رعد آسا 587 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من با اطمینان می گم از من خوشگلتر و خوش قیافه تر توی دنیا وجود نداره باور کنید من عاشق خودمم عکس خودم رو در پایین گذاشتم تا باورتون بشه :ws28: 12 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من با اطمینان می گم از من خوشگلتر و خوش قیافه تر توی دنیا وجود نداره باور کنید من عاشق خودمم عکس خودم رو در پایین گذاشتم تا باورتون بشه :ws28: اووووووووف فدا بشم چه خشگلي توووو 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ از تیپ بدنی که راضی هستم ولی از تیپ ذاتی نـــــــــــــــــــــه! 6 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام بازم من اومدم چندلحظه بیشتروقتت رونمیگیرم فقط یه سؤال؟ چقدرازچهره الان خودت رضایت داری؟ اگه دخترهستید آیاچهره بدون آرایشت روقبول داری؟ آیاشده جلوی آینه قربون صدقه خودت بری؟ اگه پسرهستی چی؟ازظاهرخودت ازتیپ بدنی که داری رضایت داری به نظرخودت هیکل خودت چه شکلی هستش؟ سلام علیکم 98%از ظاهر خودم راضیم بله من خوشبختانه چهره بدون آرایشم رو قبول دارم آره شده قربون صدقه خودم برم:persiana__hahaha:پیش میاد دیگه همه گاهی دچار مرض خودشیفتگی میشن ما هم مستثنا نیستیم:persiana__hahaha: 6 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من نمیدونم این همه اینجا همه از خودشون راضین بدون ارایشم خودشونو قبول دارن ... پس اینا که تو خیابون ارایش میکنن کین ؟ فضایین همه ؟یا حوریو فرشته و اینان :JC_thinking: 10 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ از تیپ بدنی که راضی هستم ولی از تیپ ذاتی نـــــــــــــــــــــه! بزرگ میشی خوب میشی:there: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من نمیدونم این همه اینجا همه از ودشون راشین بدون ارایشم خودشونو قبول دارن ... پس اینا که تو خیابون ارایش میکنن کین ؟ فضایین همه ؟یا حوریو فرشته و اینان :jc_thinking: نه باووووووو خوب منم راضیم ولی خوب مرض دیگه دخترا ذاتا دوس دارن هی زیباتر و زیباتر باشن واسه همین اگه قیافه خوبیم داشته باشن بازم آرایش میکنن خوشملتر بشن ولی خودمونیما ما زنا خیلی بد جنسیم با کلی دست کاری تو صورت از برداشتن ابرو از بین بردن همون یه ذره موی صورت و دماغ عملی و...قیافمون خوبه بد میگیم اییییییییی مردا شقد زشتن بابا اون بیچاره ها هیچ کار نمیکنن خوب نبایدم خوشکل باشن(البته منظورم مرای واقعیه که دست به صورتشون نمیزنن اونا که میزنن که دیگه آدم رو نا امید میکنن کلا) 7 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام چقدرازچهره الان خودت رضایت داری؟ اگه دخترهستید آیاچهره بدون آرایشت روقبول داری؟ آیاشده جلوی آینه قربون صدقه خودت بری؟ علیک سیلام کاملا راضی هستم فقط گاهی یکم ناراحت میشم از اینکه بخاطر مسابقات ورزش رزمی که شرکت کردم بینیم شکسته هم با آرایش و هم بی آرایش فرقی نمیکنه در هر دو حالت خودمو قبول دارم(تنها تفاوتش اینه که بی آرایش سنم یکم کمتر میشه) به نظر من آرایش در حد معمول و روتینش که کلا باعث تغییر زیاد چهره ی آدم نشه خوبه واسه سوال آخرم نه دیگه تا این حد نرسیدم که بشینم قربون صدقه خودم برم اما همیشه با نگاه حاکی از رضایت تو آینه نگاه می کنم 8 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چقدرازچهره الان خودت رضایت داری؟ اگه دخترهستید آیاچهره بدون آرایشت روقبول داری؟ آیاشده جلوی آینه قربون صدقه خودت بری؟ خب تا حدودی راضیم شکر هر چند آش دهن سوزی نیستم دماغ نگو خرطوم فیل چشم چپ و تا به تا خب قبول دارم دروغ چرا گاهی حس خود پشکل پنداریم گل میکنه و انقدر قربون خودم میرممممممم خودم خسته میشم و میرم کنار 8 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم تقریبا راضی ام.....کلا روحیم خوب باشه از همه چیز زندگیم راضیم وقتی هم که نباشه همه چی واسم خسته کنندست.....یهو میرم یه تغییری ایجاد میکنم که یکم به خودم روحیه بدم قربون صدقه هم نه والا تا حالا قربون خودم نرفتم.....فقط وقتایی که ظاهرم آراسته هست به نظرم ظاهرم خوبه کلا فکر میکنم آراستگی و نوع پوشش(منظورم مد نیست.....هر کسی یه سلیقه ای داره....).....وقتی که مرتب باشی و مطابق سلیقت لباس بپوشی یا موهات رو آرایش کنی.....خیلی مهمتره تا اینکه چهرت چه شکلیه.....این تو رضایتمندی موثرتره....از نظر بقیه هم فکر کنم اینجوری باشه:girl_in_dreams: 8 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به عمرم قربون صدقه خودم نرفتم ولی گفتم نیگا ریختشو! 8 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب تا حدودی راضیم شکر هر چند آش دهن سوزی نیستم دماغ نگو خرطوم فیل چشم چپ و تا به تا خب قبول دارم دروغ چرا گاهی حس خود پشکل پنداریم گل میکنه و انقدر قربون خودم میرممممممم خودم خسته میشم و میرم کنار دروغ میگه بچه ها خیلی هم با نمک و نازه 7 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خدا به بعضی ها یه چیزایی رو می ده و یه چیزای دیگه رو می گیره! یا کمتر بهشون عطا می کنه قیافه و هوش هم همینطوره! من قیافم معمولیه نه زیبا نه زشت!برام اصلا مهم نیست,دوست دارم فهم زیاد باشه هر چند به هیکل خودم توجه می کنم 5 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من کلا نظری در رابطه با ظاهرم ندارم... کلا برام چیزی که کمترین ارزش رو داره ظاهر هست... هم در مورد خودم و هم در مورد دیگران... 10 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من کلا نظری در رابطه با ظاهرم ندارم... کلا برام چیزی که کمترین ارزش رو داره ظاهر هست... هم در مورد خودم و هم در مورد دیگران... ظاهرت خوب بود آورین ...آورین برو اعتماد به نفستو بزار رو درجه اخر 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من کلا نظری در رابطه با ظاهرم ندارم... کلا برام چیزی که کمترین ارزش رو داره ظاهر هست... هم در مورد خودم و هم در مورد دیگران... موافقم ویفر جون برا من هم اهمیتی نداره مهم چیز دیگه ایه که اگه قشنگترین آدم دنیا هم باشی ولی از اون لحاظ قشنگ نباشی غیر قابل تحملترین آدم میشی 7 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ موافقم ویفر جونبرا من هم اهمیتی نداره مهم چیز دیگه ایه که اگه قشنگترین آدم دنیا هم باشی ولی از اون لحاظ قشنگ نباشی غیر قابل تحملترین آدم میشی کدوم لحاظ ؟:JC_thinking: 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کدوم لحاظ ؟:JC_thinking: ای بابا اون لحاظ دیگه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده