرده یا نه محسن هم تو مصاحبه هاش و کارای پخش زندش خیلی تابلو بازی در میاره ... انگار دوست داره ملت بفهمن اینکارس:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب وقتی طرفدار یکی باشه دنبال حاشیه هاش هم میری بعدشم یه خورده دقت میخواد تا ببینی طرف الان چه جوریه الان نعشست یا خماره .... چی مصرف کرده ... ترک کرده یا نه محسن هم تو مصاحبه هاش و کارای پخش زندش خیلی تابلو بازی در میاره ... انگار دوست داره ملت بفهمن اینکارس:icon_razz: اخه از اولم لاغر بود نبود؟؟ خوب شما شرایط اونا نداری!!!!! اون یه هنری داره یه کاری میخواد بکنه که نمیشه یا خیلی سنگ میندازن جلوی پاش:icon_pf (34): اکثر کسایی که این شرایط را دارن من درک میکنم معتاد بشن الکلی بشن یا خیلی چیزای دیگه یه جوری تخلیه روانی میشن اما نه از بی غمی از غم زیاد ای توف به این زندگی شما اصلا اعصاب نداری بیا یکم اینجا چیز بگو منم دنبالت بیام تخلیه روانی شی توهین کرده بودی دیگه .. اون یه دختر بوده میفهمی دختر بوده دختر ها هم به مامانشون میرن:JC_thinking: شما همش علامت تعجب هستینانه خیر به باباش رفته بوده 3 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شما همش علامت تعجب هستینانه خیر به باباش رفته بوده اگه به باباشون میرن پس چرا ناراحت شده؟:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگه به باباشون میرن پس چرا ناراحت شده؟:JC_thinking: به شوهرش توهین شده 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اخه از اولم لاغر بود نبود؟؟خوب شما شرایط اونا نداری!!!!! اون یه هنری داره یه کاری میخواد بکنه که نمیشه یا خیلی سنگ میندازن جلوی پاش:icon_pf (34): اکثر کسایی که این شرایط را دارن من درک میکنم معتاد بشن الکلی بشن یا خیلی چیزای دیگه یه جوری تخلیه روانی میشن اما نه از بی غمی از غم زیاد لاغری فرق داره با این چیزا نه من شرایط خودم رو دارم .... منم یه هنری دارم که امام جمعه ی اصفهان رسما گفته جم کنین ... ولی سیگار هم نمیکشم بازم تاکید میکنم هر کسی شرایط خودش رو داره .... کسی که گله ای نمیکنه از حال خوشش نیست راه های زیادی واسه تخلیه روانی هست 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اخه از اولم لاغر بود نبود؟؟خوب شما شرایط اونا نداری!!!!! اون یه هنری داره یه کاری میخواد بکنه که نمیشه یا خیلی سنگ میندازن جلوی پاش:icon_pf (34): اکثر کسایی که این شرایط را دارن من درک میکنم معتاد بشن الکلی بشن یا خیلی چیزای دیگه یه جوری تخلیه روانی میشن اما نه از بی غمی از غم زیاد شما اصلا اعصاب نداری بیا یکم اینجا چیز بگو منم دنبالت بیام تخلیه روانی شی شما همش علامت تعجب هستینانه خیر به باباش رفته بوده هر وقت از اینجا رد میشم این رو میگم صفحه اول هم گفته بودم برا خنده 2 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هر وقت از اینجا رد میشم این رو میگمصفحه اول هم گفته بودم برا خنده بله میبینم خوشحال میشیم اینجا اظهار نظر میکنی 2 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به شوهرش توهین شده حالا به هر کس رفته . خوب شد از ادد لیستش حذفت کرد؟ چرا هی میخندی ؟:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ رفتیم برا استخدامی میگه سابقه کار میگم ندارم میگه نمیشه میگه آقا حرکت کن سر راهی. آخه باید از یه جا شروع کنم. لعنت به این زندگی....... میخوای خونه بگیری میگم خونه به مجرد نمیدیم میخوای زن بگیری میگن خونه نداشته باشی بهت زن نمیدیم........... لعنت به این زندگی........ یه مریض داری میبریش دکتر میگه این دارو رو میخواد فقط از خارج گیر میاد فعلا هم تحریمیم بعد اون لعنتی میاد میگه ما به زودی بهترشو تولید میکنیم.بعد از مرگ دیگه میخوام بزنم تو سر تو........... لعنت به این زندگی رفتم یه جا دیگه واسه استخدام 6 ماه دوندگی آخرش رسیدم مرحله آخر دیدم سی نفر رسیدن به این مرحله که هیچ کدوم آزمون ندادن بعد به من میخندن که آزمون دادم معرف هم ندارم..........لعنت به این زندگی خیلی چیزا دیگه هم هست که نمیشه گفت ............... لعنت به این زندگی با هرکی حرف میزنی میگه بزن در بیخیالی آخه اگه قرار بود بزنیم در بیخیالی پس این عقل چیکارست تو وجود ما؟؟/؟..............لعنت به این زندگی.............. 11 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اااااااااااااااااااای لعنت به ای زندگی :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تووووووووووووف به این زندگی 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :TAEL_SmileyCente: زندگی به این خوبی... چقد سخت میگیرین 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :TAEL_SmileyCente: زندگی به این خوبی... چقد سخت میگیرین بابا زندگی خوبه من دارم باهاش شوخی میکنم ای توف به این زندگی 3 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برگشتم به رفتگر محلمون میگم خسته نباشی. خیلی شاکی میگه مثلا اگه باشم تو چه غلطی میخوای بکنی!! لعنت به این زندگی! اول به سمت چپ که محل عبور ماشینهاست نگاه می کنیم بعد به سمت راست که محل عبور موتورهاست نگاه می کنیم بعد به سمت بالا نگاه می کنیم که محل سقوط هواپیماست سپس با روحی آرام و قلبی مطمئن پا به خیابان می گذاریم لعنت به اين زندگـــي !!! 10 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هفته پیش تو تکلیف ریاضی دخترم بهش کمک کردم، امروز نمرش رو گرفت. ۱۴ شده و دیگه با من حرف نمیزنه. لعنت به این زندگی! امروز به مامانم گفتم پس من کی میتونم یکم آزادی داشته باشم، گفت وقتی ازدواج کنی. لعنت به این زندگی ! دیشب مهمون داشتیم، به شوهرم میگم برو پایین از تو انباری منقل و بیار، میگه تاریک سوسک داره، میترسم. لعنت به این زندگی! 1 دقیقه اومدم شیرینی بخورم تا خواستم بشینم رو صندلی شیرینی از دستم افتاد رو زمین،اول 4 ساعت داشتم سرامیکارو که تازه 5 دقیقه قبلش مامانم طی کشیده بود دوباره تمیز کردم!لعنت به این زندگی به بچه میگی «عمویی ، منو چن تا دوست داری؟» کلی با انگشت حساب کتاب میکنه میگه هفت تا, بعد دوباره میپرسی «عمویی چقد عیدی میخوای؟» هنوز حرفت تموم نشده میگه بیست هزار تومن. لعنت به این زندگی! 7 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نیم ساعت مونده بود به سال تحویل گفتم برم یه دوش بگیرم که سال نو رو با تن تمیز شروع کنم.شانس ما آب قطع شد، موقع سال تحویل چهار زانو تو وان با تن کفی نشست بودم. لعنت به این زندگی! از مهد کودک پسرم زنگ زدن. مربی عصبانیش بر گشته میگه خانم این پسرتون واسه خودش کاسبی راه انداخته، از دخترهای مهد ۲۵ تومن میگیره "اونجاش" رو نشون بده بهشون! والا به خدا ما این چیزا رو به این بچه یاد ندادیم. لعنت به این زندگی! مرغ شکم پر وسط سفره بیچاره تر از مرغ گرسنه ی مزرعه اس!لعنت به این زندگی! به دختر 8 ساله خواهرم عیدی دادم میگه بعد عید تولدمه یادت نره ها ، لعنت به زندگی! پسر ۱۱ سالهام ازم پرسید فرق انگور سفید با قرمز چیه ؟ به شوخی گفتم انگور قرمز همون انگور سفید که نفسش رو نگه داشته قرمز شده ! خیلی راحت باورش شد ! خیلی احساس بدی دارم، احساس میکنم یه بچه احمق بار آوردم. لعنت به این زندگی! 8 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هفته پیش تو تکلیف ریاضی دخترم بهش کمک کردم، امروز نمرش رو گرفت. ۱۴ شده و دیگه با من حرف نمیزنه. لعنت به این زندگی! امروز به مامانم گفتم پس من کی میتونم یکم آزادی داشته باشم، گفت وقتی ازدواج کنی. لعنت به این زندگی ! دیشب مهمون داشتیم، به شوهرم میگم برو پایین از تو انباری منقل و بیار، میگه تاریک سوسک داره، ببخشید الان من یکم دچار تعارض شدم . میشه یکم توضیح بدی 3 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این نوشته های مال اشخاص مختلفه.......... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده