رفتن به مطلب

ازظاهرخودت چقدرراضی هستی؟

peyman sadeghian

ارسال های توصیه شده

:icon_gol:چقدرازچهره الان خودت رضایت داری؟:icon_gol:

اگه دخترهستید آیاچهره بدون آرایشت روقبول داری؟ آیاشده جلوی آینه قربون صدقه خودت بری؟:icon_gol:

من راضی ام خدا هم راضی باشه:ws3:

انجمن خودشیفتگان نو اندیش!:ws3:

بابا مامانمم قربونم نمی رن چه رسد به خودم:persiana__hahaha:

جدا از شوخی

من سادگی رو دوست دارم

هر سادگی ای زیبایی منحصر به فردی داره:icon_gol:

در ثانی همیشه باطن افراد رو بیشتر نگاه می کنم تا ظاهر

حتی دوستام گاهی شاکی می شن که تو چرا اصن به ظاهر ماها توجهی نمی کنی:banel_smiley_4:

• Like 20
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 139
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

راضیم خداروشکر

خدا راضی باشه

قربون صدقه نمی رم ولی گاهی حال می کنم خودمو تو اینه نگاه می کنم

کم پیش می یاد ارایش کنم چون صورتم ارایش لازم نداره بس که خشگلم:ws17:

• Like 14
لینک به دیدگاه

منم آرایشی که میکنم صرفا برای رفع یک سری از ریزه کاریهایی هست که خدا یادش رفته درستشون کنه....رفع نواقص هست ..........

دوستان دیدند دیگه سعی میکنم خیلی هم تابلو نباشه........

همش تقصیر خدا هست اگر یکی دوتا کارو خودش انجام میداد دیگه منم نمیخواست اینهمه توی زحمت بیفتم و هزینه کنم..............:icon_pf (34):

• Like 12
لینک به دیدگاه
منم آرایشی که میکنم صرفا برای رفع یک سری از ریزه کاریهایی هست که خدا یادش رفته درستشون کنه....رفع نواقص هست ..........

دوستان دیدند دیگه سعی میکنم خیلی هم تابلو نباشه........

همش تقصیر خدا هست اگر یکی دوتا کارو خودش انجام میداد دیگه منم نمیخواست اینهمه توی زحمت بیفتم و هزینه کنم..............:icon_pf (34):

دفعه دیگه جبران میکنه :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

سلام ‏

:icon_gol:

سلام سلام ...

چقدرازچهره الان خودت رضایت داری؟

خوبه ... راضیم ... :w16:

اگه دخترهستید آیاچهره بدون آرایشت روقبول داری؟

چهره بدون آرایشم رو هم دوست دارم هم قبول دارم ...

کم پیش میاد آرایش داشته بشم ...

آیاشده جلوی آینه قربون صدقه خودت بری؟:icon_gol:

اوهووووووووم ... زیاد .. مخصوصاً وقتی از حمام میام ... :girl_in_dreams:

اگه پسرهستی چی؟ازظاهرخودت ازتیپ بدنی که داری رضایت داری به نظرخودت هیکل خودت چه شکلی هستش؟

• Like 9
لینک به دیدگاه

به نظر من زیبایی از دید هر کس یه تعریفی داره..و دیگران باید در مورد ما و زیباییمون نظر بدن.

بعضی چهره ها جذاب هستن..بعضی با نمک..بعضی دوست داشتنی..بعضی ناز...و الی آخر..

بعضی زیبایی ها هم ظاهری نیست ولی به قدری بر شخصیت طرف غلبه میکنه که اون شخص ناخوداگاه زیبا به نظر میاد..مثلا بعضی شوخ طبع هستند،بعضی بسیار مهربون،بعضی خیلی مودب و ....

همه اینها یه جورایی زیبا هستن ولی خب سلیقه ها فرق داره .

مهم اینه که ما بتونیم زیبایی رو در خودمون کشف کنیم.

من دیدم کسایی رو که زیبایی خیلی بارزی ندارن ولی به قدری شاد و سرحال هستند که وقتی در کنارشون هستی احساس خوبی داری و اون آدم به نظرت دوست داشتنی میاد.

به نظرم دلپاکی و درون زیبا داشتن در زیبایی ظاهر تاثیر داره..نمیدونم چرا ..؟!و چند مورد هم برخورد کردم.

یه چیز دیگه که به نظرم جالبه اینه که در موقعیت های مختلف چهره آدم تغییر می کنه..مثلا وقتی خوشحالیم و یا آرامش داریم زیباتر به نظر میایم..

• Like 12
لینک به دیدگاه

قیافه ام معمولی هستش و اصلا ازش راضی نیستم و دوستش ندارم. ولی خداروشکر که صورتم عیب و ایراد اساسی نداره. من سالی 5 دفعه آرایش میکنم اونم در حد 2-3 قلم. زیاد فرقی نمیکنه قیافه ام. تا جایی هم که بتونم جلو آینه نمیرم که چشمم به خودم بیافته، دیگه قربون صدقه رفتن بماند :banel_smiley_4:

• Like 9
لینک به دیدگاه

چقدرازچهره الان خودت رضایت داری؟:icon_gol:

معمولی هستم.رضایت دارم اما گاهی هم ناراضی میشم.

اگه دخترهستید آیاچهره بدون آرایشت روقبول داری؟ آیاشده جلوی آینه قربون صدقه خودت بری؟:icon_gol:

چهره بدون آرایش رو قبول دارم ولی با آرایش رو بیشتر.آرایش رو دوست دارم.قربون صدقه هم کم. :icon_redface:

• Like 7
لینک به دیدگاه

چقدرازچهره الان خودت رضایت داری؟

در حال حاضر اگه ی کم فاصله چشم و ابروم بیشتر بود زیادتا راضی بودم ولی نیست

:ws3:

بدون آرایش قبول دارم ولی آرایش مسلما حیلی بهتره

نه خودشیفته نیستم

:ws3:

• Like 12
لینک به دیدگاه

من که البته یکم بیش از اندازه راضیم

کلا اعتماد به نفسم بالاست

بخصوص حالت چشمامو خیلی دوست دارم

وقتی آرایشمو پاک میکنم حسابی قربون صدقه خودم میرم

آخه به نظرم بدون آرایش خوشگل ترم

آرایشم در هفته یکی دوروز بیشتر نیست

روزای تعطیل اونم به خاطر دل مامانم وگرنه آقامونم آرایشو دوست ندار ه میگه چهره آدمو عوض میکنه:ws37:

• Like 8
لینک به دیدگاه
اگه پسرهستی چی؟ازظاهرخودت ازتیپ بدنی که داری رضایت داری به نظرخودت هیکل خودت چه شکلی هستش؟

خوب شکلم را که فکر کنم معمولیه :ws52:از مامانم بپرسین خوب:ws3:راضیم خوبه

اما استیل بدنی فوق العاده ای دارم چون ورزش کار حرفه ای هستم و 20سالی هست که باوزنه کنار ورزشم تمرین میکنم مخصوصا بازوهای خیلی منحصر به فردی دارم با اینکه رزمی کارم اما بازوهام حتی توی بدنسازی کارهای حرفه ای هم کم پیدا میشه......با وزن 75 تا 80 اما دور بازوهام46 سانتیمتره خیلی براش زحمت کشیدم اما ژنتیکی هم هست نکته مهم اینه که من چون کلا اعتماد به نفس کمی دارم استیلم توی جمع بهم اعتماد به نفس میده و البته یه تورای شاخصم میکنه نکته جالب دیگه اینه که هر کس با من رفاقت میکنه مثه ویروس واگیر دار ورزش کار میشه و میاد طرف ورزش نکته بعدی اینه که مرتب چشم میخورم مثه الان که دستم شکسته مامانم میگه چشم میخوری:ws3:

خیلی از خودم تعریف کردم برم یه کم اسفند دود کنم واسه خودم:ws3:

• Like 11
لینک به دیدگاه
فقط یه سؤال؟:icon_gol:

این که شد 3 تا سئوال :ws28:

اگه دخترهستید آیاچهره بدون آرایشت روقبول داری؟

بله. بدون آرایشم هم قابل تحمله. :ws37:

آیاشده جلوی آینه قربون صدقه خودت بری؟

این یه موردو نه والا! :w58:

• Like 9
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...