hilda 13377 ارسال شده در 13 مرداد، 2011 ای بابا اون لحاظ دیگه سر کارگذاشتین یا من نمیفهمم واقعا؟:JC_thinking: 5
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 13 مرداد، 2011 کدوم لحاظ ؟:jc_thinking: باطن.. شخصیت .. اخلاق.. رفتار 4
hilda 13377 ارسال شده در 13 مرداد، 2011 باطن.. شخصیت .. اخلاق.. رفتار خب تو همون پستت نمیشد بگی ؟ ی رب رفتم سر کار ... اون از اواتارت ... این از حرف زدنت ... :w74: 2
سارا-افشار 36440 ارسال شده در 13 مرداد، 2011 چن روز پیش کلاس ما دختر خانومی اومده بود برای ارایه انقده خوشگل انقده مانکن انقده ناز قدش بیشتر از 180 بود فکر کنم هیکل بیست پوست صورت اینه سفید و براق خداییش من خودم همین جوری سرم یه وری شده بود اخه سمت چپ من نشسته بود دو سه صندلی اون ور تر بعد که استاد گفت بیا ارایه بده وای وای واه واه من و دخترای کلاس هیچی حال پسراهم فکر کنم بهم خورد چون علنا داشتن باهم درموردش پچ پچ می کردن کلا بالاخونه رحل کامل بود مادام العمر انچنان رفتارهای جلفی جلو انظار می کرد انچنان با عشوه خ... حرف میزد که ............ خلاصه همه حسن ها تو یکی جمع نمیشه کم دیدم ادمایی که از هر نظر کامل باشن 17
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 13 مرداد، 2011 چن روز پیش کلاس ما دختر خانومی اومده بود برای ارایه انقده خوشگل انقده مانکن انقده ناز قدش بیشتر از 180 بود فکر کنم هیکل بیست پوست صورت اینه سفید و براق خداییش من خودم همین جوری سرم یه وری شده بود اخه سمت چپ من نشسته بود دو سه صندلی اون ور تر بعد که استاد گفت بیا ارایه بده وای وای واه واه من و دخترای کلاس هیچی حال پسراهم فکر کنم بهم خورد چون علنا داشتن باهم درموردش پچ پچ می کردن کلا بالاخونه رحل کامل بود مادام العمر انچنان رفتارهای جلفی جلو انظار می کرد انچنان با عشوه خ... حرف میزد که ............ خلاصه همه حسن ها تو یکی جمع نمیشه کم دیدم ادمایی که از هر نظر کامل باشن آره...منظورم همچین چیزایی بود 2
Nightingale 10531 ارسال شده در 13 مرداد، 2011 آره راضیم خدا رو شکر با حرف سارا هم بشدت موافقم ........ برعکسشم هست که ممکنه فردی خیلی زشت باشه با رفتارش خیلی خوشگل به نظر بیاد 8
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 13 مرداد، 2011 چقدرازچهره الان خودت رضایت داری؟ اگه دخترهستید آیاچهره بدون آرایشت روقبول داری؟ آیاشده جلوی آینه قربون صدقه خودت بری؟ راضیم شکر خدا. معمولا زیاد قربون صدقه ی خودم میرم بدون ارایش هم خوبه اما با یه کم ارایش خیلی بهتر میشه 7
سارا-افشار 36440 ارسال شده در 13 مرداد، 2011 اهایییییییییییییییییییییییییی دختر پسرایی که زشت هستید اگر میخواهید اگر می خواهید اگر میخواهید زیبا بشوید اگر میخواهید بدون پرداخت هیچ هزینه ای همه محو شما بشوند اگر میخواهید در جامعه موفقیت های چشم گیری بدست اورید فقط فقط فقط فقط فقط فقط فقطکافیه یوگا کار کنید 11
VINA 31339 ارسال شده در 13 مرداد، 2011 سلام بازم من اومدم چندلحظه بیشتروقتت رونمیگیرم فقط یه سؤال؟ چقدرازچهره الان خودت رضایت داری؟ اگه دخترهستید آیاچهره بدون آرایشت روقبول داری؟ آیاشده جلوی آینه قربون صدقه خودت بری؟ اگه پسرهستی چی؟ازظاهرخودت ازتیپ بدنی که داری رضایت داری به نظرخودت هیکل خودت چه شکلی هستش؟ نچ راضی نیستم نه ارایش نمیکنم چون بدم میاد پوستم چرب باشه نه قربون صدقه نرفتم ادم تو سنای مختلف فرق میکنهتو نوجونی فکر میکنی دیگه ته زیبایی هستی چند سال که رد میشه به عکسات نگاه میکنی حالت بد میشه کلا معمولیم خوب ادم با ارایش جذاب تر میشه کاملا طبیعیه راضیم شکر تو خدا وکیلی خوشگلی بی انصافی نکن 7
zahra22 19502 ارسال شده در 13 مرداد، 2011 چهرم رو خیلی دوس دارم... خوب معلومه با آرایش دخترا قشنگ تر میشن... قربون صدقه خودمم میرم.. 4
*Star* 174 ارسال شده در 13 مرداد، 2011 اهایییییییییییییییییییییییییی دختر پسرایی که زشت هستیداگر میخواهید اگر می خواهید اگر میخواهید زیبا بشوید اگر میخواهید بدون پرداخت هیچ هزینه ای همه محو شما بشوند اگر میخواهید در جامعه موفقیت های چشم گیری بدست اورید فقط فقط فق فقط فقط فقط فقطکافیه یوگا کار کنید یوگا؟؟چرا؟؟ 2
سارا-افشار 36440 ارسال شده در 13 مرداد، 2011 یوگا؟؟چرا؟؟ یه چرخی تو نت بزنی می فهمی چرا بزن فواید یوگا این حرفم جدی بود یوگا غیر تاثیر رو ستون فقرات و اندام روی روحیه و فکر هم تاثیر خیلی خوبی داره یه جور بالابردن قدرت درونیه 8
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 13 مرداد، 2011 یاد یه جمله ای افتادم. برنارد شاو میگه: زن زشت وجود ندارد ،بلکه برخی زنها فقط توانایی زیبا جلوه دادن خود را ندارند................:4chsmu1: 16
peyman sadeghian 30245 سازنده ارسال شده در 13 مرداد، 2011 یاد یه جمله ای افتادم.برنارد شاو میگه: زن زشت وجود ندارد ،بلکه برخی زنها فقط توانایی زیبا جلوه دادن خود را ندارند................:4chsmu1: ممنونم به مورد خیلی خوبی اشاره کردی گرچه چیزی که مشخصه اینه که تعریف زیبایی وزشتی مطلق نیست.این ماهستیم که بهش معنامیدیم وگرنه درخلقت خدا هیچ چیز زشتی نیست. 8
VINA 31339 ارسال شده در 13 مرداد، 2011 یاد یه جمله ای افتادم.برنارد شاو میگه: زن زشت وجود ندارد ،بلکه برخی زنها فقط توانایی زیبا جلوه دادن خود را ندارند................:4chsmu1: کاملا موافقم زن بایدد یه چیزایی بلد باشه که بنده هیچ چیشو بلد نیستم:icon_pf (34):شلغم اومدم کرفسم میرم:icon_pf (34):تقصیر اموزشمونه ها:هی گفتن ساده باش عشوه گری نکنید لوندی نکنید الان اینا شده شخصیتمونه زنی خوبه که همه اینا رو بلد باشه به جاش 9
shaden. 18583 ارسال شده در 13 مرداد، 2011 کاملا موافقم زن بایدد یه چیزایی بلد باشه که بنده هیچ چیشو بلد نیستم:icon_pf (34):شلغم اومدم کرفسم میرم:icon_pf (34):تقصیر اموزشمونه ها:هی گفتن ساده باش عشوه گری نکنید لوندی نکنید الان اینا شده شخصیتمونه زنی خوبه که همه اینا رو بلد باشه به جاش تو خیلی هم خوب بودی عسیسم :aghosh: 2
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 13 مرداد، 2011 کاملا موافقم زن بایدد یه چیزایی بلد باشه که بنده هیچ چیشو بلد نیستم:icon_pf (34):شلغم اومدم کرفسم میرم:icon_pf (34):تقصیر اموزشمونه ها:هی گفتن ساده باش عشوه گری نکنید لوندی نکنید الان اینا شده شخصیتمونه زنی خوبه که همه اینا رو بلد باشه به جاش آخ گفتی این لوندی و عشوه گری لامصب ذات زنه.....زشت باشی اما خوب عشوه بیای ماها مث پسر بار اومدیم:icon_pf (34): نصیحت من به تمام دخترا: سعی کنید دلبرهایی خوبی باشید.عشوه یاد بگیرید 8
peyman sadeghian 30245 سازنده ارسال شده در 24 آبان، 2011 این چندوقت اصلاازظاهرخودم احساس رضایت ندارم 1
alimec 23104 ارسال شده در 24 آبان، 2011 سلام بازم من اومدم چندلحظه بیشتروقتت رونمیگیرم فقط یه سؤال؟ چقدرازچهره الان خودت رضایت داری؟ 90 درصد اگه دخترهستید آیاچهره بدون آرایشت روقبول داری؟ آیاشده جلوی آینه قربون صدقه خودت بری؟ اگه پسرهستی چی؟ازظاهرخودت ازتیپ بدنی که داری رضایت داری به نظرخودت هیکل خودت چه شکلی هستش؟ یه مدتی هست بدن سازی نمی رم افت کردم ولی هر وقت بوی خواستگاری بیاد سعی می کنم یکی دو ماه خواستگاری رو عقب بندازم چون قبلا کار کردم یه مدت کوتاه کار کنم دویاره خوب میشه ای بابا میگه نوشته شما کوتاهه:girl_in_dreams:
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری