peyman sadeghian 30244 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام بازم من اومدم چندلحظه بیشتروقتت رونمیگیرم فقط یه سؤال؟ چقدرازچهره الان خودت رضایت داری؟ اگه دخترهستید آیاچهره بدون آرایشت روقبول داری؟ آیاشده جلوی آینه قربون صدقه خودت بری؟ اگه پسرهستی چی؟ازظاهرخودت ازتیپ بدنی که داری رضایت داری به نظرخودت هیکل خودت چه شکلی هستش؟ 60 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چقدرازچهره الان خودت رضایت داری؟ يه چهره معمولي دارم ............ هميشه شكرگذار خدا بودم !!!! اگه دخترهستید آیاچهره بدون آرایشت روقبول داری؟ آیاشده جلوی آینه قربون صدقه خودت بری؟ هيچوقت قربون صدقه خودم نرفتم ............. هم چهره با ارايش رو دوس دارم و هم بدون ارايش !!!! 18 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من همیشه از خود راضی هستم چون بهم اعتماد به نفس میده هر چند خوش قیافه نیستم 16 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چقدرازچهره الان خودت رضایت داری؟ اگه دخترهستید آیاچهره بدون آرایشت روقبول داری؟ آیاشده جلوی آینه قربون صدقه خودت بری؟ منم قيافه معموليي دارم ولي راضيم! بدون آرايش يه مدله با آرايشم يه جور ديگه ولي جفتشو دوس دارم:TAEL_SmileyCente: آره چند باري شده قربون صدقه خودم رفتم تازه به تخته هم زدم!:Ghelyon: 16 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب راضی هستم دیگه :ws2: اصولا رضایت از خود و داشته ها باعث اعتماد به نفس میشه ولی در کل پسل خوش تیپی بوده هستیم :ws2: 18 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من بعضی وقتها آره از چهره خودم راضی هستم ولی بعضی وقتها نه زمانی که راضی هستم که هیچی ولی زمانی که راضی نیستم با یکم آرایش درست میشه و مشکلم حل میشه من کلا همیشه یکم آرایش دارم خودم میدونم علتش چیه........ کلا راضی هستم از خودم همینه که هست هیچ کاریشم نمیشه کرد پس یجوری باهاش کنارمیام تا اونی بشه که دلم هم راضی بشه... چهره با آرایشمو بیشتر دوست دارم 13 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ادم تو سنای مختلف فرق میکنه تو نوجونی فکر میکنی دیگه ته زیبایی هستی چند سال که رد میشه به عکسات نگاه میکنی حالت بد میشه کلا معمولیم خوب ادم با ارایش جذاب تر میشه کاملا طبیعیه راضیم شکر 18 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من؟ ظاهر؟ دلت پاک باشه ظاهر که حله 15 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من؟ ظاهر؟دلت پاک باشه ظاهر که حله داداش من میدونیم دلت پاکه مثل دریاست ظاهرتم بگو 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم از چهره خودم راضي ام :4chsmu1: هم با ارايش هم بي ارايش بعضي وقتا بدون ارايش هم بيرون ميرم قربون صدقه هم فقط جلو آينه دانشگاه واسه اينكه اعصاب دوستامو خورد كنم:4chsmu1: 18 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم از چهره خودم راضي ام :4chsmu1: هم با ارايش هم بي ارايش بعضي وقتا بدون ارايش هم بيرون ميرم قربون صدقه هم فقط جلو آينه دانشگاه واسه اينكه اعصاب دوستامو خورد كنم:4chsmu1: خوشم میاد بلدی چجوری ناخن رو اعصاب بکشی 4 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ داداش من میدونیم دلت پاکه مثل دریاستظاهرتم بگو قد بلند-چهار شونه سنگین 100 کیلو!!!!! چهره جذاب. فتوژنیک تو تریپ های لوئیز فیگو 8 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ قد بلند-چهار شونهسنگین 100 کیلو!!!!! چهره جذاب. فتوژنیک تو تریپ های لوئیز فیگو ماشالله اسپند بیارید 6 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم راضیم ولی انجلینا رو که میبینم راضی نیستم:w00:ولی خدا رو شکر خب ارایش یه چیز دیگس ادم جذاب تر میشه ولی جفتشو دوس دارم 13 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من همیشه از خود راضی هستم چون بهم اعتماد به نفس میده هر چند خوش قیافه نیستم منم خدا رو شکر سالمیم سیرت زیبا مهمه نه صورت زیبا!اینو به نظر خودم در حد عالی دارم... 15 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منمخدا رو شکر سالمیم سیرت زیبا مهمه نه صورت زیبا!اینو به نظر خودم در حد عالی دارم... وحید خوشگله داره شکسته نفسی میکنه من تایید میکنم 10 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وحید خوشگله داره شکسته نفسی میکنه من تایید میکنم وحید رو نمیدونم ولی حمید شکسته بندی نمیکنه به نظر من که آدم نباید در باره ظاهر خودش نظر بده،اطرافیانش باید نظر بدن اینم بگم،اخلاف خوب همه چیز رو میپوشونه،همونطور که برا من میپوشونه دلت بسوزه من کلی دوست پسر دارم(بی اف) 9 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ قربون صدقه؟!!! نه اصلا هنوز به اون حد خود شیفتگی نرسیدم از ظاهرم راضیم راستش زیاد به این مسئله تا به حال فکر نکرده بودم همیشه خدا رو شکر می کردم و می کنم که نقصی تو ظاهر ندارم دیگه خوشگل بودن یا نبودن زیاد مهم نیست آرایش کرده یا نکرده زیاد برام فرقی نمی کنه روزایی که از نظر روحی خوبم احساسه زیبایی می کنم 15 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ يه چهره معمولي دارم درسته قشنگ نيستم اما شده گاهي كه بدون ارايشم خودم از خودم تعريف ميكنم وقتي كه ارايش ميكنم كه خيلي خيلي خودم از خودم راضي ميشم البته ممكنه گاهي در برخورد با افراد خوشگل احساس ضعف كنم اما مهم خودم هستم .....نه ديگران 17 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده