Saba Heidari 14145 ارسال شده در 3 بهمن، 2012 ببینم یه سوال. خدا هم دلتنگ میشه؟ همیشه تنهاس اما میخوام بدونم دلتنگ میشه؟ اخه اینم شد حس؟ دلتنگ ادمایی که واست مهمن و دوسشون داری........ اونوقت خیلی راحت با یه شوخی اعصابتو میریزن به هم....... اینم شد زندگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 5
پیرهاید 10193 ارسال شده در 4 بهمن، 2012 زان ناله که در بستر غم دوشم بود غمهای جهان جمله فراموشم بود یاران همه درد من شنیدند ولی یاری که درو کرد اثر گوشم بود . . . . 7
laden 4758 ارسال شده در 4 بهمن، 2012 نفس کشیدن ، دل سپردن ، مثل دریا ..... ماه من!! از تو خوندن .. با تو موندن.. مقصد من.. راه من همینه رویام.. آرزوهام.. سرگذشت آه من نرفته برگرد که با تو شاید.. خدا گذشت از گناهِ من! 7
پاییزان 3604 ارسال شده در 4 بهمن، 2012 گلوی آدم را باید گاهی بتراشند تا برای دلتنگی های تازه جا باز شود دلتنگی هایی که جایشان نه در دل که در گلوی آدم است دلتنگی هایی که می توانند آدم را خفه کنند 7
- Nahal - 47858 ارسال شده در 4 بهمن، 2012 دوری تو مزه قبر می دهد چقدر! این گلدان هم پژمرد کسی آبش نداده بود... عباس معروفی 7
- Nahal - 47858 ارسال شده در 4 بهمن، 2012 نیا آن قدر نیا که دلم هر روز برای خودم تنگتر و تنگتر شود نیا و بگذار این پاییز هم بی تو به سر شود... محسن شرو 7
mani24 29665 ارسال شده در 5 بهمن، 2012 کـافـی سـت حـرفِ تـو بـاشـد هـیـچ واژه ای روی پـایـش بـنـد نـمـی شـود راهـش را مـی گـیـرد وُ تـا دوردست ِ عـطـر تـو پـروانـه مـی شـود! . . . 7
mani24 29665 ارسال شده در 5 بهمن، 2012 افسوس که کسی نیست........ افسوس که کسی نیست تاگذشته های پرملالم را از من بگیرد وآینده ای پراز شادی را به قلبم هدیه کند افسوس که کسی نیست! تا بار فراق وجدایی را از دوش من بردارد وکوله باری از محبت خویش را جایگزین آن کند افسوس که کسی نیست....... از من بخواهد ناگفته های قلبم را که عمریست خک خورده سینه ام شده است را برایش بازگو کنم ودر پاسخ عشق بی پایانش را نثار دل بیمارم کند! افسوس......... افسوس که در این روزگار کسی نیست جز سکوت وتنهایی و دلتنگی که عمری گوشه نشین قلبم شده اند وهروز غم را بادلم همخوانی می کنند. 7
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 5 بهمن، 2012 هر لحظــ ــه.. یاد سفرهـــ ــای نرفتـــ ـه.. خاطراتـــ نداشتــ ــه.. داغـ ــ بوســـ ـه هائی کـ ـه بر دل مانــ ــــد... و آغوشـــ ــی کـــ ـه هرگـ ـــز مرا به خود نخـــ ـــواند... مـــرا به جنــــ ــــون میکشانـ ـد... 6
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 5 بهمن، 2012 سر به روي شانه هاي مهربانت مي گذارم عقده دل ميگشايد گريه بي اختيارم سر به روي شانه هاي مهربانت مي گذارم عقده دل مي گشايد گريه بي اختيارم از غم نا مردمي ها؛ بغضها در سينه دارم شانه هايت را براي گريه كردن دوست دارم شانه هايت را براي گريه كردن دوست دارم بي تو بودن را براي با تو بودن دوست دارم خالي از خودخواهي من برتر از آلايش تو من تو رو بالا تر از هر برتر از من دوست دارم 7
azarafrooz 14221 ارسال شده در 7 بهمن، 2012 همیشه میان من و من فاصله ای بوده است به اندازه تمامی کوچه های دلواپسی ام تو که امدی فاصله ها جا باز کرده اند اینک میان من و من هزاران فرسنگ فاصله است به اندازه تمامی جاده های انتظار 5
S a d e n a 11333 ارسال شده در 7 بهمن، 2012 بی تو، مهتابشبی، باز از آن کوچه گذشتم، همه تن چشم شدم، خیره به دنبال تو گشتم، شوق دیدار تو لبریز شد از جام وجودم، شدم آن عاشق دیوانه که بودم. در نهانخانة جانم، گل یاد تو، درخشید باغ صد خاطره خندید، عطر صد خاطره پیچید 13
sahar 91 9480 ارسال شده در 7 بهمن، 2012 دلم تنگ آسمان آن خانه ای ست که تو در حیاطش سجاده پهن کردی.......... دلم تنگ آن حوضیست که فواره اش را تو باز کردی.......... دلم تنگ آن باغچه ای ست که تو از آن سبزی می چیدی......... دلم تنگ توست... این خاطره ها بهانه ایست تا یاد تو را در دل زنده نگه دارم.... 11
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 8 بهمن، 2012 بغضهایم را به ابرها می دهم و قلبم را از نام تو پر می کنم باران که ببارد آواز قلبم شنیدنی است . . . . . 10
sam arch 55881 ارسال شده در 8 بهمن، 2012 هوای تو دارد صندلی در پارک... یاد دو نفره هایمان را کرده..در روزهای ابری.... او هم دل دارد در پس پوشاک آهنی و چوبی خود... او هم گاهی دلش برای دونفره هایمان تنگ می شود... 11
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 8 بهمن، 2012 تو سکوت می کنی فریاد زمانم را نمی شنوی ! یک روز من سکوت خواهم کرد ! تو آن روز برای اولین بار مفهوم "دیر شدن " را خواهی فهمید!! 10
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 8 بهمن، 2012 اشک من جاری شد... جای تو خالی بود جـــــــــای تـــــــــو ... عکس تو درطاقچه ی کوچک قلبم خندید شعر دلتنگی من سخت گریست 10
پیرهاید 10193 ارسال شده در 8 بهمن، 2012 به نجار سفارش قابی از جنس دل داده ام ، تصویرت جایش آنجاست . . . . 10
laden 4758 ارسال شده در 8 بهمن، 2012 گفته بودم که فقط سهم من باش و دلتنگی هایم اما........... شاید دلی تنگ تر از من سهم تو بود ! دوباره راهی ِ غربت شده ام این بار با کوله باری پر از شکست !!! 11
Lean 56970 ارسال شده در 8 بهمن، 2012 [h=5] گـاهــﮯ نـدانـسـتـﮧ از یــک نـفـر بـتـﮯ درســت مــیـکـنـﮯ آنــقـدر بـزرگ کـﮧ از دســت ابـراهـیـم نـیـز کــارـﮯ بـر نـمـﮯ آیـد [/h] 12
ارسالهای توصیه شده