Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ ببینم یه سوال. خدا هم دلتنگ میشه؟ همیشه تنهاس اما میخوام بدونم دلتنگ میشه؟ اخه اینم شد حس؟ دلتنگ ادمایی که واست مهمن و دوسشون داری........ اونوقت خیلی راحت با یه شوخی اعصابتو میریزن به هم....... اینم شد زندگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ زان ناله که در بستر غم دوشم بود غمهای جهان جمله فراموشم بود یاران همه درد من شنیدند ولی یاری که درو کرد اثر گوشم بود . . . . 7 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ نفس کشیدن ، دل سپردن ، مثل دریا ..... ماه من!! از تو خوندن .. با تو موندن.. مقصد من.. راه من همینه رویام.. آرزوهام.. سرگذشت آه من نرفته برگرد که با تو شاید.. خدا گذشت از گناهِ من! 7 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ گلوی آدم را باید گاهی بتراشند تا برای دلتنگی های تازه جا باز شود دلتنگی هایی که جایشان نه در دل که در گلوی آدم است دلتنگی هایی که می توانند آدم را خفه کنند 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ دوری تو مزه قبر می دهد چقدر! این گلدان هم پژمرد کسی آبش نداده بود... عباس معروفی 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ نیا آن قدر نیا که دلم هر روز برای خودم تنگتر و تنگتر شود نیا و بگذار این پاییز هم بی تو به سر شود... محسن شرو 7 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۱ کـافـی سـت حـرفِ تـو بـاشـد هـیـچ واژه ای روی پـایـش بـنـد نـمـی شـود راهـش را مـی گـیـرد وُ تـا دوردست ِ عـطـر تـو پـروانـه مـی شـود! . . . 7 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۱ افسوس که کسی نیست........ افسوس که کسی نیست تاگذشته های پرملالم را از من بگیرد وآینده ای پراز شادی را به قلبم هدیه کند افسوس که کسی نیست! تا بار فراق وجدایی را از دوش من بردارد وکوله باری از محبت خویش را جایگزین آن کند افسوس که کسی نیست....... از من بخواهد ناگفته های قلبم را که عمریست خک خورده سینه ام شده است را برایش بازگو کنم ودر پاسخ عشق بی پایانش را نثار دل بیمارم کند! افسوس......... افسوس که در این روزگار کسی نیست جز سکوت وتنهایی و دلتنگی که عمری گوشه نشین قلبم شده اند وهروز غم را بادلم همخوانی می کنند. 7 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۱ هر لحظــ ــه.. یاد سفرهـــ ــای نرفتـــ ـه.. خاطراتـــ نداشتــ ــه.. داغـ ــ بوســـ ـه هائی کـ ـه بر دل مانــ ــــد... و آغوشـــ ــی کـــ ـه هرگـ ـــز مرا به خود نخـــ ـــواند... مـــرا به جنــــ ــــون میکشانـ ـد... 6 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۱ سر به روي شانه هاي مهربانت مي گذارم عقده دل ميگشايد گريه بي اختيارم سر به روي شانه هاي مهربانت مي گذارم عقده دل مي گشايد گريه بي اختيارم از غم نا مردمي ها؛ بغضها در سينه دارم شانه هايت را براي گريه كردن دوست دارم شانه هايت را براي گريه كردن دوست دارم بي تو بودن را براي با تو بودن دوست دارم خالي از خودخواهي من برتر از آلايش تو من تو رو بالا تر از هر برتر از من دوست دارم 7 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ همیشه میان من و من فاصله ای بوده است به اندازه تمامی کوچه های دلواپسی ام تو که امدی فاصله ها جا باز کرده اند اینک میان من و من هزاران فرسنگ فاصله است به اندازه تمامی جاده های انتظار 5 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۱ بی تو، مهتابشبی، باز از آن کوچه گذشتم، همه تن چشم شدم، خیره به دنبال تو گشتم، شوق دیدار تو لبریز شد از جام وجودم، شدم آن عاشق دیوانه که بودم. در نهانخانة جانم، گل یاد تو، درخشید باغ صد خاطره خندید، عطر صد خاطره پیچید 13 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۱ دلم تنگ آسمان آن خانه ای ست که تو در حیاطش سجاده پهن کردی.......... دلم تنگ آن حوضیست که فواره اش را تو باز کردی.......... دلم تنگ آن باغچه ای ست که تو از آن سبزی می چیدی......... دلم تنگ توست... این خاطره ها بهانه ایست تا یاد تو را در دل زنده نگه دارم.... 11 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۱ بغضهایم را به ابرها می دهم و قلبم را از نام تو پر می کنم باران که ببارد آواز قلبم شنیدنی است . . . . . 10 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۱ هوای تو دارد صندلی در پارک... یاد دو نفره هایمان را کرده..در روزهای ابری.... او هم دل دارد در پس پوشاک آهنی و چوبی خود... او هم گاهی دلش برای دونفره هایمان تنگ می شود... 11 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۱ تو سکوت می کنی فریاد زمانم را نمی شنوی ! یک روز من سکوت خواهم کرد ! تو آن روز برای اولین بار مفهوم "دیر شدن " را خواهی فهمید!! 10 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۱ اشک من جاری شد... جای تو خالی بود جـــــــــای تـــــــــو ... عکس تو درطاقچه ی کوچک قلبم خندید شعر دلتنگی من سخت گریست 10 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۱ به نجار سفارش قابی از جنس دل داده ام ، تصویرت جایش آنجاست . . . . 10 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۱ گفته بودم که فقط سهم من باش و دلتنگی هایم اما........... شاید دلی تنگ تر از من سهم تو بود ! دوباره راهی ِ غربت شده ام این بار با کوله باری پر از شکست !!! 11 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۱ [h=5] گـاهــﮯ نـدانـسـتـﮧ از یــک نـفـر بـتـﮯ درســت مــیـکـنـﮯ آنــقـدر بـزرگ کـﮧ از دســت ابـراهـیـم نـیـز کــارـﮯ بـر نـمـﮯ آیـد [/h] 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده