lorena 10305 ارسال شده در 24 آبان، 2011 بعضی وقتا خیلی راضیم بعضی وقتا اصلا راضی نیستم بستگی به آینش داره! 6
Yekta.M 15459 ارسال شده در 24 آبان، 2011 سلام سامن علیک چقدرازچهره الان خودت رضایت داری؟ اگر بخوام درصد بگم:JC_thinking:80 درصد اگه دخترهستید آیاچهره بدون آرایشت روقبول داری؟ بلی آیاشده جلوی آینه قربون صدقه خودت بری؟ آره عکسای خودمو ک میبینم هم هی قربون خودم میرم :4chsmu1: 6
maryam_bah 1612 ارسال شده در 24 آبان، 2011 اوهوم راضیم من چهره ی خودمو با آرایش ملایم بیشتر می پسندم تا یه آرایش غلیظ:girl_angel: 6
Himmler 22171 ارسال شده در 24 آبان، 2011 از ظاهر خودمون خیلی راضی هستیم همه چیز خیلی خوبه در حد اعلا . یه دماغ الن دلونی هم داریم که حرف نداره بترکه چشم دشمن الهی :texc5lhcbtrocnmvtp8 4
سـارا 20071 ارسال شده در 24 آبان، 2011 چقدرازچهره الان خودت رضایت داری؟ اگه دخترهستید آیاچهره بدون آرایشت روقبول داری؟ آیاشده جلوی آینه قربون صدقه خودت بری؟ اگه پسرهستی چی؟ازظاهرخودت ازتیپ بدنی که داری رضایت داری به نظرخودت هیکل خودت چه شکلی هستش؟ من از چهره خودم کاملا راضیم :girl_yes2: چهره بدون آرایشم رو هم قبول دارم.مخصوصا وقتی عکسهای بدون گریم این بازیگرا خارجی رو میبینم :icon_pf (34)::icon_pf (34): بعضی وقتا هم قربون صدقه خودم می رم به مقدار فراوان:4chsmu1: هیچوقت ناشکری نمی کنم :girl_yes2: 6
peyman sadeghian 30245 سازنده ارسال شده در 1 آبان، 2012 راضی نیستم وا؟ آقاوحید بیا به داد همسرت برس از دست رفت 5
شقایق31 40377 ارسال شده در 1 آبان، 2012 وا؟ آقاوحید بیا به داد همسرت برس از دست رفت خب خود آقا وحید راضی نیست 6
peyman sadeghian 30245 سازنده ارسال شده در 1 آبان، 2012 خب خود آقا وحید راضی نیست وحید راضی نیست خودتم راضی نیستی؟ بابا ! اینو میگن شوهرداری...یه کم بقیه یاد بگیرن 4
شقایق31 40377 ارسال شده در 1 آبان، 2012 وحید راضی نیست خودتم راضی نیستی؟ بابا ! اینو میگن شوهرداری...یه کم بقیه یاد بگیرن چرا بد فهمیدی؟ 4
moein.s 18985 ارسال شده در 1 آبان، 2012 اونچه خدا داده شکر زمان و وقت رو اگه در مورد باطن بزاریم نتیجه اش بهتر هست،باطن دیو امکان داره بشه فرشته.ولی ظاهر نه. آراسته بودن در عین سادگی بهترین تیپ هست.نیاز زیادی هم به جلوی آینه رفتن و برانداز کردن و فکر کردن نداره البته این نظر شخصی من هست و نظر مخالف من هم مورد احترام کامل من هست. 5
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 1 آبان، 2012 بعضي وقتا راضيم يعضي وقتام نه!!!در كل مشكلي نداره چهره ام ولي به نظر خودم خوشگل نيستم...بد نيست خدايا شكرت كه سالمم...:girl_angel: همين مرا بس 5
Alireza Hashemi 33393 ارسال شده در 2 آبان، 2012 به نظر من خوش گل اونیه که رنگ چشماش به رنگ آبی آسمونه حالا چه با لنز چه بی لنز چه با بنز چه بی بنز ولی کلا خوشگلی رو بریز تو جوب آب بره یه جو معرفت یه جو مرام....خلاصه بسته به انتظار هر فرد خوشگلی یه تعریفی داره و راضی بودن از اون نسبیه من خودم که یه دونه باشم میدونمم سلیقم خوبه اونیم که انتخاب میکنم یه دونه باشه کلا این پست تبلیغ و تعریف از خود بود 6
sarevan 9753 ارسال شده در 2 آبان، 2012 زیبایی یک چیزه نسبیه زیبایی پوشش وظاهرهم همینطور تقریبا راضی ام... 3
victoria_r 7682 ارسال شده در 2 آبان، 2012 من فکر میکنم ظاهرم معمولیه یعنی قیافمم معمولیه.اعضای زشتی تو صورتم ندارم خیلی هم عالی نیستم. با آرایش خوب بهترم بدون آرایش خیلی معمولیم.خودم با آرایشمو ترجیح میدم. ولی ناراضی هم نیستم. خدارو شاکرم به خاطر سلامتی و زیبایی معمولی که بهم داده. 3
azarafrooz 14221 ارسال شده در 2 آبان، 2012 من از خودم راضی نبودم ! و همه تعجب میکردند اومدم خوب فکر کردم دیدم بذار راضی شم چمه ماشالا ماشالا تا کور شود هر آنکه تنواند دید :vahidrk: 3
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری