- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۱ 100 صفحه ، 1000 پست از دلتنگی ها گفتیم ... باز هم انگار ... انگار تمامی ندارد ... دلمان باز هم تنگ می شود ... دلم تنگ است ... 6 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۱ وقتی فنجان چای ات همینگونه سرد مانده ست روی میز و این دسته گل هم از این خشک تر نمی شود، یقین دارم که هرگز نرفته ای.. 8 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۱ دلم برای دیدن خودم تنگ شده! رو ندارم چشم تو چشم آینه بشم! من از خودِ خودم خجالت می کشم! . . . من با خودم هم رودربایسی دارم 10 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۱ میان ماندن و نماندن فاصله تنها یك حرف ساده بود از قول من به باران بی امان بگو : دل اگر دل باشد ، آب از آسیاب علاقه اش نمی افتد 10 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۱ من آرامم ... من قول داده ام ! فقط کمی بی حوصله ام.. آسمان روی سرم سنگینی میکند...تمام خنده هایم را نذر کرده ام که گریه ام نگیرد! هر چه خودم را به کوچه بی خیالی میزنم باز سر از کوچه دلتنگی در میاورم.. 11 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۱ یکی زیر ... یکی رو ...! زیباترین بافتنی دنیاست دست هایمان .. 9 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۱ نسیم می وزد به دامنت می رسد میان گل های دامنت گم می شود سرم را روی دامنت می گذارم از دلتنگی، آرام می بارم گل های باغچه / عاشق نوشیدن بارانند 8 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۱ جان من کو اکنون! خانه ام تنهایی است جای عشقم خالی است نه بدینسان که گمان است خوشم نه چنان دلتنگم که بگویند افسرد جا و جولانی نیست لقمه نانی نیست، که به دل بنشیند قاصدی حتی نیست که سلام دل را، که گرفته است کنون برساند بر جان جان من کو اکنون؟ قاصدی گو باشد، چه توان گفت که جانم رفته است آسمانم رفته است آسمان گو باشد، پر پروازم نیست ناله و بغضی هست، ساز آوازم نیست رازها بر دل دارم، همدم رازم نیست چه بگویم دیگر، قوه آغازم نیست دگر، نای آوازم نیست... 9 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۱ دلم برای بودنت تنگ است .... برای دیدنت ... برای حس داشتنت ... برای حس عاشق شدن... چقدر دلم تنگ است .... بیا تو که رفتی خاطراتت را هم میبردی ... میترسم تاب نیاورم این همه هجوم دلتنگی ها را .... 10 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۱ نمی دانی چه دلتنگم چه بی تابم چه غمگینم چه تنهایم تو را هر شب صدا کردم نمی بینی نمی خوابم بیا تا باورت گردد که بی تو کمتر از خاکم ولی با تو به افلاکم بیا با آرزوهایم بسازم خانه ای در دل سراغم را نمی گیری مگر بیگانه ای با دل؟ 9 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۱ آخرین حرف تو چیست؟ قصه از حنجره ایست که گره خورده به بغض صحبت از خاطره ایست که نشسته لب حوض یک طرف خاطره ها! یک طرف پنجره ها! در همه آوازها! حرف آخر زیباست! آخرین حرف تو چیست که به آن تکیه کنم؟ حرف من دیدن پرواز تو در فرداهاست 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۱ می دونی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یعنی چی ؟ دلتنگی یعنی اینکه : بشینی به خاطراتت باهاش فک کنی ، اونوقت یه لبخند بیاد رو لبت ! ولی چند لحظه بعد شروع اشکهای لعنتی . . . ای کاش احساسی به اسم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وجود نداشت که باعث بشه مزاحمت بشم ! 14 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۱ به غزل و قافیه دل می بازم وقتی تو نباشی این غزل ها میشوند ، دق مرگ میشوند آینه ی دق میشوند میشوند هرچه تو بگویی 13 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ رفتن و گم شدن از ماست نه از فاصله هاست دل از این هاست که تنهاست نه از فاصله ها گر چه دیگر همه جا پر ز جدایی شده است مشکل از طاقت دلهاست نه از فاصله ها.. 9 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ دلتنگ کودکي ام... روزهايي که همبازي سنجاقک هاي شيشه اي بودم و همکلام با ماهي هاي قرمز حوض... روزهايي که هنوز لبخند جايش را به اشک نداده بود.. و تنهايي برايم يک واژه ناشناخته بود! روزهايي که عشق معناي پاک تري داشت، محبت بي بهانه بود و بهار شادي هنوز از راه نرسيده خزان زده نمي شد... 9 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ دلم تنگ روز های دانشجویی است... شاید به نوعی سال های جوانی... دلتنگ روز های جوانیم گرچه این روز ها هم رنگ و بوی خود را دارد... 15 لینک به دیدگاه
ghazal1991 1818 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ هر بار که می خواهم به سمتت بیایم یادم می افتد “دلتنگی ” هرگز بهانه خوبی برای تکرار یک اشتباه نیست. 10 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ دلم حواسش پرت شده....دلم بی قراری را گذاشته پشت در زندگی... رفته به خلا....رفته به جایی که سایزش تنگ نشود بعد از دوری.... رفته تا انبساط و انقباظ عضلاتش....درد را به جانش نندازد... دلم رفته....دلم رفته به خلا... 9 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ چه رسم جالبی است، محبتت را میگذارند پای احتیاجت، صداقتت را میگذارند پای سادگیت، سکوتت را میگذارند پای نفهمیت، نگرانیت را میگذارند پای تنهاییت، و وفاداریت را پای بی کسیت، و آنقدر تکرار میکنند که تو باورت میشود که تنهایی و بیکس و محتاج... 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده