شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ روزهای دوری از تو را هرگز نخواهم شمرد تا همیشه بگویم همین دیروز بود… 3 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ تو دور میشوی من در همين دور می مانم پشيمان که شدی برنگرد ! لاشه ی يک دل که ديدن ندارد... 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ دلم برای کسی تنگ است که گمان میکردم : می آید ..... می ماند .... و به تنهائیم پایان میدهد آمد ..... رفت ...... و به زندگی ام پایان داد ... !! 7 لینک به دیدگاه
afra68 174 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ من....؟ تو....؟ تمام لحظه هایم سوخت! همین! 8 لینک به دیدگاه
afra68 174 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ .میترسم! می ترسم فقط من باشم نه نیمه گم شده ای نه حسرتی نه انتظاری نه دلواپسی! میترسم نیمه ام به هدر رفته باشه! یعنی ... نه! امکان نداره! حتی اگه نیمه ای از من تلف شده باشه و به هدر رفته باشه اون نیمه "تو " نیستی! خودمم! و این نیمه ای که باقی مونده واسم ...و همه چیزه برام...."تو"یی! 8 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ چرا نمی گذارند که به یک نفر(او) بگویم: که تا سر حد لطافت نخستین لبخند یک طفل شیر خوار - این مقدمه سپاس ابدی از محبت بی منت مادر- دوستت می دارم 10 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ قدح پُر است از تو....و من خالی م از تو... یک جرعه می خواهم از تو ....ولی جام از دَستم دور است و تو هم از من دور.... 7 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ خدای من... زندگی را به بهانه خواب... خواب را به بهانه درد... درد را بهبهانه تو فراموش کردم حال خود قضاوت کن که از من چه ماند... ؟؟؟ جز تویی کهوقت و بی وقت من را انکار می کنی... 5 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ چرا وقتی پلنگ من هوای آسمان دارد همیشه ابر می آید همیشه ماه می گیرد 5 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ آرام آرام، آرام تر از تمام آرامه های کودکیم آمدی و آرامشم را خط خطی کردی؛ و بعد آرام رفتی وهیچ نفهمیدی در تمام این لحظه های آرام چه اضطرابی در من موج می زد کاش یک لحظه، جرات خواندن ناآرامی چشم های مرا داشتی! 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ من بودم و تنهایی و یک راه بی انتها یک عالم گله و خدایی بی ادعا گم شده بودم میان دیروز و فردا تا، تو را یافتم.. با تو خودم را یافتم... اکنون.... من هستم و تنهایی و یک راه بی انتها یک عالم گله و خدایی بی ادعا و باز گم شدم میان خودم و تو تو را گم کردم و انگار گم کردم خودم را.... 5 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ همه چیز در تو شکل می گیرد مثل پروانه ... روی جلد کهنه ی کتاب هایت روی نیمکت توی آشپزخانه پیش من پشت در باید بروی ... باید بروی پروانه های من هرگز به خانه بر نمی گردند ... 5 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ شخم زده ام رابطه ها را....دلی ندیدم....که سایزش را گشاد و تنگ کنم... نمی دانم..ایراد از گیرنده است یا فرستنده... 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ هر کس بهایی می پردازد. بعضی ها بهای رفتن… بعضی ها بهای ماندن. بعضی ها دلشان را می گذارند و می روند. بعضی ها می مانند بی دل بستن. بعضی ها دل می کنند و میروند. بعضی ها می مانند چون نمی توانند دل ببرند. 5 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ از خواب می پرم چیزی یادم نمی آید فقط از چشمان خیسم می فهمم كه خواب تو را می دیده ام ای كاش در كنارم بودی تا همانگونه كه دلم را شكستی سكوت تنهاییم را نیز بشكنی كنار پنجره می روم آسمان بر خلاف دل ابریم صاف است مانند هر شب ستاره ها را می شمارم یكی كم است ... شاید امشب هم در جایی كسی مانند من ستاره اش را به بهای دل شكسته ای داده است ... 6 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ دشت خشكيد و زمين سوخت و باران نگرفت زندگي بعد تو بر هيچ كس آسان نگرفت چشمم افتاد به چشم تو ولي خيره نماند شعله اي بود كه لرزيد ولي جان نگرفت دل به هر كس كه رسيديم سپرديم ولي قصه عاشقي ما سر و سامان نگرفت تاج سر دادمش و سيم زر، اما از من عشق جز عمر گرانمايه به تاوان نگرفت 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ هــر بار که می خواهـــم به سمتــت بیایــــــم، یادم مـــــی افتـد کــه دلتنگــــــی بهانــه خوبــــی برای تکـــــرار یک اشــــــتباه نیســــت …! 7 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ بی قرار را چاشنی شور زدن دل کردم...شاید قدری آمدنت نزدیک تر شود... دیگر سایزِ دل را فراموش کرده ام که تنگ شده برایت... 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ همیشه دلتنگی بود و انتظار ، همیشه لبخند بود و به ظاهر یک عاشق ماندگار امروز دیگر مثل همیشه نیست ، حس و حال من مثل گذشته نیست امروز دیگر مثل همیشه نیست ، من هم طاقتی دارم ، صبرم تمام شدنیست 4 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ با این شراب ها مست نمی شوم دیگر باید دوباره سراغ چشم های تو بیایم... رضا کاظمی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده